Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Rosie το τριαντάφυλλο.

Δύσκολη κριτική, για πολλούς λόγους.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, βλέπεις ένα σχετικά άπειρο και αθώο κοριτσάκι που θέλει τρυφερά πράγματα, μπορεί και όχι όμως. Το γραφείο όπως πάντα καταπληκτικό, η συνάντηση κανονίστηκε.

Η κοπέλα είναι σχεδόν όπως στις φωτογραφίες, το πρόσωπο ελαφρώς κατώτερο, αλλά γλυκό. Δε γίνεται να μην προσέξεις αμέσως τα αθώα της μάτια που ξεγελάνε. Πρασινομάτα, με στοργικό βλέμμα και ντροπαλό χαμόγελο, και μακριά ξανθά μαλλιά περιποιημένα. Με κοντό αέρινο καλοκαιρινό φορεματάκι συνοδεία πέδιλων. Εγκάρδια αγκαλιά με φιλί, που προϊδεάζει για μια θετική συνέχεια, η αύρα της είναι ευχάριστη. Η αλήθεια είναι ότι όταν την αντικρίζεις ένα μικρό σοκ το παθαίνεις γιατί εμφανισιακά την κάνεις έφηβη και πιάνεις μια αβεβαιότητα στο βλέμμα της, αλλά ξεγελά και είναι πονηρή.

Ηλικιακά είναι όσο λέει η καρτέλα, όμως μικροδείχνει αρκετά, καταγωγή από τα βάθη της Ρωσικής στέπας.

Μοιάζει να μην είναι επικοινωνιακή, όμως θα κάτσει για λίγες κουβέντες, να νιώσει άνετα, μέχρι να αφαιρέσει μόνη της το φορεματάκι και μείνει ολόγυμνη. Άνευ εσωρούχων, έχει ένα όμορφο μικροκαμωμένο και σφιχτό σώμα, σχεδόν εφηβικό. Έχει κάποια ανεπαίσθητα πιασίματα κυρίως στη μέση και τη λεκάνη, αλλά δεν ενοχλούν καθόλου καθώς είναι πολύ νέα ηλικιακά. Δέρμα βελούδινο και λευκό, χωρίς καμιά ζωγραφιά. Βυζάκια σφιχτά και σχεδόν εφηβικά, γεμίζουν την παλάμη, με ρώγες που ανταποκρίνονται, μουνάκι παιδικό και περιποιημένο, κωλαράκι μωρουδίστικο.

Δεν περιμένει οδηγίες, το φαινομενικά αθώο και άπειρο κορίτσι ξέρει τι να κάνει. Θα σε φιλήσει αρκετά και παντού, θα γλείψει αισθησιακά όλο το κορμί. Φιλάει μεν αλλά χωρίς γλώσσα και θα το αποφύγει.

Στοματικό αρκετά συμπαθητικό με δύναμη, αλλά δεν μπορεί βαθύτερα, με λίγη καθοδήγηση θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Δέχεται το ανάλογο γλείψιμο, με δαχτυλάκια, υγραίνεται αρκετά, αναστενάζει αν παίξεις με την κλειτορίδα της. Είναι αρκετά τυπική με την καθαριότητα με σπρέι και σκουπίζεται αρκετά, αυτό ίσως να μην αρέσει καθόλου σε κάποιους.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που θέλει το χρόνο της για να αποκαλύψει τη σεξουαλικότητα που κρύβει μέσα της. Λίγο τζελ, το μουνάκι της είναι πολύ στενό, θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσει, στο τέλος επιτρέπει βαθιές διεισδύσεις και χωρίς όρια. Στο cow θα τρελαθεί λίγο, στο ιεραποστολικό αφήνει να ανεβάσεις στροφές και το βλέμμα της γίνεται άγριο, βγάζει κάποιες κραυγές ικανοποίησης. Στο doggy επίσης δεν έχει όρια, δοκιμάστηκαν και κάποιες επιπλέον στάσεις, έχει αντοχές. Στο τέλος θα πετάξει ένα χαμόγελο, γιατί ξέρει πώς έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για την ικανοποίηση σου.

Δεν είναι νέα στο χώρο, είχε δουλέψει πάλι και της αρέσει. Θα κάτσει λίγο, μπορεί και όχι όμως.

Στο τέλος αγκαλιάζει σφιχτά και στοργικά λες και βρήκε ένα οικείο πρόσωπο από τα παλιά, προσπαθώντας να τσιμπήσει το επαναληπτικό, δεν τα κατάφερε.

Το κορίτσι έχει όμορφο εφηβικό σώμα, σε κάποιους θα αρέσει πολύ. Προσωπικά βρήκα ένα ελαφρώς φοβισμένο κοριτσάκι, όμως ήθελε να παρουσιάσει αυτήν την εικόνα. Σε κάνει να νομίζεις ότι θέλει ήρεμα πράγματα, αλλά είναι έξυπνη για την ηλικία της και πονηρή, θα δώσει αυτό που νομίζεις ότι θέλεις και θα αποφύγει αυτό που πραγματικά θέλεις, αδυνατεί να προσφέρει ένα πλήρες gfe πακέτο με πάθος και σωστά φιλιά. Στο σεξ και μόνο έχει έντονη σεξουαλικότητα και σίγουρα δεν είναι καθόλου άπειρη, εξάλλου της αρέσει. Έχω την εντύπωση πώς με άλλους θα αποδώσει όπως πρέπει, με άλλους καθόλου, αυτό όμως δεν την κάνει σωστή επαγγελματία. Η τιμή που έχει δεν δικαιολογείται, αν ήταν σε καλύτερη, ίσως. Επιπλέον αρνητικό, η τυπικότητα της με την καθαριότητα. Στα θετικά η έντονη σεξουαλικότητα της.

Η Σιβηρία κατά καιρούς έχει βγάλει καλά κομμάτια, η Rosie όμως θα πρέπει να βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες της.

Στην επικοινωνία εγώ δε δίνω σημασία αν το κορίτσι γνωρίζει ή όχι αγγλικά, παρά στη χημεία και τη γλώσσα του σώματος.

Δε θα την έβλεπα ξανά, από τη στιγμή που υπάρχουν εδώ άλλα αγαπημένα κορίτσια με εξαιρετικές υπηρεσίες.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 08, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.526
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, DmtrsxXx, Random User 123 και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2024
Από Ιθάκη είναι τα τριαντάφυλλα προμοτοραανναπουρνιαροιθακη
Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain
10 Ιουλίου, 2024
Πολύ ωραία κριτική φίλε!
review reaction 1 Random User 123, bigmountain, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
10 Ιουλίου, 2024
Επιφοβο ραντεβού ακούγεται.. Κρίμα και την είχα σταμπάρει για μεθαύριο. Λύπη
review reaction 1 review reaction 2 Random User 123, Johnny Red2, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
11 Ιουλίου, 2024
@GeneralWinter Γι' αὐτό γελῶ μὲ τὴν κριτική του
review reaction 1 Johnny Red2
11 Ιουλίου, 2024
@GeneralWinter
Είναι όντως επίφοβο γιατί είναι κανονικό amateur το κορίτσι. Κάποιοι θα περάσουν καλά, κάποιοι όχι.
Όταν μου είπε το Βουνό την εμπειρία του, μπορούσα να αλλάξω το ραντεβού, αλλά επειδή μου άρεσε το πρόσωπο της πήγα πάραυτα. Κρατούσα μικρό καλάθι και πέρασα καλά. Θέμα τύχης-χημείας ποιός ξέρει;;;
Σίγουρα όμως δεν συστήνεται για ανθρώπους που θέλουν την στάνταρτ υπηρεσία.
Σίγουρα δεν συστήνεται για ανθρώπους που 1-2 φορές το μήνα θα επιζητήσουν μια εμπειρία πληρωμένου έρωτα.
Είναι περισσότερο για αυτούς που ασχολούνται πιο ενεργά με το εσκορτινγκ (2-3 ραντεβού την εβδομάδα) για να σπάσουν τη ρουτίνα και να έχουν μια διαφορετική εμπειρία.
review reaction 1 review reaction 3 Random User 123, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
11 Ιουλίου, 2024
@horny κρίμα και σε είχα για σοβαρό άνθρωπο.

Η κοπέλα είναι αματούρι, με τα θετικά και τα αρνητικά. Όσοι θέλετε οπωσδήποτε εξαιρετικές υπηρεσίες, να κοιτάξουν αλλού.

ΥΓ: Από λάθος μου μπήκε το "μέτρια" στη συμπεριφορά του γραφείου, ενώ το γραφείο πάντα είναι εξαιρετικό.
review reaction 1 review reaction 3 Random User 123, hornyasfuck
11 Ιουλίου, 2024
@Johny Red2
Δεν είναι έτσι απολύτως έτσι. Είτε χαλάς 1500 ευρώ την βδομάδα είτε 300 το μήνα, κανείς δεν θέλει να τα δώσει και να έχει μια κακή εμπειρία. Σίγουρα όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν πιστεύω πως πηγαίνει κανείς εντελώς YOLO και ότι κάτσει χωρίς να τον νοιάζει.

Εγώ πχ πλέον αφού τα ρόστερ έχουν έλλειψη στα μεγάλα και δυνατά χαρτιά, από το να παίζω τζοκερ συνέχεια βλέποντας κάθε βδομάδα πολλές διαφορετικές κοπέλες πλέον προτιμώ να κάνω πολλαπλά τρίωρα με μια γνωστή Τατάρα..

Το σημαντικό είναι να γράφονται και να υπάρχουν οι σωστές κριτικές, για να ξέρει ο καθένας τι πιθανόν θα συναντήσει. Τα λέω βέβαια όλα αυτά ενώ αύριο θα δω την Alisa17 που δεν έχει καμία κριτική και το μόνο που είχε να μου πει η Καιτη είναι ότι ειναι όμορφη... Οπότε μην με πέρνετε και πολύ στα σοβαρά...
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Johnny Red2
12 Ιουλίου, 2024
@GeneralWinter
Συμφωνούμε απόλυτα ότι είτε χαλάς πολλά είτε λίγα, αν το ραντεβού βγεί μάπα η απογοήτευση είναι δεδομένη.
Το σημαντικό εδώ και αυτό προσπάθησα να κάνω στην κριτική μου (το ίδιο και το Βουνό στην δικιά του), είναι να αποτυπώσω όσο καλύτερα μπορώ το τι κάνει και τι δεν κάνει ώστε να αποφύγω να κάψει κάποιος τα λεφτά του εξ' αιτίας μου.
Αν εγώ πέρασα καλά γιατί βρήκα κάτι, γιατί να μην συμβεί και σε άλλον αυτό; Λίγους μήνες πριν είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα για την ανταλλαγή γλωσσόφιλων με επαγγελματίες και πάρα πολύς κόσμος έλεγε ότι δεν φιλάει και δεν γλείφει για λόγους ασφαλείας (έχουν γυναίκες παιδιά κλπ). Αυτοί τώρα θα πρέπει να κάνουν ουρές έξω από την πόρτα της Rosie και όσοι θέλουν γλώσσα και μουνάκι προσπερνάν. Όλοι καλυμμένοι, όλοι χαρούμενοι αρκεί η πληροφορίες να είναι ακριβείς και σωστά διατυπωμένες...
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, bigmountain
12 Ιουλίου, 2024
@GeneralWinter δε γίνεται να έχουμε πάντα σουπερσταρς που συμπεριφέρονται σαν πορνοστάρ, που όταν μπουν στο ραντεβού τα δίνουν όλα.

Η εμπειρία μου (και του συναγωνιστή) με την κοπέλα δεν ήταν κακή. Είναι προτιμότερες τέτοιες παρά κάποια που λέει όλο μη εκείνο και το άλλο.

Πολύ ντόρος για το τίποτα.

Anyway, περιμένουμε εντυπώσεις για την Alisa, όντως είναι πολύ όμορφη.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Johnny Red2
12 Ιουλίου, 2024
@bigmountain Μά ὅλο "μή" καί "ὄχι" λέει ἀπ' ὅ,τι κατάλαβα... ὁπότε "γιόκ"!
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, bigmountain
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2