Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.2 1 10
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Ότι γράφει ο τίτλος, την πάτησα που τους εμπιστεύτηκα δεύτερη φορά μετά τις τόσο επεξεργασμένες φωτό της προηγούμενης κοπέλας, αυτή τη φορά με φολιασαν για τα καλά με τη συμπεριφορά της κοπέλας αλλά και του γραφείου.

Κλείσιμο εύκολο και γρήγορο

Ήρθε στην ώρα της, λιγομίλητη καθώς αγγλικά δεν μιλάει σχεδόν καθόλου, κατευθείαν στο ψητό και έβλεπα ότι η διάθεση από μέρους της δεν υπήρχε, ούτε φιλιά, δεν προσπάθησα γιατί φαινόταν ότι δεν θα έδινε, πίπα με προφυλακτικό, δεν μίλησα γιατί προσπάθησα και το πήγα με τα νερά της για να μην με φολιασει αλλά μου την φύλαγε καλά.

Αφού τελειώσαμε το πρώτο γύρο και περάσαμε για μπάνιο καθίσαμε λιγο να τα πούμε (σε τι γλώσσα?) τεσπά τα πράγματα ήταν οκ μέχρι τότε, σκεφτόμουν ότι θα ήταν ένα ψιλομετριο ραντεβού αλλά το καλύτερο μου το κράταγε για το τέλος. Ξεκινάμε β γύρο με λίγο από τα ίδια, ξεκινάμε σεξ και αισθανομουν κάπως περίεργα το προφυλακτικό, συνέχισα για λίγο αλλά επειδή την είχα ξαναπατήσει έτσι παλιά αποφασίζω να σταματήσω προς στιγμήν και να τσεκαρω ότι δεν είναι σπασμένο μην έχουμε δράματα.

Βγαίνω και το κοιτάω, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ να το αφαιρέσω, βλέπω ότι είναι οκ και προσπαθώ να της εξηγήσω γιατί σταμάτησα, σηκώθηκε και φαντάστηκα ότι πήγαινε να πάρει άλλο, αμ δεν, μου λέει you finish, μα δεν τελείωσα να της απαντώ, you finish να απαντάει σαν το άλλο που έλεγε you foul, ,εν των μεταξύ όταν σηκώθηκε το είχα αφαιρέσει (περιμένοντας να μου δώσει άλλο). Αυτή να λέει I saw you finish, εγώ να μαζεύω τη Καποτά από το πάτωμα να της δείξω ότι δεν, σουρεαλ κατάσταση για γέλια αν τα διαβάζεις ή για κλάματα αν έχεις δώσει 120. Οπότε της έλεγα κάτι και δεν είχε κάτι να απαντήσει με επιχείρημα έβαζε μπρος τη δικαιολογία ότι δεν μιλάει αγγλικά, που δεν, αλλά όταν ήθελε να πει κάτι μια χαρά το έκανε. Είδα ότι δεν θα βγάζαμε άκρη καθώς είχε κολλήσει τη κασέτα στο you finish και no speak English, της λέω καλώ το γραφείο, οκ μου λέει (στο μουνι μου θα σκέφτηκε).

Τους παίρνω να τους εξηγήσω μπας και μου επιστρέψουν ένα μέρος του ποσού, όχι ότι θα άλλαζε κάτι να έπαιρνα πίσω ένα κοσαρι, αλλά είναι θέμα αρχής να δώσουν πίσω ένα μέρος του ποσού εφόσον δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα και διέκοψε η κοπέλα το ραντεβού στα 40 λεπτά αντί της ώρας.

Στο γραφείο δυστυχώς αφού προσπάθησα να τους εξηγήσω τι και πώς έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν, ζήτησε η τηλεφωνήτρια να μιλήσει με την κοπέλα, της το δίνω και εκεί γίνεται και το πιο αστείο αφού η κοπέλα δεν μιλάει αγγλικά και της λέει κι αυτής no speak English. Το κλείνει και μένω εγώ μαλακας σε φάση τι έγινε τώρα, καλούσα πίσω και μου το έκλειναν, τελικά αυτή τους έστελνε μηνύματα από το κινητό της. Με καλούν πίσω και εκεί που σκέφτηκα άντε θα βγάλουμε άκρη τώρα με ενημερώνει η τηλεφωνήτρια ότι η κοπέλα λέει ότι έβγαλα το προφυλακτικό και προσπάθησα να συνεχίσω την επαφή χωρίς, αυτό σε απλά ελληνικά λέγεται εκεί που μας χρωσταγαν μας πήραν και τον γάιδαρο. Άντε τώρα να κάτσω τώρα εγώ να απολογηθω και να αποδείξω στην τηλεφωνήτρια ότι δεν είμαι ελέφαντας. Τα είχα πάρει εγώ με τη κλεψιά που μου κάνανε, να μιλάει κι άλλη σε έντονο καταγγελτικο ύφος τύπου δεν ντρέπεσαι ρε δυνάστη που πήγες να εκμεταλλευτείς τη κοπέλα, εν τω μεταξύ μου πρότεινε και το κουφό όταν τη ρώτησα τι θα κάνουμε, θέλοντας να πάρω πίσω ένα ποσό, μου λέει το εξής κουφό, μπορούμε λέει να κάτσει άλλη μια ώρα! Δηλαδή μου είπανε να δώσω αλλά τόσα μετά από αυτή τη ξενερα γιατί? Για να φιλοτιμηθει να επαναλάβει τις κουτσουρεμενες υπηρεσίες που ήδη μου είχε αρνηθεί? Δυστυχώς στα νεύρα μου το προσπέρασα αλλά τώρα που έχω ηρεμήσει αναρωτιέμαι.. σου λέει η κοπέλα ότι αυτός ο Κακος πήγε να με πάρει χωρίς προφύλαξη, εσύ την πιστεύεις και ως λύση προτείνεις να γίνει εξτενσιον το ραντεβού??? Αντί να πεις εσύ ότι διακόπτεται άμεσα για τον λόγο αυτο. Επίσης βρε κοπέλα μου, που λες ότι στο έκανα αυτό γιατί δεν πήρες επιτόπου εσύ το γραφείο να τους το πεις? Παρά κάθησες εκει και έλεγες ότι τελείωσα? Το παίξανε ωραία το θεατράκι τους αλλά με κάποια κενά στο σενάριο.

Η τηλεφωνήτρια λοιπόν μου έλεγε τι της έλεγε η κοπέλα, εγώ απαντούσα κι αυτή έριχνε τη μπάλα στην εξέδρα (δεν είμαι στο δωμάτιο να ξέρω τι γίνεται, κρίμα φίλη μου γιατί θα έριχνες πολύ γέλιο).. της λέω έχω ξαναπάρει δύο φορές από εσάς, είχατε ποτέ το παραμικρό παράπονο από κοπέλα για μένα? Όχι λέει, ωραία της λέω από της στιγμή που διακόψαμε στα 40 λεπτά χωρίς να τελειώσω δεύτερη φορά πρέπει να μου δώσει έστω πίσω ένα ποσό, εκεί άρχισε τα δεν γίνεται γιατί έγινε δύο φορές η πράξη, τώρα ήταν στο δωμάτιο φαίνεται και πριν το κλείσω από τα νεύρα μου άρχισε κάτι Κουλά να λέει, κάτι για Παρίσι και ότι σε αλλά γραφεία ζητάνε 300αρες.. τώρα που σκατα κολλάει αυτό ένας θεός ξέρει.

Το έκλεισα, η κοπέλα είχε ντυθεί, σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να πει λέξη, ούτε ένα "ντροπή σου ατιμε παλιανθρωπε που πήγες να μου κάνεις τέτοιο πραγμα" ή έστω ένα "ήρθες να γαμησεις αλλά σε πήδηξα εγώ τελικα" σε άπταιστα πάντα αγγλικά.

Έφυγε με 15 λεπτά να απομένουν, εννοείται δεν την εμπόδισα γιατί στο τέλος θα έχανα και το δίκιο μου.
ειλικρινά αναρωτιέμαι τι σκατα την έπιασε να κάνει όλο αυτό το σόου για να γλιτώσει ένα 20 λεπτό και ένα δεύτερο μανίκι, πόσο μακριά νομίζει θα πάει με τα ψέματα?

Να αναφέρω αν και δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία ότι τουλάχιστον η κοπέλα είναι ίδια με τις φωτογραφίες, λίγο πλαδαρό το σώμα απλά. Επίσης θα έπρεπε να κοιτάξει κάποια θέματα (πέρα από όλα τα αλλα) όπως είναι να έχει καθαρά νύχια, βρωμιες από μεσα, και να ξυρίζεται στα πόδια πιο συχνά. Ενδείξεις και αυτές ότι δεν γουστάρει αυτή τη δουλειά και ότι κοιτάει να αρπάξει ότι μπορεί, όσο πιο εύκολα μπορεί.

Εννοείται ότι από μένα είναι μαύρο και στο γραφείο για την συμπεριφορά τους.

Μπράβο σας λοιπόν, μου το φάγατε το 120αρι, σε καλή μεριά!

Κι άμα θέλετε τώρα βγείτε να με ξανακατηγορησετε και δημόσια και σας απαντώ και εδώ προκαταβολικά

Έχω πάρει τόσες κοπέλες εδώ, ανεξάρτητες αλλά και κάποιες του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
καμία δεν είχε ούτε ένα παράπονο, καμία δεν είχε να πει κάτι κακό για μένα, πόσο μάλλον ότι πηγα να της παίξω τέτοια πουστια

Ντροπή σας και πάλι σε καλή μεριά το 120αρι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
woopsie
Σεβαστός
14
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 mancunian1986, maradona7, stathis_1975 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 16
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 16
1 2