Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στις φωτογραφίες έβλεπα μια πολύ όμορφη γυναίκα, πάνω από 30 την έκοβα. Έφτασε μια πολύ όμορφη κοπέλα, με ηλικία μάλλον όσο η αναγραφόμενη. Κορμί λαμπάδα, ψηλή μάλλον όσο γράφει και η καρτέλα. Στηθάκια νεανικά σε ελαφρά πτώση, με σαρκώδεις θηλές που ανταποκρίνονται. Πρόσωπο υπέροχο, ελαφρά ορθογώνιο που δεσπόζουν τα μάτια. Τα πάντα φυσικά πάνω της. Οι φωτογραφίες που είναι καθιστή με το μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι μάλλον οι πιστότερες.

Συνήθως είμαι επιφυλακτικός να χαρακτηρίσω ένα κορίτσι της δουλειάς ερασιτέχνη, όμως εδώ πείστηκα. Πρώτη της έξοδος στο κουρμπέτι. Στο σεξ συνάντησα φιλιά, λίγα με γλωσσίτσα μέχρι την εξώπορτα, πολλά όμως επίμονα και θηλυκωμένα στα χείλη μου. Το πιο συναρπαστικό ήταν κάποιες φορές που ένιωθα να ανεβαίνει και να με σπρώχνει εκείνη στα φιλιά, παρά να επιδράμω εγώ. Επιφωνήματα φειδωλά και πνιχτά, αλλά το στοματικό διαρκείας που την υπέβαλλα με φιλοδώρησε με μακρά κύματα τρέμουλου που όδευαν από τη λεκάνη της στους μηρούς της εκατέρωθεν του κεφαλιού μου. Το στοματικό της στοιχειώδες, με εστίαση στο κεφαλάκι – αφού το είχε μουλιάσει στα ψεκαστικά – κάποιες εκβιασμένες απόπειρες για σχετική κατάποση, πέρασμα από τη γειτονιά ούτε λόγος. Στο σεξ τρεις στάσεις, ιεραποστολικό, σύντομο cow και μπρούμυτα. Όταν φτιαχνόταν, θυλάκωνε τα πόδια της στις κλειδώσεις μου, τόσο στην πρώτη, όσο και στην τρίτη περίπτωση.

Κορίτσι με ανατροφή που την επέδειξε σε πολλά μικρά στιγμιότυπα συμπεριφοράς. Αγγλικά αναπάντεχα πολύ καλά. Αρχετυπική περίπτωση της κούκλας καλής μαθήτριας που όλη η τάξη ήταν ερωτευμένη μαζί της αλλά λίγοι αποτολμούσαν να την πλησιάσουν. Κράμα μελαγχολίας, επιφυλακτικότητας, αναπόλησης, αλλά σε καμία περίπτωση ψωνισμένη. Ρωσίδα κατά δήλωση της, αλλά από μια διευκρίνιση που μου έκανε και κάτι που μου είπε για τις σπουδές της με κάνουν να πιστεύω πως προέρχεται από την πάλαι ποτέ Ουκρανική επικράτεια. Ντελικάτη περίπτωση, ελπίζω να συναντήσει την προσοχή και ευαισθησία που δικαιούται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
miraculous mandarin
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
2.724
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, THV, anestis_38 και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2024
Ωραίος!

Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, miraculous mandarin, Johnny Red2
13 Ιουλίου, 2024
ωραιος οπως παντα παικτη ,μπραβο!!!!!
review reaction 3 review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Elganador, miraculous mandarin
15 Ιουλίου, 2024
Pretty cool ! Όντως ντελικάτη η κοπέλα, πολύ όμορφη.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3