Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρωτη συναντηση με τη Aφροδητη στο σπιτι μου, για μια ωρα την εβδομαδα που περασε. Η συμπεριφορα του γραφειου αψογη και η κοπελα στην ωρα της. Ερχεται με μια παρα πολη καλη διαθεση και ετοιμη να μου τα κανει ολα. Μετα το ντουζακι τυλιγμενη με τη πετσετα ερχετε και την πεταει κατω και μου ριχνει τα βυζια στην μουρι μου.
Πραγματικα τα ρουφηξα τα βυζια της και η εξωτερικη εμφανηση της ειναι 99% οπως στις φωτογραφιες. Ειχα καυλες οποτε φοραω καποτα και κατευθειαν μεσα της. Τελικα ανεβασα στροφες και την εβαλα να μου κανει στοματικο και μετα ισπανικο μεχρι που τελειωσα στα βυζακια της. Μπανακι εναλλαξ και κουβεντουλα. Ομως μετα ημουν πολυ κουρασμενος και μου εκανε μια πιπα οπου ξανακαβλωσα και με πιπωσε δεινοντας ρεσιταλ ρουφωντας τα μπαλακια μου, πραγματικα πολυ σαλιο και το προσπαθησε παρα πολυ και ενω ο χρονος περασε και χτυπαγε το τηλεφωνο της πρεπει να εκατσε 5 λεπτα παραπανω μεχρι που τελειωσω ξανα, τα ειδα ολα εχυσα τοσο δυνατα, μια πολυ καλη εμπειρια. Την διαλεξα γιατι μου πολυ και μ ειπε καλα λογια η τηλεφωνιτρια και την ευχαριστω, με αφησε ευχαριστημενο την πρωτη φορα και λογικα οταν θα εχω την οικονομικη δινατοτητα θα την παρα ξανα σιγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 09, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, hornyasfuck, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2024
Η Αφροδίτη έχει πολύ ωραίο πρόσωπο (κατά τη γνώμη μου) αλλά και μερικά κιλά παραπάνω (κατά τη γνώμη μου)
review reaction 1 BisexualWannabe
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1