Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασμα στην Άννα, απογευματινή ώρα.

Γενικά: Η κοπέλα είναι νέα, πολύ όμορφη, ευγενική και... επαγγελματίας (ό,τι κι αν αυτό σημαίνει για τον κάθε ένα).

Εμφάνιση: Είναι η κοπέλα στις φωτογραφίες, ίσως με λίγο παραπάνω βάρος (όχι πολύ παραπάνω όμως για να χαλάει η εικόνα της, π.χ. 1 κιλό ή κάτι τέτοιο).

Συνεννόηση για ραντεβού: Εύκολη συνεννόηση για το ραντεβού και οδηγίες.

Υποδοχή: Θερμή υποδοχή (όχι η θερμότερη), με εμφάνιση όπως της ζήτησα και εύκολη μετάβαση στα περαιτέρω.

Στα του αγώνα: Η κούραση μου ίσως εμπόδισε τη μεγιστοποίηση της απόλαυσης, αλλά σίγουρα η κοπέλα αξίζει. Ήταν ενεργητική και τίμησε τα χρήματά της. Η πίπα της βαθμολογείται με πολλά αστέρια (θα την πρότεινα για βραβείο), ενώ ήταν άνετη και πρόθυμη σε ό,τι της έλεγα να κάνουμε.

PLUS (?): Η προθυμία της για μασάζ με τα χέρια της στο ενδιάμεσο των δύο γύρων. Στην πράξη, ήταν κατά κύιρο λόγο μια ευχάριστη εμπειρία (το μασάζ), με κάποια διαστήματα... αγαρμποσύνης. ΟΚ, δεν ήταν και το καλύτερο μασάζ που έχω κάνει αλλά δεν ήταν ο λόγος που πήγα.. Τελικά πιάστηκα την επομένη (μάλλον από το air condition που με χτυπούσε κατά τη διάρκεια του μασάζ).

Στα αρνητικά σημεία: Δεν είδα την προθυμία της GFE που περίμενα από άλλες κριτικές (π.χ. θα περίμενα να μου προσφέρι από μόνης της ένα ποτήρι νερό), αλλά δε χάλασε το κλίμα. Η συνενόηση σε γεινκέ γραμμές ήταν καλή, αλλά με κάποια διαστήματα απόλυτης ησυχίας. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.

Συμπέρασμα: Όμορφη εμπειρία και θα την ξαναέβλεπα σίγουρα προτού βγάλω συμπεράσματα. Με βάση τα πρώτες ενδείξεις όμως φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή για την πόλη μας (και για όσο καιρό επιλέξει να είναι μαζί μας), όχι όμως η καλύτερη που έχει έρθει εδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Nikosbou1995, TOMCRUISE, StarHero97 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2024
φοβερες αντιφασεις και πολυ γελιο με το π.χ. 1 κιλο και το οτι πιαστηκες την επομενη... μαλλον απο το ερ/κο
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 Johnny Red2
12 Ιουλίου, 2024
Καλημέρα Τύπε.. ας μην σου προσφερε νερό.. το θέμα ειναι αν τα καταπιε..
review reaction 3 Johnny Red2
13 Ιουλίου, 2024
Ευχαριστούμε για την κριτική, καθαρά για πληροφοριακούς λόγους, ποια θεωρείς την καλύτερη που πέρασε από την πόλη μας; Από αυτές που δοκίμασες φυσικά...
review reaction 1 Johnny Red2
19 Ιουλίου, 2024
papaphilips, δε βλέπω που βρίσκεις τις αντιφάσεις, αλλά βλέπω ότι τουλάχιστον είχε θετικό ανίκτυπο η κριτική μου (αφού γελάς). χαχαχ

Panos 1978, δεν ήταν στις προτιμήσεις μου κάτι τέτοιο εκείνη τη μέρα, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά για το τι θα έκανε. Υποθέτω πως θα το έκανε, με αντίστοιχο επιπλέον δωράκι.

Random User 123, βάζεις δύσκολα. Έλειπα για πολλά χρόνια στο εξωτερικό (όπου είχα και τις καλύτερες εμπειρίες). Οπότε θα σου πω ότι θυμάμαι. Αρχικά, να αναφέρω ότι δε θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά από όταν γύρισα περίπου 2 στις 3 κοπέλες που πήγα μέχρι στιγμής ήταν από το γνωστό πρακτορείο. Ο λόγος; Τα τελευταία 15-20 χρόνια είχα αρκετές ευχάριστες συναντήσεις με κοπέλες από το εν λόγω γραφείο, παράδοση που τηρείται (σε κάποιο βαθμό) και σήμερα. Η καλύτερη που θυμάμαι (το τι κάναμε, όχι το όνομά της όμως) στην πόλη μας (από αυτές που έχω συναντήσει) ήταν μια ξανθιά Ρωσίδα από το γνωστό πρακτορείο (πριν 6-8 χρόνια). Τους τελευταίους μήνες, μου άρεσαν πολύ η Μιλένα και η Βιολέτα (επίσης του γνωστού πρακτορείου).
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4