Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 63 10
Call-Girls
159835
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αυτή η γυναίκα με καυλώνει ασχημα γι' αυτό την παίρνω κάθε φορά που ερχεται για την εμφάνιση και την συμμετοχή τα έχω ξαναπεί σε παλιά μου κριτική μόλις ήρθε στο χώρο μου με αναγνώρισε και μου είπε εσύ συνήθως έρχεσαι στο χώρο μου πως και έτσι της λέω έχω πάρει σπίτι ειδικά για τέτοιες καταστάσεις χαιρετηθήκαμε φιληθήκαμε την συνόδεψε στο μπάνιο και πέρασε για να φρεσκαριστεί μόλις επέστρεψε αρχισε το έργο
τρελλό πήδημα με πέταξε κάτω και με ξεζουμησε αρχισε μία πίπα ονειρική εκρηκτική υγρή βαθιά περιποίηση τον έπαιρνε και το ρούφαγε μέχρι το λαρύγγι και δεν έλεγε να σταματήσει μου τον είχε κάνει πέτρα
μου έβαλε καπότα και με πρώτη στάση στημένη στα τέσσερα στον καναπέ την πιάνω από τη μέση και την καρφώνω αλύπητα λυσσασμένα να μου λέει συνέχισε μη σταματάς και εγώ να καρφώνω δυνατά χωρίς σταματιμό ξεσκούφωμα την κατάλληλη στιγμή χωρίς να της λέω και να τα πέρνει όλα στο στο στόμα
την παίρνω από το χέρι και την πάω στην τουαλέτα έβγαλε τα χύσια μου από το στόμα της την πάω στο ντους ανοίγω το νερό την ξεπλένω καλά καλά την κολλάω στον τοίχο και αρχίζω να την φιλάω σε όλο της το κορμί γλωσσόφιλα αβέρτα
κατεβάζω το καπάκι της λεκάνης και την φέρνω από πάνω να με βουτάει από το μαλλί και να μου λέει μη κουνιέσαι θέλω να χύσω έτσι να πηδιέται πάνω στο καυλί μου με τους δικούς της γρήγορους ρυθμούς ανατρίχιασε με εσφιξε δυνατά και τελείωσε με κραυγές ασε με λίγο μου λέει μην με αγγίζεις
μετά από λίγο η σειρά σου μου λέει την κολλάω στον τοίχο και αρχισα να την καρφώνω δυνατά παίρνω μία πετσέτα και την απλώνω στο πάτωμα ιεραποστολικό πλαγιαστό στα τέσσερα και τη πότισα σπέρμα και πάλι στο στόμα της
Να είστε καλά και να γαμάτα καλύτερα
τρελλό πήδημα με πέταξε κάτω και με ξεζουμησε αρχισε μία πίπα ονειρική εκρηκτική υγρή βαθιά περιποίηση τον έπαιρνε και το ρούφαγε μέχρι το λαρύγγι και δεν έλεγε να σταματήσει μου τον είχε κάνει πέτρα
μου έβαλε καπότα και με πρώτη στάση στημένη στα τέσσερα στον καναπέ την πιάνω από τη μέση και την καρφώνω αλύπητα λυσσασμένα να μου λέει συνέχισε μη σταματάς και εγώ να καρφώνω δυνατά χωρίς σταματιμό ξεσκούφωμα την κατάλληλη στιγμή χωρίς να της λέω και να τα πέρνει όλα στο στο στόμα
την παίρνω από το χέρι και την πάω στην τουαλέτα έβγαλε τα χύσια μου από το στόμα της την πάω στο ντους ανοίγω το νερό την ξεπλένω καλά καλά την κολλάω στον τοίχο και αρχίζω να την φιλάω σε όλο της το κορμί γλωσσόφιλα αβέρτα
κατεβάζω το καπάκι της λεκάνης και την φέρνω από πάνω να με βουτάει από το μαλλί και να μου λέει μη κουνιέσαι θέλω να χύσω έτσι να πηδιέται πάνω στο καυλί μου με τους δικούς της γρήγορους ρυθμούς ανατρίχιασε με εσφιξε δυνατά και τελείωσε με κραυγές ασε με λίγο μου λέει μην με αγγίζεις
μετά από λίγο η σειρά σου μου λέει την κολλάω στον τοίχο και αρχισα να την καρφώνω δυνατά παίρνω μία πετσέτα και την απλώνω στο πάτωμα ιεραποστολικό πλαγιαστό στα τέσσερα και τη πότισα σπέρμα και πάλι στο στόμα της
Να είστε καλά και να γαμάτα καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
εγώ μόνο αλήθειες και αντικειμενικές εμπειριες
Εσύ είσαι που ήσουν με έναν άλλο λογαριασμό mbape κάτι..
Όποιος ασχοληθεί λίγο μπορεί πολύ εύκολα να το διατυπώσει .
Επίσης, πριν ένα χρόνο η δύο αν δεν κάνω λάθος , θαύμαζα τις κριτικές σου.
Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά διαπίστωσα , ότι αυτά που έγραφες , τότε τουλάχιστον, ήταν απλά ένα copy paste επαναλαμβανόμενο.
Το οποίο, σου το είχα γράψει όμορφα και ωραία με όλο το σεβασμό ,σε σχόλιο τότε με άλλο ψευδώνυμο Luchnik .
Προσωπικά, τι κερδίζεις με το να γράφεις 'ιστορίες' ;
Σε ρωτώ ευθέως και ειλικρινά, διότι δεν γίνεται τα περισσότερα μέλη να σε κατηγορούν ότι γράφεις, μούφα γεγονότα.
Να ήταν ένας οκ , αλλά δυστυχώς δεν είναι .
Τίποτα προσωπικό, φιλικά πάντα .
Ο Ελγκαναδορ γράφει 100% αλήθειες δεν κάνει βλακείες και ούτε γράφει για να παίρνει εκπτώσεις και αλλα πλεονεκτήματα όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα
και προφανώς το ότι η κοπέλα κάνει κάτι μαζί μου και όχι με κάποιον που είναι βρώμικος με
τεράστια κοιλιά σημαίνει ότι απλά γουστάρει.
δεν έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση προς όλους
οποιος έχει αμφιβολία για όσα λέω τον προκαλώ να διαλέξει μία κοπέλα από αυτές που έχω γράψει κριτική να κλείσει ένα ραντεβού και να πάμε και όποιος ψεύδεται να πληρώςει το ραντεβού.
αλλά προφανώς και δεν έχετε τα Αρ@@@ γιατί είστε όλοι κότες
αντε πηγαίνετε για καμία βουτιά μπας και ξελαμπικαρετε και αφήστε τις παπαριες