Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 12 10
Call-Girls
109305
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω κριτική, αλλά απλά δεν γίνεται να μην γραψω για την Βοκτώρια!
Συνάντηση την ΠΑρασκευή στο αγαπημένο μου hotel των ΒΠ. Η συνενόηση με το γραφείο πολύ καλή αν και όντως αργούν λιγάκι να απαντήσουν στα μηνύματα και σε κάνουν λιγάκι να αναρωτιέσαι τι γίνεται? Καλή συμπεριφορά γραφείου πάντως εβαλα, πρώτον γιατί δεν με ταλαιπώρησαν, δεύτερον γιατί η κοπέλα έφτασε και 15 λεπτά πιο νωρίς
Η Βικτώρια τώρα σε καρδίζει από την πρώτη πρώτη στιγμή. Μέσα στο χαμόγελο και στην καλή διάθεσιμη, πολύ ευθύς, δοτικός και ωραίος χαρακτήρας.
Αν μωρέ Βικτώρια, έκανες όλο το δωμάτιο ένα χαρούμενο τοπίο για να περάσεις πολύ πολύ καλά
Στα του αγώνα: Πολύ παιχνίδι, πολύ γλύψιμο στις ρώγες της που μου άρεσαν τρελά. Πίπα πολύ καλή, εκεί τις ζήτησα κάποια πράγματα και αφού μου είπε "μα δεν ξέρεις τι θέλεις" με τον ωραίο παιχνιδιάρικο τρόπο της, τα εκπλήρωσε όλα δίνοντας μου πολλά παραπάνω από όσα ζήτησα. Ακριβή λιγάκι αλλά αυτό τα στοιχείο αντισταθμίζει το κόστος σε πολύ μεγάλο βαθμό
Δεν θα δώσω άλλες λεπτομέρεις, έχυσα μέσα στον τελειότερο κώλο που έχω πάρει μέχρι στιγμής.
Ακόμη και σήμερα προσπαθώ να θυμηθώ στιγμές που δεν με χαμογελούσε κοιτώντας με στα μάτια όταν συζητούσαμε και ειλικρινά δεν μου έρχεται καμιά.
Με τα χίλια θα την ξανασυναντούσα!!!
Συνάντηση την ΠΑρασκευή στο αγαπημένο μου hotel των ΒΠ. Η συνενόηση με το γραφείο πολύ καλή αν και όντως αργούν λιγάκι να απαντήσουν στα μηνύματα και σε κάνουν λιγάκι να αναρωτιέσαι τι γίνεται? Καλή συμπεριφορά γραφείου πάντως εβαλα, πρώτον γιατί δεν με ταλαιπώρησαν, δεύτερον γιατί η κοπέλα έφτασε και 15 λεπτά πιο νωρίς
Η Βικτώρια τώρα σε καρδίζει από την πρώτη πρώτη στιγμή. Μέσα στο χαμόγελο και στην καλή διάθεσιμη, πολύ ευθύς, δοτικός και ωραίος χαρακτήρας.
Αν μωρέ Βικτώρια, έκανες όλο το δωμάτιο ένα χαρούμενο τοπίο για να περάσεις πολύ πολύ καλά
Στα του αγώνα: Πολύ παιχνίδι, πολύ γλύψιμο στις ρώγες της που μου άρεσαν τρελά. Πίπα πολύ καλή, εκεί τις ζήτησα κάποια πράγματα και αφού μου είπε "μα δεν ξέρεις τι θέλεις" με τον ωραίο παιχνιδιάρικο τρόπο της, τα εκπλήρωσε όλα δίνοντας μου πολλά παραπάνω από όσα ζήτησα. Ακριβή λιγάκι αλλά αυτό τα στοιχείο αντισταθμίζει το κόστος σε πολύ μεγάλο βαθμό
Δεν θα δώσω άλλες λεπτομέρεις, έχυσα μέσα στον τελειότερο κώλο που έχω πάρει μέχρι στιγμής.
Ακόμη και σήμερα προσπαθώ να θυμηθώ στιγμές που δεν με χαμογελούσε κοιτώντας με στα μάτια όταν συζητούσαμε και ειλικρινά δεν μου έρχεται καμιά.
Με τα χίλια θα την ξανασυναντούσα!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Και αυτό το να το παίζουν πολύ έμπειρες και να ξέρουν καλύτερα από τον πελάτη τι πρέπει να κάνουν, πολύ ντεκαυλέ.
Ειδικότερα τώρα καποιες λεπτομερειες.:
Αν τις φερθεις σαν gentleman θα έχεις και τα φιλια σου, τουλάχιστον μεχρι να σου πει ότι "το παρακάνες, δεν διαβάσες τη σελίδα μου?". Είναι και ο τρόπος που το λέει κάποιος και η χροια της φωνής του
Της ζήτησα στην πίπα κάτι κομπλικε είναι η αλήθεια, αυτό που κρατάω είναι πως βρήκε τρόπο να το κάνει. Γενικά είναι ψιλοπειραχτήρι
Ψοφάω να την ξαναδω γιαυτό το λόγο και μόνο!!!