Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.8 4 10
Call-Girls
9474
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παρά τις αρνητικές κριτικές που έχει η κοπέλα σε δύο γραφεία είπε να ακολουθήσω το ένστικτο μου καθώς οι φωτογραφίες της μου έκαναν κλικ. Οι αρνητικές κριτικές εστίαζαν στα παραπάνω κιλά (οκ αν ήταν πολύ χοντρή θα σηκωνόμουν να φύγω) και στην έλλειψη επικοινωνίας (όπου περίμενα ότι θα την ξεκλειδώσω με την γοητεία μου).
Επικοινωνία με το γραφείο εύκολη και κλείσιμο ραντεβού ακόμα πιο εύκολο (στις παραλίες όλοι;). Το ραντεβού έγινε στο μικρό ξενοδοχείο με τα δωμάτια που θυμίζουν κελιά φυλακών.
Άφησα τα λεφτά στο γραφειάκι και πήγα για ένα γρήγορο μπάνιο. Μέχρι να γυρίσω τα λεφτά είχαν εξαφανιστεί και βγήκε και η ρόμπα. Όσον αφορά τα 10-15 παραπάνω κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο (έχει περάσει και ένα διάστημα από τις προηγούμενες κριτικές). Ωραίο κορμί, κοντά στις φωτογραφίες, λευκή βελούδινη επιδερμίδα που κάνει ωραία αντίθεση με τα τατουάζ που έχει στα χέρια, μπούτια, κώλο. Το βυζί φυσικό.
Πρόσωπο ελαφρώς χειρότερο από αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες και μαλλί ψεύτικο με τρέσες/extensions (εκεί που το πιάνα θυμήθηκα τον hayate που έκραζε την helenalive και με έπιασε νευρικό γέλιο)
Όσον αφορά την επικοινωνία εκεί βίωσα την αποτυχία, αφού η γοητεία μου δεν την συγκίνησε, αλλά για να είμαστε ακριβοδίκαιοι μάλλον δεν ξέρει καλά αγγλικά και όχι ότι είναι snob.
Τέλος κλείνω με μία αναφορά για τις υπηρεσίες. Φιλιά δώσαμε αλλά δεν έβαζε γλώσσα. Πίπα ήταν καλή, μου έχουν κάνει και καλύτερες, αναφορές για δόντι δεν ισχύουν.
Συμπερασματικά, δεν ήταν στα top ραντεβού μου αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες κακό.
Επικοινωνία με το γραφείο εύκολη και κλείσιμο ραντεβού ακόμα πιο εύκολο (στις παραλίες όλοι;). Το ραντεβού έγινε στο μικρό ξενοδοχείο με τα δωμάτια που θυμίζουν κελιά φυλακών.
Άφησα τα λεφτά στο γραφειάκι και πήγα για ένα γρήγορο μπάνιο. Μέχρι να γυρίσω τα λεφτά είχαν εξαφανιστεί και βγήκε και η ρόμπα. Όσον αφορά τα 10-15 παραπάνω κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο (έχει περάσει και ένα διάστημα από τις προηγούμενες κριτικές). Ωραίο κορμί, κοντά στις φωτογραφίες, λευκή βελούδινη επιδερμίδα που κάνει ωραία αντίθεση με τα τατουάζ που έχει στα χέρια, μπούτια, κώλο. Το βυζί φυσικό.
Πρόσωπο ελαφρώς χειρότερο από αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες και μαλλί ψεύτικο με τρέσες/extensions (εκεί που το πιάνα θυμήθηκα τον hayate που έκραζε την helenalive και με έπιασε νευρικό γέλιο)
Όσον αφορά την επικοινωνία εκεί βίωσα την αποτυχία, αφού η γοητεία μου δεν την συγκίνησε, αλλά για να είμαστε ακριβοδίκαιοι μάλλον δεν ξέρει καλά αγγλικά και όχι ότι είναι snob.
Τέλος κλείνω με μία αναφορά για τις υπηρεσίες. Φιλιά δώσαμε αλλά δεν έβαζε γλώσσα. Πίπα ήταν καλή, μου έχουν κάνει και καλύτερες, αναφορές για δόντι δεν ισχύουν.
Συμπερασματικά, δεν ήταν στα top ραντεβού μου αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες κακό.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2024
Την είχα συναντήσει την πρώτη φορά που ήρθε Αθήνα και ήταν καλή η μικρή. Μετά διάβασα ότι πάχυνε και πείραξε χείλη, και δεν επιχείρησα να την ξαναδώ. Τώρα διαβάζω ότι παραμένει καλή περίπτωση.
BigMountain
15 Ιουλίου, 2024
@bigmountain Ἔ, ἐντάξει πάει ἀρκετός καιρός: δ΄ές τίς ἡμερομηνίες τῶν κριτικῶν
hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2