Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 114642
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ηθελα καιρο να πάω με Ελληνίδα και βρεθηκε σωστο timing.
Συνεννόηση με το γραφείο πολύ καλή, και βαση φωτό και κριτικών για πολλή καλη μου τύχη επέλεξα την καθηγήτρια Δέσποινα.
Έρχεται στην ωρα της σπιτι μου.Ωραιο σεξυ προσωπο, φορώντας ενα αποκαλυπτικό στενο μαύρο φόρεμα, καυλωτικα γυαλιά (όπως στις φωτό) και με πολλη ευχάριστη διάθεση .Δε χασαμε και πολυ χρόνο. Λίγο κουβεντουλα και καυλαντα για τα βασικά και αρχισαμε τα γλωσσοφιλα και τα χουφτωματα. Φιλαει δυνατα και με πάθος. Περνει αμεσως πρωτοβουλίες που σε κανουν να καυλώσεις.
Σεξι μαυρα δαντελενια εσωρουχα , ωραιο άρωμα και βρωμικο εμπειρο trushtalking.
Βυζι πολυ καλο με καυλωμενη ρωγα για τρελη πιπίλα.
Μετα απο λιγο ο πουτσος μου βρεθηκε σκληρος στο στομα της δινοντας μου ενα υπεροχο τσιμπουκι με τα ολα του. Deapthroat και γλυψιμο αρχιδιων με εκαναν τούρμπο.
Ξυρισμενο μουνακι μοσχοβολιστο και ωραιος γεματος κωλος . Σε αφηνει και να παιξεις με την μουναρα της και το απολαμβανει μεχρι να γινει υγρή. Με καθιζει στην πολυθρονα και ανεβαινει απο πανω ως γνησια αφέντρα. Το απολαμβανουμε και οι δύο. Βογγητα , προστιχολογα και γλωσσοφιλα καθως χώροπηδάει περνοντας τον πουτσο μου οσο πιο βαθια μπορεί. Πρωτο χυσιμο στην κοιλιά της, δεν αντεξα και πολυ γιατι πραγματικα ξερει να σε καυλώνει.
Γρηγορο ντουζακι και οι δύο και βουρ για round 2. Καναπε για ενα τρομερο 69 και παλι σκληρος και η Δέσποινα μεσα στη υγρη καυλα. Ηθελα να την ξεσκισω στα τέσσερα και εκείνη με τρομερο στήσιμο ακολουθησε με γαματο ρυθμό. Τον ξαναπηρε στο στομα της και εγω επαιζα με την μουναρα της. Σκέτη καύλα το μιλφ. Τελειωσαμε με ιεραποστολικο λιγο πιο αισθησιακό και χυσιμο στις βυζαρες τις.
Η γυναικα ειναι απολυτη επαγγελματιας.Γουσταρει να γαμιεται , στο δειχνει με τον καλύτερο τροπο, τα δινει ολα και πραγματικά ηταν απρόσμενα δυνατη εμπειρία.
Θα την ξαναπάρω σίγουρα και μαγκες σας το λεω τετοιο γαμησι λίγες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, BisexualWannabe, hornyasfuck και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2024
Τύπε από τα λίγα μιλφ που Μ αρέσουν πολύ αλλά με τέτοια λεφτά δεν παίζει να δοκιμασω
review reaction 3 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1