Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 13 10
Call-Girls 35972
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Ημερομηνία ενδεικτική.

Διαβάζοντας τις προηγούμενες κριτικές, είχα προσμονή για μία καλή συνάντηση. Δυστυχώς δεν βγήκε έτσι.
Η κοπέλα στο πρόσωπο, μοιάζει κάπως, άμα έχεις μυωπία από 6 βαθμούς και πάνω. Δεν σε χαλάει σε καμία περίπτωση αυτό που θα δείς, απλά δεν είναι αυτό που βλέπεις στις φωτό.
Σώμα καλό, αγύμναστο αλλά ομοιόμορφο, θυληκό. Το κωλαράκι είναι λίγο πλάκα, αλλά σωματότυπο ωραίο με όμορφο στήθος.
Καθαρή, πάρα πολύ καθαρή και προσεκτική, κορμι για γλύψιμο παντού.

Πάμε τωρα στο δια ταύτα
Εχω κλεισει για μιάμιση ώρα. Ζήτησε τα λεφτα μπροστα (κανένα πρόβλημα, απλά λίγο το ύφος δε μου άρεσε, ίσως και να το παρεξήγησα). Τα μετράει (ηταν 250 αντι 230 γιατι δεν είχα ρέστα, αλλά σκόπευα και κανα εξτραδακι για να καλύψω). Μου λέει είναι πολλά για μια ωρα, της λέω ειναι για μιάμιση κλεισμένη. Στέλνει κατι μυνήματα στο κινητο και προχωράμε.

Περιέργη συμπεριφόρα. Θέλει δικές σου πρωτοβουλίες, γιατι αλλιώς δε θα προχωρήσει σε τίποτα εκτος απο τα πολύ βασικά, όπως πίπα.
Πίπα κακή με δόντι, τεμπέλικη. Γενικά δεν είχε πολύ ενεργεια, ήθελα και εγω GFE και πάτησε σε αυτό και αντί για GFE εγινε HWE (house wife experience), δηλαδή γύρισε τον κωλο της και σε άφηνε να τα κάνεις όλα εσυ.

Τα βυζιά της, ενώ ήταν ωραία, τα κράταγε συνέχεια. Σε ερώτηση μου αν δεν τις αρέσει να τα πιάνουν, μου είπε οτι τις αρέσει αλλά σήμερα είναι λίγο ευάισθητα. Ρώγες αφησε να γλ΄είψω αλλά μόλις π΄ηγαινα να χουφτώσω, διακριτικά εβαζε τα χέρια της. Σκωτσέζικο ντους δηλαδή.

Πάμε στο γλείψιμο. Μουνάκι ωράιο, καθαρό, λίγες τριχούλες ομοιόμορφες. Κωλαρακι εδωσε για γλείψιμο αλλά είχε μία σταση που για να το ευχαριστηθείς έπρεπε να είσαι ο Τιραμόλα με σβέρκο που να κανεις στροφή 180 μοίρες για να στηθείς σωστα. Ασε που στο δίλεπτο επάνω εκανε κατι χασκόγελα και τραβιόταν. Στην ερώτηση αν της αρέσει απαντούσε θετικά, ξαναπροχώραγα και δώστου ξανα τα χασκόγελα.

Σεξ λίγο, cow, κουραζόταν.

Πάμε για 69 να τελειώσω με κάποιο τρόπο, ζοριζόταν, στο 3λεπτο άρχισε τα finish baby, finish. Με το στανιό τελείωσα.

Γενικά μια αμηχανία, ασυνενοησία. Ευγενική μεν αλλά νοοτροπία αντε να τελειώνουμε. Προφανώς δεν ταίριαξε η χημεία.

Ένα άλλο θέμα είναι τα Extra που αναγράφονται στην καρτέλα της. Για παράδειγμα, γράφει golden shower, στην ερώτηση μου μεταξύ σοβαρού και αστείου απάντησε αρνητικά και απόλυτα, άρα δεν καταλαβίανω γιατι ειναι σαν επιλογή.

Στη μια ωρα και 5 λεπτά, αρχίζει να ντύνεται διακριτικά, δεν υπηρχε νόημα για συνέχεια.

Συμπερασμα. αν περιμένετε βίζιτα που να παίρνει πρωτοβουλίες και διάθεση, κοιτάξτε αλλού. Υποτακτική..... μάλλον είναι, απλά εμενα δε μου βγηκε η συνάντηση.
Δε θα ξαναπροτιμηθεί, πάμε γιά άλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
fatos1924
Σεβαστός
19
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, maradona7 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2024
Πρώην GDE νυν your angel
Και περιμένεις να πηδήσεις!!
Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις?
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
11 Ιουλίου, 2024
αντί για GFE εγινε HWE (house wife experience), δηλαδή γύρισε τον κωλο της και σε άφηνε να τα κάνεις όλα εσυ.

Κωλαρακι εδωσε για γλείψιμο αλλά είχε μία σταση που για να το ευχαριστηθείς έπρεπε να είσαι ο Τιραμόλα με σβέρκο που να κανεις στροφή 180 μοίρες για να στηθείς σωστα.

Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα! Κλαίω!
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, Johnny Red2, fatos1924
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2