Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547243
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Συνάντηση με την Katty πλέον στα 300 την ωρα. καινούργια βυζιά τα οποία πρέπει να πω πως ήταν τούμπανα και μεγαλύτερα απο τα παλιά. Είχα να την δω περίπου 5 χρόνια,έχει αλλάξει αρκετά στο πρόσωπο απο την τελευταία μας συνάντηση στα 100 . Αρκετά πρόστυχο το πρόσωπο με φουσκωμένα τσιμπουκώχειλα που ήξερε να τα αξιοποιήσει στην τσιμπουκάρα που μου πήρε. Τα χρόνια όμως έχουν αρχίσει και φαίνονται πάνω της σίγουρα δεν παιρνάει για 22 χρόνων όπως θέλει να λέει. Προσωπικά όμως εμένα μου άρεσε πολύ εμφανισιακά! Γενικά αν εξαιρέσεις της απίστευτη deepthroat πίπα που κάνει στα του αγώνα δεν άντεχε κοπανημα σε γρήγορους ρυθμούς όπως παλιά, προσπαθόντας με τον τρόπο της να με κόψει για να την γαμάω σε πιο αργούς ρυθμούς οπού το σεβάστηκα. Τελείωμα στο στόμα όπου τα πήρε όλα και αμέσως ντουζάκι. Ο δεύτερος γύρος είχε κυρίως στοματικό όπου του έδωσα να καταλάβει μιας και είδα ότι να την γαμήσω δυνατά όπως θα ήθελα δεν το έχει πλέον. Με αποζημίωσε στο στοματικό όπου με άφησε να της κάνω ότι θέλω!Της γαμούσα non stop το λαρρύγι σε όλες της στάσεις. 69, ανάποδα στο κρεβάτι, στα γόνατα με τα χέρια πίσω! Της είχα πίασει το κεφάλι και την μπούκωνα χωρίς σταματημό! Δεν δυσανασχετησε σε κανένα σημείο αντιθέτως το ζήταγε και μόνη της δείχοντας να το απολαμβάνει κοιτοντας με στα μάτια με όλο το καυλί μου τέρμα στο λαιμό της μέχρι που της τα έδωσα ολα μέσα. Τα κατάπιε με ευχαρίστη και με κοιτούσε στα μάτια. Μπορεί στο σεξ να μην μας βγήκε αλλα με τρέλανε με την τσιμπουκάρα της που έδειχνε να απολαμβάνει.
Το συμπέρασμα για μένα είναι ότι έδωσα 350 για μια απίστευτη πίπα. Αρκετά θα πει κανείς προσωπικά εμένα με κάλυψε. Αν το είχε στα 200 σίγουρα θα πήγαινα πιο συχνά.
Το συμπέρασμα για μένα είναι ότι έδωσα 350 για μια απίστευτη πίπα. Αρκετά θα πει κανείς προσωπικά εμένα με κάλυψε. Αν το είχε στα 200 σίγουρα θα πήγαινα πιο συχνά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Vikos1777
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2024
Βλέπω οτι την εκθεάζετε μερικοί, εγώ πριν από μερικά χρονια που την είχα παρει ναι μεν ηταν καλή σαν απόδοση και ερωτική αλλά όταν πήγα να την τον δώσω για πίπα ξανά στο 45λεπτο εκανε μια απότομη κίνηση και που πέταξε την πουτσα από το στομα φωνάζοντας "αν θελετε δευτερο γύρο να κλείνετε 1.5 ωρα" και σηκώθηκε και εφυγε. Στο μεταξύ με την συγκεκριμένη λόγο κρητικών προσπαθουσα να βρεθώ πολύ καιρο.. υπερεκτιμημένη νομιζω.
Pouts_lee
09 Ιουλίου, 2024
350 για δύο πιπες θα έδινα μόνο στην Στερίανου
tsigkoleletos
11 Σεπτεμβρίου, 2024
ποσο χρόνων είναι περίπου?
P
piston43
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3