Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 66413
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη μου κριτική. Το τελευταίο 7μηνο έχοντας επιστέψει δυναμικά στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 6ετη αποχή ,είχα αποφασίσει να γράφω μόνο όταν έχω να πω κάτι που δεν έχει ειπωθεί με στόχο η να προτρέψω η να αποτρέψω κάποιον συναγωνιστή για συνάντηση. Σε δύο πανηγυρικές φολες που έφαγα με πρόλαβαν αρχαίοι συναγωνιστές με δυνατότερο λόγο από εμένα στο site .

Να αιτιολογησω τον τίτλο.... Υπάρχουνε πολλές κατηγορίες γυναικών και δη εκδιδόμενων... Skinny, jusie, εύζωνας, κοντοπουτανο , μοντελοηδες ,g.n.d κτλ κτλ κτλ. Εγώ είμαι της γνώμης ότι εάν η γυναίκα είναι όμορφη είναι και γαμευσημη τέλος.

Σάββατο μεσημέρι και θέλω Ελληνίδα, πιτσιρίκα που να έχει και απόδοση στις υπηρεσίες της. Είχα διαβάσει για την Ρόξι καλές κριτικές όσον αφορά τις υπηρεσίες της αλλά δεν είχα αποκρυσταλλωμενη εικόνα για το τι θα συναντήσω ( ο λόγος που γράφω κριτική). Τηλ στο γραφείο που έχω ξανασυνεργαστεί και ραντεβού για το ίδιο απόγευμα στον χώρο μου κάνοντας τον σταυρό μου.

Ρόξι.... Ανοίγω την πόρτα και μπαίνει ένα πιτσιρίκι σαν σίφουνας στο σπίτι με αέρα και νάζι ( όχι σαν την τρελή του χωριού) αλλά με θηλυκότητα μιας κοπέλας 20 ετών. Εμφάνιση...... Μου έσκασε με μια φουστιτσα μίνι αερατη άσπρη, μπουτακια έξω, ένα τοπακι ασπρόμαυρο χωρίς σουτιέν με το δυαρακι βυζί σε κάθε βηματισμό να χορεύει, κοιλίτσα έξω με pyrsing , και ασπρόμαυρα sneakers συνδυασμένα με φούστα -μπλουζα. Μάτια πράσινα και εκφραστικά, σαρκώδη χείλη (δικά της) χωρίς νάιλον κ μουσαμά μέσα, καστανά κυματιστά μαλλιά λίγο κάτω από τον ώμο , βαμμένη ναι αλλά όσο χρειαζόταν, χωρίς καμία υπερβολή, νυχακι στην πένα, αρωματισμένη και κρεμουλες σώματος να γυαλίζει κ να μοσχοβολαει. Την σκαναρα από επάνω μέχρι κάτω και δεν βρήκα ούτε ίχνος κιτσαριου επάνω της. Ύψος 1,70 κιλά την έκοψα γύρω στα 65. Το κρεατακι το έχει επάνω της σωστά κατανεμημένο με θηλυκές καμπύλες. Αυτή είναι η ηλικία της , αυτό είναι το παρουσιαστικό της και το πλασάρει καλά. Δυνατότερο σημείο πρόσωπο. Το αρνητικό.... Είναι χείμαρρος όπως προανέφερα και εάν δεν ξέρεις πότε κ πως να την κόψεις θα βρεθείς να συζητάς για μάρκες από eye liners.

Στα του σεξ τα περισσότερα έχουν ειπωθεί και θα επιβεβαιώσω τους συναγωνιστές με την δική μου εμπειρία. Πάμε στο δωμάτιο και κρεβάτι ( εάν δεν ήτανε πρώτη συνάντηση θα την είχα μουνταρει από καναπέ) πάει να βγάλει μπλουζάκι κ την κόβω με μια λεπτή κίνηση δείχνοντας της να καταλάβει ότι θέλω να της τα βγάλω εγώ εξερευνώντας το σώμα της, το κορίτσι έπιασε το υπονοούμενο και καθώς της σήκωνα την μπλούζα χαϊδεύοντας την μου έπιασε το πρόσωπο απαλά κ με άρχισε στα γλωσσοφιλα τρυφερά κ αισθησιακά ( φιλάει απίστευτα) κατεβαίνω κ πιπίλαω βυζακι το οποίο είναι ελαφρώς πεσμένο όπως έχει ειπωθεί αλλά είναι στρογγυλό, γεμάτο με μεγάλη θηλή κ pyrsing στη μία ρώγα. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει κάποια διάσπαρτα ψιλοαδιαφορα τατού . Την σηκώνω όρθια κ εξακολουθώ να γλύφω βυζιά και κοιλιά χουφτονοντας την κωλαρα της κάτω από την φούστα κ της έβγαλα σιγά σιγά το στριγκακι. Την ξαπλώνω και ξεκίνησα να γλύφω το πεντακάθαρο μουνακι της . Όση ώρα την περιποιουμουνα τα χέρια της τα είχε συνεχώς στο κεφάλι μου κ μου χάιδευε τα μαλλιά κ με κατεύθυνε κ τα μάτια της ήτανε συνέχεια επάνω μου και δαγκωνοτανε. Με λίγα λόγια το κορίτσι ήτανε εκεί.. σταματάω κ πάω να την ξαναφιλλησω με τα ζουμια της στα μούτρα μου και μου όρμησε κ βεντουζοσε τα τσιμπουκοχειλα της στα δικά μου κ τα γλωσσοφιλα έγιναν πιο επιθετικά. Ήρθε η σειρά της να με περιποιηθεί. Τσιμπούκι τίμιο . Ξεκινάει από παπάρια με φουλ σάλιο, αισθησιακά περιποίηση κορμού κ μετά μέσα με φιλότιμες προσπάθειες για ντιπ. Εάν σταματήσεις να την κοιτάς την ώρα που σου παίρνει πίπα είναι ένα οκ τσιμπούκι, εάν βλέπεις αυτό το καυλακι να σε τσιμπουκωνει κ να μην παίρνει τις ματαρες της από επάνω σου το τσιμπούκι παίρνει hype. Πρώτη στάση ανεβαίνει από πάνω κ μου έκανε ένα μουνοτριψιμο στον κορμό, πέρασμα σκούφου και cow ?. Εντελώς gf η φάση με αισθησιακό γαμησι κ γλωσσοφιλα εγκεν. Αλλαγή στα τέσσερα με θέα την σφιχτή κολάρα της να δίνω εγώ πλέον τον Ρυθμό μου , ελαφριά μπατσακια, πιάσιμο μαλλιού πιάσιμο από το σβέρκο, γουσταρε παντού κ ακολούθησε ( εάν δεν είσαι πρωτόγονος κ την καβλωσεις δεν έχει θέμα) κάπου εκεί ήρθε κ η κατάθεση, μπανάκι μαζί με χαμουρεμα κ μπαλαμουτι , γρήγορα ντύσιμο γιατί δεν ακούσαμε την ειδοποίηση του οδηγού και σην ώρα νταν γλωσσοφιλο και στο επανιδείν.

Για να κλείνουμε δεν ξέρω εάν το ευχαριστήθηκε (στα παπάρια μου κιόλας) εγώ ξέρω ότι το κορίτσι τις υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει ένα Coll girl τις παρείχε καλά. Εάν είσαι μοντελοπνυχτης προσπερνάς, εάν θέλεις έλεγκαν σλαβοκατασταση προσπερνάς, η Ρόξι στην κατηγορία που παίζει είναι top. Εάν η Ρόξι δεν παίζει premier League κ παίζει προταθλημα Πορτογαλίας θα ήταν η Benfica. Εάν δεν απατωμαι η Benfica έχει κάνει ουκ ολίγα κλυσματα στην Real κ στην city Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milou 77
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
1.176
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Thanos1990, BIG_BIG_BEN, JOSSS και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2024
Γλαφυρός και περιεκτικός. Ελπίζω και αντικειμενικός, το κορίτσι είναι στους βραχυπρ΄οθεσμους μου στόχους μου
review reaction 2 review reaction 1 hornyasfuck, Milou 77
10 Ιουλίου, 2024
Ελπίζω να περάσεις και εσύ καλά φίλε. Νομίζω ο τίτλος της
Κρητικής είναι φουλ στην αντικειμενικοτηταΚαπέλο
review reaction 3 hornyasfuck
10 Ιουλίου, 2024
hard_rocker ειναι χοντρη να ξερεις και αδιακριτη
Μετα μην λες δεν στα ειπαμε
review reaction 3 Pa Luki Luk, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3