Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 5 10
Call-Girls
16197
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αλεξανδρα, νεα κοπελα με αρκετο τουπε και με μαγκια δεν της αρεσει καθολου η πολη μας και περιεμενει πως και πως να επιστρεψει στην πρωτευουσα οπου έχει όλες τις ανεσεις, ήρθε στο χωρο μου, λιγο νωρίτερα απο την προγραμματισμενη ώρα. Σίγουρα πιο γεματουλα από τις φωτογραφίες και με πειραγμενα χείλι Χαμογελαστη άραξε στον καναπε κάναμε λίγο κουβεντουλα ( μιλαει αρκετά καλά αγγλικα), ηπιε το νερακι της και μου ζήτησε να παμε στο κρεβατι γιατί δεν της άρεσε η φάση στον καναπέ γιατί θέλει να κινείται άνετα. Πηγαμε στο κρεβατι και χαλαρα στην διαδρομη με ξεντυνε , απεφευγε τα φιλία με γλωσσα, το deep της είναι εξαιρετικό το εξαφανιζει. Πρώτο γύρο με καβαλησε σε καλό ρυθμο, το τελειωμα ηρθε γρηγορα στην καποτα. Δευτερο γυρο πιπαρα και παλι, 69, ιεροποστολικο στα 4 και ξανα καβαλημα, της το ζήτησα εγω γιατι ηθελα να το απολαυσα λίγο παραπανω από την πρωτη φορά. Την εβαλα στα γονατα να μου τον παιξει ειμαε και καποια φτυσιματα τελειωσα στα καλοστεκουμενα βυζια της.
Στα θετικά ραντεβου , δεν μου αφησε ομως κατι ιδιαιετερο.
Στα θετικά ραντεβου , δεν μου αφησε ομως κατι ιδιαιετερο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2024
Αδερφέ, πόσο πιο γεματούλα απο τις φώτο. Μπορείς να δώσεις καμιά λεπτομέρεια παραπάνω?
N
nickvel
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1