Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 8 10
Call-Girls
30156
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ημουνα κοντά στο ξενοδοχείο που κάνουν incall τα κορίτσια και στέλνω μήνυμα στο γραφείο πιο κορίτσι είναι διαθέσιμο άμεσα agatha μου λένε τσεκάρω φωτό στο Site δίνω το οκ και περιμένω να πάει η ώρα μου στέλνουν αριθμό δωματίου και ανεβαίνω
μόλις μου άνοιξε την πόρτα έπαθα σοκ με το γλυκό και πολύ όμορφο πρόσωπο της με κέρδισε στην πρώτη ματιά.
με υποδέχτηκε με ωραία σέξι λευκά εσώρουχα
είναι κοντά στις φωτό γλυκό πρόσωπο ωραία καστανά μάτια φυσικό βυζί με χαλάρωση κωλαράκι υπέροχο απαλή βελούδινη επιδερμίδα μικρά τατουάζ στα χέρια
αμα μίλαγε αγγλικά θα αγγιζε την τελειότητα εγώ συνεννοήθηκα στην μητρική της γλώσσα επειδή τα μιλάω
μόλις επέστρεψα από ντους όρμηξαν να την φάω φιλιά απλόχερα ερωτικά πανέμορφα με γλώσσα
την ξαπλώνω στο κρεβάτι της βγάζω το στρινγκ και ορμάω στο μουνάκι της με τη γλώσσα μου υπέροχο καθαρό μουνάκι και χωρίς μυρωδιές
αρχισε να ανατριχιάζει και να βγάζει τις πρώτες κραυγούλες σηκώνεται με σταματάει και ορμάει στο καυλί μου με το στόμα της
πιπα φοβερή που την απόλαυσα πολύ αργεί αισθησιακή περιποίηση
μετά την έστησα στα τέσσερα και στην κυριολεξία της έδωσα το μουνί στο χέρι
καρφώματα δυνατά και χωρίς σταματιμό την κάρφωνα
δυνατά και δεν ήθελα να σταματήσω
της ανοίγω τα πόδια και ορμάω ξανά με τη γλώσσα μου στο μουνάκι της ιεραποστολικό από πάνω και το τέλος ήρθε μέσα στο προφυλακτικό
μετά με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα την σηκώνω στα χέρια την πάω στην τουαλέτα και κάναμε ντους μαζί η κοπέλα δε με άφησε σε ησυχία με φίλαγε συνέχεια
μετά από το ντους την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι επεσε στα γόνατα πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα σπέσιαλ περιποίηση αργεί αισθησιακή πίπα όπως της είχα ζητήσει
μετά τρεις στάσεις ιεραποστολικό στα τέσσερα από πάνω και κατάθεση στο λαιμό της
πολύ καλή συνάντηση με μία γλυκιά και πανέμορφη κοπέλα
που σίγουρα θα επαναληφθεί και πάλι
μέχρι τότε να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
μόλις μου άνοιξε την πόρτα έπαθα σοκ με το γλυκό και πολύ όμορφο πρόσωπο της με κέρδισε στην πρώτη ματιά.
με υποδέχτηκε με ωραία σέξι λευκά εσώρουχα
είναι κοντά στις φωτό γλυκό πρόσωπο ωραία καστανά μάτια φυσικό βυζί με χαλάρωση κωλαράκι υπέροχο απαλή βελούδινη επιδερμίδα μικρά τατουάζ στα χέρια
αμα μίλαγε αγγλικά θα αγγιζε την τελειότητα εγώ συνεννοήθηκα στην μητρική της γλώσσα επειδή τα μιλάω
μόλις επέστρεψα από ντους όρμηξαν να την φάω φιλιά απλόχερα ερωτικά πανέμορφα με γλώσσα
την ξαπλώνω στο κρεβάτι της βγάζω το στρινγκ και ορμάω στο μουνάκι της με τη γλώσσα μου υπέροχο καθαρό μουνάκι και χωρίς μυρωδιές
αρχισε να ανατριχιάζει και να βγάζει τις πρώτες κραυγούλες σηκώνεται με σταματάει και ορμάει στο καυλί μου με το στόμα της
πιπα φοβερή που την απόλαυσα πολύ αργεί αισθησιακή περιποίηση
μετά την έστησα στα τέσσερα και στην κυριολεξία της έδωσα το μουνί στο χέρι
καρφώματα δυνατά και χωρίς σταματιμό την κάρφωνα
δυνατά και δεν ήθελα να σταματήσω
της ανοίγω τα πόδια και ορμάω ξανά με τη γλώσσα μου στο μουνάκι της ιεραποστολικό από πάνω και το τέλος ήρθε μέσα στο προφυλακτικό
μετά με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα την σηκώνω στα χέρια την πάω στην τουαλέτα και κάναμε ντους μαζί η κοπέλα δε με άφησε σε ησυχία με φίλαγε συνέχεια
μετά από το ντους την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι επεσε στα γόνατα πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα σπέσιαλ περιποίηση αργεί αισθησιακή πίπα όπως της είχα ζητήσει
μετά τρεις στάσεις ιεραποστολικό στα τέσσερα από πάνω και κατάθεση στο λαιμό της
πολύ καλή συνάντηση με μία γλυκιά και πανέμορφη κοπέλα
που σίγουρα θα επαναληφθεί και πάλι
μέχρι τότε να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια