Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κασκαντεριλίκι στην Αθήνα για να συνατνήσω την Rosie και έχοντας μιλήσει με @bigmountain που την είχε ήδη συναντήσει έχω βάλει τον πήχη χαμηλά. Η Rosie εμφανίστηκε στην ώρα της και είχε μια πολύ ευγενική αύρα και πολύ ωραία θετική ενέργεια χαρίς την οποία με έκανε αμέσως να αισθανθώ άνετα. Σαν να γνωριζόμασταν από καιρό. Από τα λίγα που είπαμε κατάλαβα ότι έχω απέναντι μου μια έξυπνη γυναίκα με ιδιαίτερα δουλεμένη την αρετή της ενσυναίσθησης και υψηλό επίπεδο παιδείας-κουλτούρας. Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι στην ερώτηση τι μουσική θέλει να ακούμε κατά την διάρκεια του ραντεβού, ζήτησε Tchaykovski και έτσι την βγάλαμε με ήχους Καρυοθραύστη στο backround. Δείχνει μικρότερη από ότι είναι, αλλά οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες και έτσι μπορείτε να διαμορφώσετε δική σας άποψη. Όμορφο πρόσωπο με πανέμορφα παιχνιδιάρικα μάτια και eye contact που ηλεκτρίζει. Ένα χαμόγελο σαν κήπος ολάνθιστος. Δεν μου το χάρισε πολλές φορές στην διάρκεια της συνεδρίας αλλά τις 3-4 φορές που μου χαμογέλασε ήταν αυθόρμητο, ειλικρινές και πολύ μεγαλύτερης αξίας για εμένα. Μικρό στήθος με ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλύψιμο. Το δέρμα της απαλό σαν κώλος μωρού. Πεντακάθαρη σε όλα με καθαρά και περιποιημένα άκρα. Χρησιμοποιεί αντισηπτικό σπρέι για τα χέρια και τον παργαλάτσο σας αλλά μόνο στην αρχή και γενικά είναι διακριτική σε αυτό το θέμα. Είναι πολύ καθαρή και περιμένει το ίδιο και από εμάς.

Πολύ όμορφο και στενό ροζ μουνάκι με μεγάλα χείλη, πήγα να την τρίψω με σάλιο, έφαγα στόπ και έτσι δεν δοκίμασα ούτε 69 ούτε γλειφομούνι. Δεν της αρέσουν τα πολλά σάλια αλλά την έτριψα με τζέλ και το μουνάκι της μούσκεψε, οπότε καλύφθηκα και με το παραπάνω. Πίπα αματούρικια χωρίς dt, με επαρκή ποσότητα σάλιου και επικέντρωση στο κεφάλι. Δεν πέρασε από τα δίδυμα και στο cim έκανε μια πραγματικά πολύ δυνατή προσπάθεια. Στη διάρκεια του σεξ ήταν πολύ δοτική, πιο πολύ με την έννοια ότι αφέθηκε στο να το απολαύσει, παρά με την έννοια της σκληρής Hardcore συμμετοχής που στο cowgirl πχ φεύγεις με κάταγμα στη λεκάνη. Για μένα είναι πιο σημαντικό να αφήνεται η κοπέλα κατά την διάρκεια του ραντεβού παρά να είναι τεχνικά άρτια αλλά σφιγμένη και διεκπεραιωτική. Αλλάξαμε πολλές στάσεις δεν δοκίμασε να κλέψει πουθενά και ήταν πάντα παρούσα. Άφθονα φιλιά αλλά δυστυχώς χωρίς γλώσσα και αυτό της στερεί βαθμούς σε Συμμετοχή και VFM.. Σε γενικές γραμμές παρά τους αστερίσκους πέρασα πραγματικά πολύ καλά και θεωρώ ότι είχαμε χημεία που συνέβαλε ιδιαίτερα σε αυτό.

Το κορίτσι δεν αντέχει μεγάλα εργαλεία, σφυροκοπήματα, κοπανήματα και γενικά δεν είναι για pse. Ως εκ τούτου προβοσκιδόπουτσοι και σκληροί χύστες, προσπεράστε χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Rosie είναι ένα νέο κορίτσι και προς το παρόν είναι μόνο για αγάπη και προδέρμ. Φερθείτε της με αγάπη και σεβασμό και θα σας το ανταποδώσει. Συστήνεται άφοβα σε όσους επιζητούν μια amateur εμπειρία με την φοιτήτρια της διπλανής πόρτας. Εδώ να τονίσω ξανά ότι δεν δίνει φιλιά με γλώσσα, παρόλα αυτά όλο το υπόλοιπο πακέτο ήταν τόσο ολοκληρωμένο που ούτε με ένοιαξε. Το ενέταξα στις λεπτομέρειες παρόλο που συνήθως το θεωρώ απαραίτητο και το επιζητώ στα ραντεβού μου. Σίγουρα θέλω να την ξαναδώ παρόλο που επαναλαμβάνω ότι το πακέτο υπηρεσιών δεν είναι ολοκληρωμένο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
17.979
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 KanyeEast, Ντουνταράς, BIG_BIG_BEN και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2024
Βρε το τσουλακι.... Ουτε φιλι, ουτε γλυψιμο? Δεν ειναι gfe ουτε με σφαιρες δλδ...
review reaction 1 review reaction 3 BIG_BIG_BEN, DmtrsxXx, Random User 123 και 3 άλλα μέλη
11 Ιουλίου, 2024
Τό πακέτο δέν εἶναι ὁλοκληρωμένο;! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΝΑΙ!
review reaction 1 BIG_BIG_BEN, Tsoupakampras, Aragorn135 και 5 άλλα μέλη
11 Ιουλίου, 2024
@Aragorn135
Τον @bigmountain τον άφησε να τη γλύψει οπότε δεν ξέρω τι έγινε και σε εμένα δεν ήθελε σάλια, όπως και να έχει όμως σεβάστηκα την επιθυμία της και προχώρησα χωρίς να επιτρέψω να χαλάσει η διάθεση μου.
5 λεπτα αργότερα το μουνάκι της είχε πλημμυρίσει από το τρίψιμο και τα δάχτυλα οπότε ο σκοπός μου είχε επιτευχθεί. Καλύφθηκα και με το παραπάνω...
review reaction 1 BIG_BIG_BEN, Aragorn135, Tsoupakampras και 5 άλλα μέλη
11 Ιουλίου, 2024
Είμαι υπέρ της άποψης πώς η κάθε κοπέλα δύναται να είναι διαφορετική στον καθένα, δεν το βρίσκω κακό, απλά αυτό δεν την κάνει σωστή επαγγελματία.

Αυτό είναι το κακό με τα αματούρια. Με άλλους θα αποδώσει, με άλλους όχι, με άλλους θα αφήσει γλειψίματα κλπ και με άλλους όχι, προσωπικά δεν το βρίσκω αρνητικό.

Για κάποιον που θέλει μια σίγουρη επιλογή, η συγκεκριμένη δεν κάνει. Για κάποιον που θέλει κάτι το διαφορετικό ανάμεσα σε επιβεβαιωμένες σουπερστάρ, είναι καλή επιλογή.
review reaction 1 BIG_BIG_BEN, Bartender 74, Tsoupakampras και 4 άλλα μέλη
11 Ιουλίου, 2024
Φιλιά χωρίς γλώσσα, γλείψιμο δεν θέλει, δεν αντέχει στα πολλά πολλά. Σε λίγο θα πληρώνουμε 180 ευρώ για να τις κοιτάζουμε μόνο.
review reaction 1 review reaction 3 BIG_BIG_BEN, stadeos, hornyasfuck και 4 άλλα μέλη
11 Ιουλίου, 2024
@bigmountain
Συμφωνούμε απόλυτα σε όλα φίλε μου...
Το πρόβλημα που αντιμετώπισα γράφοντας αυτήν την κριτική ήταν ξεκάθαρα πως να μην δώσω την λάθος εντύπωση στους συναγωνιστές, αλλά παράλληλα χωρίς να αδικήσω την κοπέλα που μου χάρισε μια υπέροχη ώρα. Δύσκολη η ισορροπία σε αυτές τις περιπτώσεις...
review reaction 2 review reaction 3 review reaction 1 BIG_BIG_BEN, hornyasfuck, bigmountain και 1 ακόμα μέλος
11 Ιουλίου, 2024
Τελείωμα στο πρόσωπο κάνει τελικά ή απλά το γράφει ?
review reaction 1 BIG_BIG_BEN, hornyasfuck
11 Ιουλίου, 2024
"προβοσκιδόπουτσοι"
Ακόμα γελάω......!!!
review reaction 3 BIG_BIG_BEN, hornyasfuck, bigmountain και 1 ακόμα μέλος
11 Ιουλίου, 2024
Θα συμφωνησω και εγω οτι χωρις φιλια και χωρος γλειφομούνι ουτε για gfe ειναι... Πεταμενα λεφτά.
review reaction 1 Tsoupakampras, hornyasfuck, Aragorn135 και 2 άλλα μέλη
11 Ιουλίου, 2024
@Mpooumpoukos
Δεν ξέρω φίλε γιατί το cif δεν το επιλέγω ποτέ. Το cim της ήταν αρκετά καλό πάντως.
review reaction 1 BIG_BIG_BEN, hornyasfuck
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2