Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 63500
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές η συνάντηση με την Πάρις πήγε περισσότερο καλά από όσο περίμενα. Η επικοινωνία με το γραφείο, όπως πάντα ήταν πάρα πολύ καλή και σκάω μύτη στο πορνοχοτελ, φρεσκαριζομαι και περιμένω την κοπέλα. Αυτό είναι και το μόνο αρνητικό, η Πάρις δεν είναι 31 που γράφει το σαϊτ, αλλά κοντά στα 40, άρα milf προς mature, αλλά έμπειρη σε αυτό που κάνει και το κάνει καλά.
Έρχεται η κοπέλα στο δωμάτιο και με το που μπαίνει μέσα, μου συστήνεται και με αρχίζει στα φιλιά. Έβαζε φουλ γλώσσα. Με το που πάμε προς το κρεβάτι, βλέπει τα χρήματα που τα είχα αφήσει στο κομοδίνο και μου λέει, you want some extra και η απάντηση μου ήταν YES...
Πάει για μπάνιο και βγαίνει και ορμάει κατευθείαν απάνω μου. Ανταλλάξαμε μπόλικα φιλιά πάλι με γλώσσα και μετά κατέβηκε για πίπα. Κάνει εξαιρετική πιπα, με πολλά deep through, με φτύσιματα, έβαλε και λίγο χέρι όσο περνούσε το στοματάκι της από της μπάλες. Μετά ανέβηκε προς τα πάνω και κιυ έδωσε τα βυζια της στο στόμα μου. Έκανα πιπιλισμα που το ευχαρηστηθηκα, άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Φοράω το σκουφάκι και μπουκαρω. Γαμηθηκαμε καλά, μετά την γυρνάω στα 4 και μπουκαρω στην πίσω πόρτα. Την έχει δουλεμένη και αρχίζω το σφυροκοπημα. Αντέχει. Έτσι μας βρήκε το τέλος. Τα φλόκια τα έριξα στο πρόσωπο της.
Μπανακι και από τους δυο και λίγο μπλα μπλα. Μπορείς να μιλήσεις μαζί της γιατί ξέρει Αγγλικά.
Σηκώθηκα να πάρω το τηλεκοντρόλ για να φτιάξω την θερμοκρασία του αιρκοντισιον και μόλις το άφησα και πήγα στο κρεβάτι η Πάρις είχε σηκωθεί και με περίμενε. Αρχίσαμε τα φιλιά και έπεσε στα γόνατα για πιπα. Πάλι πολύ καλή πιπα. Μου φοράει την καποτα την σηκώνω και αρχίσαμε το γαμισι στα όρθια. Μετά πήγαμε στο τραπεζάκι εργασίας που είχε το δωμάτιο και συνεχίσαμε εκεί και στο τέλος την γυρνάω ανάποδα βάζει τα χέρια της στον τοίχο και συνεχίσαμε έτσι μέχρι που τελείωσα. Αυτή τη φορά της τα έριξα στην πλάτη της.
Μετά πάλι μπανακι με χαιρέτησε και έφυγε. Αυτά εν'ολιγης έγιναν με την Πάρις.
Καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλά γαμισια.

Υ. Γ. 1. Η Πάρις είναι ψιλή κοπέλα, με ωραία πιασίματα, είναι ψιλονταρντανα, αλλά σε καμία περίπτωση χοντρή. Είναι τόσο όσο...

Υ. Γ. 2. Έχει λίγο άγριο πρόσωπο, αλλά όμορφο για τα δικά μου γούστα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν