Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το ματς ξεκινησε με καλες προυποθεσεις, στραβωσε αποτομα αλλα εγινε ολικη ανατροπη στο τελος.

Παμε ομως στα βασικα πρωτα. Ηλικια 30+ με πραγματικα ωραιο προσωπο , πολυ κοντα στις φωτογραφιες. Δερμα μαυρισμενο απο σολαριουμ, πολυ απαλο. Κωλος πεσμενος πολυ , βυζαρες φτιαγμενες σε καποιες στασεις και στην αφη δεν ηταν οτι καλυτερο αλλα missionary ηταν το οπτικο θεαμα-κουνηνα εξαιρετικο.

Πρωτη εικονα λοιπον θετικη, ντυσιμο μετρι , ωραιο και γλυκο χαμογελο με εξαιρετικα αγγλικα. Φαουλ μεγαλο ζηταει φραγκα μπροστα ενω ηταν σε εμφανη θεση. Τσιναω και δεν την διωχνω γιατι μου αρεσε το προσωπο και υπηρχε καλο feedback απο παικτη γνωστο μου που ειχε τσιμπησει σε αυτο το τουρ.

Ξεκιναμε χαλαρα με χαδακια, ηρεμα φασωματα, κατεβαινει συντομα για πιπα, μετρια , με πολυ χερι αλλα με εκανε ευκολα πετρα. Στ αρχιδια ουτε καν υποψια βολτας.

Δευτερο φαουλ, μου ειπε 2 φορες εντος 5λεπτου αν θελω σεξ. Εχουν αρχισει και με ζωνουν τα φιδια αλλα συνεχιζω. Την ανεβαζω απο πανω, γαμιεται κανα 3 λεπτο μου λεει να αλλαξουμε. Μισιονερι τριτο και τελευταιο φαουλ, εντελως παθητικη χωρις ιχνος συμμετοχης, το μυαλο της αλλου 100% . Την βλεπω οτι ταξιδευει το βλεμμα της και δεν εχει κανενα ερωτισμο να μου διαθεσει, μου πεφτει η πουτσα, με ρωταει αν ειναι ολα οκ.

Την κοιταζω, της λεω αστο γαματο παρε τα λεφτα το ληγουμε εδω. Τι εγινε με ρωταει, της λεω αν δεν εχεις ορεξη δεν θελω να γαμησω απλα για να γαμησω αστο. Με ρωταει αν εκανε κατι, της λεω οτι αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν εκανες. Δεν πληρωνω 180€ που στ αρχιδια μου το ποσο δεν μου λεει κατι, απλα για να χυσω , γι αυτο δεν παω σε μπουρδελα με 20ρικα. Θελω να συμμετεχει η κοπελα και το μυαλο της να ειναι παρον. Αμα κατι σε χαλαει πανω μου εμφανισιακα η στο χαρακτηρα μου(γενικα ειμαι χαλαρος πολυ στα date ισως καποιες θεωρουν οτι ειμαι απομακρος) δεν πειραζει το ληγουμε εδω.

Μου λεει βουρκωμενη οτι λυπαται και οτι δεν εκανα εγω κατι αλλα πριν λιγη ωρα ξυπνησε (αργησε ενα 20λεπτο περιπου να ερθει)και οτι ειναι τερμα κουρασμενη. Της λεω οκ το καταλαβαινω αλλα αμα δεν μπορουσες ας εριχνες ακυρο στο ραντεβου, μου ζηταει συγνωμη και με ρωταει αν θελει να προσπαθησουμε παλι.

Ηταν αρκετα ειλικρινεις θεωρω και με κερδισε οτι εριξε αμυνες και μου μιλησε ανοιχτα. Με επιασαν και μενα τα υπαρξιακα μου και αρχισα να σκεφτομαι οτι ποσο δυσκολη δουλεια κανουν και ποσο δυσκολο ειναι να μπορει να κρατησει επαγγελματισμο καποια οταν την πανε γαμιοντας σερι μερες ολοκληρες.

Καθισαμε , μιλησαμε , νιωσαμε πιο ανετα μεταξυ μας και ακολουθησε ενα αισθησιακο γαμησι , σχεδον με αλλο ανθρωπο. Φιλια χωρις αυριο, σφιχτες αγκαλιες και βαθοα αγκομαχητα.Εχυσα δυνατα μεσα της με αυτην κολλημενη πανω μου να μου γλυφει μανιασμενα λαιμο, αυτια οπου εβρισκε.

Πραγματικα απ τα πιο υψηλου επιπεδου χυσιματα που εχω ριξει φετος.

Δευτερος γυρος με δικη της πρωτοβουλια ενω της ειχα πει νωριτερα πως ειμαι οκ με μια φορα. Παλι στην ιδια σταση(μισιονερι) στο ιδιο μουντ και με αυξημενο και σκληρο τεμπο. Δεν εχυσα μιας και δεν εφτασε ο χρονος , επρεπε να φυγω και γω γιατι ειχα κανονισει εξοδο μετα.

Εν τελη μιλαμε για 2 διαφορετικα ραντεβου. Το πρωτο ηταν η απολυτη φολα ολκης με εμφανη διαθεση ξεπετας, το δευτερο ηταν γαμησι εσκορτ του κασε που αξιωνει.

Πραγματικα υπο αλλες συνθηκες θα την εθαβα 10 μετρα κατω απ το νεκροταφειο κριτικων του bou αλλα η ευαλωτη εικονα της και η προσπαθεια της να σωσει το ραντεβου με κερδισαν.

Εξου και τα 5 σε VFM, συμπεριφορα αντι για 1 η 10 αντιστοιχα στα 2 "διαφορετικα ραντεβου".

Οι γκομενες που σκανε για 10-20 μερες τουρ πρεπει να εχουν γερο στομαχι για να μπορεσουν να γαμιουνται 6 στις 7 μερες με 5 εως 10 ατομα την μερα. Η γραμμη της ξεπετας και επαγγελματισμου ειναι δυσκολη να διατηρηθει.

Η Ντασα δεν θεωρω εν τελη πως θελει να μας παρει απλα οσα φραγκα μπορει χωρις να προσπαθησει. Ειναι αρκετα ευαισθητη και καλο παιδι για να σκεφτει ετσι. Ας ξεκουραστει και ας δουλεψει σκληρα μετα οσο μπορει για να φευγουν ολοι ευχαριστημενοι.
Εγω εν τελη εφυγα ικανοποιημενος αν και λιγο λυπημενος που γαμαω γκομενες που καποιες φορες δεν θελουν ουτε να τις ακουμπαμε.

Βιβες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.067
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 savvass, mancunian1986, maradona7 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2024
Καλησπέρα , και ευχαριστώ για την αξιολόγηση.
Το βυζι είναι όπως στις φωτό η πιο μεγάλο?,
Στο προφιλ της φαίνονται 3αρια μαξ
review reaction 1 hornyasfuck
08 Ιουλίου, 2024
Τίμια και ειλικρινείς κριτική συναδελφε Έτσι!
review reaction 1 gismo1972, Johnny Red2, hornyasfuck
08 Ιουλίου, 2024
Στηθος 3ρι προς 4ρι, πρωην φυσικο με ενισχυση πλεον. Οχι τοπ δουλεια αλλα οχι απο χασαπη.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, tsontopoulos
08 Ιουλίου, 2024
Φίλε, πολύ ειλικρινής η κριτική σου. Στη θέση σου θα έβαζα καλύτερη βαθμολογία στη συμμετοχή, γιατί τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να εκτιμούνται.
review reaction 1 astronaut80, BisexualWannabe, Johnny Red2 και 3 άλλα μέλη
08 Ιουλίου, 2024
Πολύ διαφωτιστική η κριτική σου για αρκετά θέματα, όπως το γιατί πολλές κοπέλες είναι διαφορετικές:
-στην αρχή ή το τέλος της ημέρας σε σχέση με τα ενδιάμεσα ραντεβου,
-στην αρχή ή το τέλος του τουρ,
-απο πελάτη σε πελάτη,
-Απο τουρ σε τουρ.
Είναι δύσκολο να είσαι παρόν όλη μέρα κάθε μέρα σε μια πολύωρη εργασία στην οποία κάνεις τα ίδια και τα ίδια...
Ούτε εμείς τα καταφέρνουμε απόλυτα στις δικές μας δουλειές, πόσο μάλλον που αυτό που κάνουν τα κορίτσια είναι ψυχικά αρκετά πιο δυσκολο.
Για αυτό οι καλές πουτάνες είναι λίγες, γιατί είναι μονάχα αυτές που γουστάρουν να γαμιούνται όλη μέρα. Μόνο αυτές μπορούν να είναι παρούσες με κάθε πελάτη.
Προσωπική άποψη εκφράζω, βασισμένη στην παρατήρηση των δικών μου εμπειριών. Ίσως άλλοι συναγωνιστές να έχουν καταλήξει σε διαφορετικά συμπεράσματα
review reaction 1 savvass, astronaut80, jason155 και 3 άλλα μέλη
08 Ιουλίου, 2024
Οι τελευταίες γραμμές της κριτικής περιέχουν 2 μεγάλες αλήθειες: " Ας ξεκουραστει και ας δουλεψει σκληρα μετα οσο μπορει για να φευγουν ολοι ευχαριστημενοι.Εγω εν τελη εφυγα ικανοποιημενος αν και λιγο λυπημενος που γαμαω γκομενες που καποιες φορες δεν θελουν ουτε να τις ακουμπαμε. "

1. πολλές εργάζονται πάρα πολλές ώρες ή μέρες συνεχόμενα
2. είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες κοπέλες ούτε να τις ακουμπ΄ήσουμε δεν θα ήθελαν

Μια φορά παλιότερα είχα πιάσει κουβέντα σχετικά με τα παραπάνω με μια πολύ καλή κοπέλα του χώρου η οποία μου εξήγησε ότι "δεν θα πρέπει να αισθάνομαι τύψεις γιατί με τα ραντεβού μου και τα χρήματα που ξοδεύω συμβάλλω στη σχετική καλυτέρευση της ζωής κάποιων κοριτσιών"

Επομένως καταλήγω στο συμπέρασμα, όπως και για πολλά πράγματα στη ζωή, ότι δεν είναι όλα μαύρα αλλά ούτε και άσπρα
Ας έχουμε καλή συμπεριφορά και ας τηρούμε τα με ευπρέπεια τα συμφωνηθ΄΄εντα όλοι μας , και πελάτες και εργαζόμενοι, όπως ακριβώς θα θέλουμε και ίσως κάνουμε στη ζωή μας και έξω από εδώ

ΥΓ: και ας μην ξεχνάμε και υποτιμο΄ύμε το γεγονός ότι εργασίες που απαιτούν φυσική επαφή είναι εξ΄ αντικειμένου πιο δύσκολες και ψυχοφθόρες, έστω και αν είναι πιο αποδοτικές οικονομικά ...
review reaction 1 savvass, Johnny Red2, astronaut80 και 2 άλλα μέλη
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6