Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Call-Girls 27624
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Oι προοπτικές αρκετά καλές, τουλάχιστον στις εικόνες που είδα. Διαθεσιμότητα με δυσκόλεψε λίγο αλλά κατάφερα να κλείσω ραντεβουδάκι που με βόλευε.

Το κορίτσι χαμογελαστό μοσχομυριστό και πεντακάθαρο με πάρα πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις. Παρόλο που δέν είμαι ιδαίτερα φίλος των πολλών τατού το σωματάκι της μου έβγαλαν ένα γούστο. Πιπινάκι να το πιείς στο ποτήρι.

Ωραίο καλοκαιρινό φορεματάκι με στριγκάκι να διαγράφει και σώμα έτοιμο να με υποδεχτεί. Αγγλικά πολύ καλά, συννενοηθήκαμε αρκετά καλά.

Μετά από ένα γρήγορο φρεσκάρισμα ξεκινήσαμε με φιάκια και αγκαλίτσες και γρήγορα καταλήξαμε στην πίπα. Γενικά δέν θα έλεγα οτι ήταν χάλια, αλλα σαφώς θα σήκωνε βελτίωση και γενικά βάλτον λίγο πιο μέσα ρε κοπελιά...

Συνεχίσαμε με γαμισάκι το οποίο ήταν αρκετά τίμιο και ευχαριστήθηκα να με καβαλάει και να βλέπω βυζάρες πάνω κάτω σε παααρα πολύ ικανοποιητική θέα.

Μετά το τέλος του πρώτου ξαναέπαιξε γρήγορο μπανάκι για να φύγει ο ιδρώτας της πρώτης φοράς και στη δεύτερη περίοδο δέν αφιερώθηκα πολυ στην πίπα και πέσαμε κατευθεία στο ψητό... παρόλο που έπαιξε λιπαντικό για να πάρει μπρός, δοκιμάσαμε 1-2 στάσεις με τα 4 να είναι η πιό άξιομνημόνευτη και χύσιμο στο σώμα για να κλείσει ιδανική η νύχτα.

Το νεαρό της ηλικίας βοήθησε στις αντοχές και τη συμμετοχή, καυλωσαμε και οι δυο και από την πλευρά της είδα ενέργεια και διάθεση στο να με ευχαριστήσει. 

Σε γενικές γραμμές πέρασα ικανοποιητικά, πιστεύω οτι η Candy αξίζει τα λεφτά της και σίγουρα θα είναι μέσα στο ραντάρ μου για μελλοντικές περιπέτειες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν