Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 11 10
Call-Girls 64541
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση νωρίτερα με την Ανδριάννα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν στις πρώτες μου επιλογές , αλλά αφού δεν βρήκα τις κοπέλες που ήθελα , είπα να κοιτάξω για κάποια εναλλακτική, προκειμένου να μην μείνω πάλι αγάμητος . Η Ανδριάνα μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον, μου άρεσαν οι φωτογραφίες της, τα χαρακτηριστικά του σώματος της ( ύψος –βάρος ), το ότι είναι Ελληνίδα και σε πολύ νεαρή ηλικία και κυρίως μου άφησαν θετική εντύπωση οι πολύ καλές κριτικές της. Οπότε είπα να την δοκιμάσω, γιατί οι καύλες είχαν φτάσει στον ουρανό πια και ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Μεγάλο χαμόγελο

Συννενόηση εύκολη και άμεση με το γραφείο. Πρώτη φορά να πω παίρνω κοπέλα από το συγκεκριμένο γραφείο. Με 2-3 μηνυματάκια στο viber κλείστηκε εύκολα το ραντεβού μας με την κοπέλα για την ώρα και το μέρος που με εξυπηρετούσε στα Νότια. Επιβεβαιώθηκε μια χαρά, ζήτησα αν μπορεί να φοράει ψηλά τακούνια η κοπέλα και με χαρά όπως διαπίστωσα στην συνέχεια, της το είπαν και φορούσε. Eπίσης παρότι καθυστέρησα λίγο να στείλω αριθμό δωματίου (με ενημέρωση φυσικά από πριν) , δεν είπαν τίποτα, αντίθετα μου είπαν να μην ανησυχώ και να στείλω όταν είμαι έτοιμος. Θετικό αυτό αν λάβουμε υπόψιν και το ότι δεν με ξέρανε καν, δεν είμαι πελάτης του γραφείου όπως είπα.

Στην ώρα της λοιπον έφτασε η κοπέλα. Πρώτη εντύπωση κάτι παραπάνω από θετική . Η κοπέλα είναι πραγματικά πολύ όμορφη . Καλύτερη θα έλεγα από τις φωτο. Δεν περίμενα ομολογώ τέτοια εμφάνιση. Ντυμένη με ένα μαύρο φορεματάκι, με τις τακουνάρες της που έφτανε το 1,80, με ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, μελαχρινή με μακρί μαλλί και νεαρή, στην ηλικία πανω κατω που αναφέρεται. Με κέρδισε αμέσως συνεπώς. Ήρθαν οι πρώτες μου σηκωμάρες..Έρωτας

Όταν έβγαλε το φορεματάκι ( με την βοήθεια μου φυσικά) ομολογώ το θέμα έγινε ακόμα καλύτερο. Υπέροχη κωλάρα , γερή και ωραίες μακριές ποδάρες. Το στήθος επίσης πολύ καλό. Γενικά η κοπέλα έχει πολύ ωραία πιασίματα που μου άρεσαν. Χαίρεσαι να πιάνεις ρε παιδί μου χωρίς να έχει περιττά κιλά. Μόλις έβγαλε τα ρούχα δεν κρατήθηκα , όρμησα. Με σεβασμό και ευγένεια εννοείται πάντα και μην ξεχνώντας ότι έχω μια κυρία μπροστά μου. Έβαλε και την μουσικούλα της και αρχίσαμε.

Ξεκινήσαμε κατευθείαν με φιλιά και αγκαλιές και εδώ έρχεται το επόμενο ευχάριστο νέο. Παρότι στην καρτέλα αναφέρεται ότι δίνει φιλιά χωρίς γλώσσα, η κοπέλα δεν σταματούσε να φιλάει κανονικά και με φουλ γλώσσα. Σε όλη την συνάντηση, όχι για λίγο. Δεύτερο πράγμα συνεπώς που δεν περίμενα και το είχα , μετά την εμφάνιση. 2 στα δύο λοιπόν. Πολύ καλή αρχή συνεπώς.

Παρήγγειλα τα ποτά μας και διακόψαμε το μπαλαμούτι για να ανοίξω να παραλάβω, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να κρύψω την στύση μου. Ανέλαβα εγώ να παραλάβω για κακή μας τύχη , καθώς το μισό κρασί μου χύθηκε. Πιο άγαρμπος από εμένα πεθαίνεις. Γάμησε τα. Μούσκεμα τα έκανα όλα. Το χαλί κάτω, το κρεβάτι, τα τακούνια της κοπέλας, τα πόδια της, το σώβρακό μου..χαχαχ.Πλατύ χαμόγελο Το αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ πάντως , όπως και εγώ. Συμβαίνουν αυτά. Ετρεμε το χέρι μου τι να κάνω, που να κρατήσω δίσκο. Δεν κάνω για σερβιτόρος, θα χα φάει πόδι από την πρώτη ημέρα, από την πρώτη παραγγελία βασικά..Πλατύ χαμόγελο

Στα του αγώνα τώρα. Όπως είπα , φιλάει κανονικά με γλώσσα. Στην πορεία προχωρήσαμε και ξεκίνησε το στοματικό. Πολύ καλό στοματικό από την κοπέλα, με περιποίηση του μορίου ολόκληρου, ενώ περιποιήθηκε και τα @@, ενώ παράλληλα με χαίδευε και χαμηλά. Παράλληλα η κοπέλα κάνει και φοβερό deepthroat . Άλλο ένα πράγμα που δεν το περίμενα. 3ο αν δεν χάνω το μέτρημα. Δεν αφήνει τίποτα να εξέχει, μιλάμε για ολοκληρωτικό deepthroat και αντέχει για αρκετά δευτερόλεπτα έτσι. Βρε την Ανδριάννα, δεν μας τα ειχε πει αυτά.. Στην συνέχεια είχαμε και τοποθέτηση προφυλακτικού, οπότε και ανέλαβε δράση και κάπου εκεί μετά από λίγο ήρθε το πρώτο τέλος.:smiling-face-with-heart-eyes:

Μπανάκι και από τους δυο και συζήτηση μετά. Στην συζήτηση μας διαπίστωσα ότι πέρα από πολύ ευγενική και φιλική, είναι και πολύ ακομπλεξάριστη και άνετη με αυτό που κάνει, κάτι που μου άρεσε. Γενικότερα μου έδωσε την εικόνα ότι της αρέσει αυτό που κάνει , παρότι καινούρια στον χώρο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να μείνεις σε αυτό τον χώρο. Όλη μας η επικοινωνία λοιπόν ήταν πολύ ευχάριστη , με αρκετό χιούμορ, γενικά πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. Παράλληλα στην συζήτηση μας άνοιξα κουβέντα και για φετίχ και έξτρα υπηρεσίες που έχει ( όχι που δεν θα άνοιγα) . Μου αποκάλυψε τα αρκετά έξτρα που προσφέρει όπως τελείωμα στο στόμα /πρόσωπο, anal rimming, αυταρχικό κλπ ( πρωκτικό νομίζω δεν κάνει αν θυμάμαι σωστά) και εκεί της αποκάλυψα τι θα ήθελα να κάνουμε. Το δέχτηκε, με ρώτησε αναλυτικά τι μου αρέσει και τι όχι και τι όρια έχω , γενικά ενδιαφέρθηκε πολύ να με μάθει , να μου προσφέρει αυτό που θέλω όσο καλύτερα μπορεί.

Στον δεύτερο γύρο ακολούθησε ένας συνδυασμός gfe προγράμματος, με αυταρχικό . Η κοπέλα μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή και σε αυτό τον τομέα. Από ότι μου εξήγησε έχει εμπειρία σε τέτοια θέματα, οπότε ήξερε πώς να με χειριστεί. Αρκετά ενδιαφέρουσα για μενα λοιπόν αυτή η ανατροπή, μιας ευγενικής και γλυκιάς κοπέλας στην αρχή, να μετατρέπεται σε μια δυναμική κοπέλα που να λέει καυλόλογα και άλλα πολλά. Από ότι μου είπε γενικά είναι δυναμική κοπέλα, εγώ της έβγαλα φαίνεται την πιο γλυκιά της πλευρά στην αρχή . Εχω τον τρόπο μου. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι να πούμε. Χεχε! Έτσι και με την χρήση στοματικού παράλληλα φτάσαμε επιτυχώς και σε δεύτερο τελείωμα, ακριβώς πριν συμπληρωθεί η μια ώρα.

Κάπου εκεί λοιπόν έφτασε η λήξη. ''Ο τροχονόμος σφύριξε''. Η κοπέλα πήρε το δωράκι της σύνολο 200 ευρώ. 150 ευρώ για το κανονικό της πρόγραμμα και άλλα 50 για το αυταρχικό. Τα χρήματα τα δούλεψε, τα πήρε στο τέλος, δεν μου αρνήθηκε κάτι, οπότε δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι φοβερό τυπάκι η μικρή και πιστεύω θα έχει μέλλον στον χώρο. Μακάρι να παραμείνει έτσι. Έφυγε στην ώρα της, χαιρετηθήκαμε και αποχωρήσαμε .

Πάνω λοιπόν που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν μου κάθονται πια οι κοπέλες, ότι πέρασε η μπογιά μου, ότι έχασα την φόρμα μου και ήμουν έτοιμος να κρεμάσω το μποξεράκι μου, ήρθε ευτυχώς η Ανδριάννα και με επανέφερε και πάλι στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις. Ξαναβρήκα και πάλι τον εαυτό μου , έγινα και πάλι παιδί, έτοιμο για ζωηρές καταστάσεις (τρομάρα μου)Χαμόγελο με γλώσσα

Όσον αφορά το γραφείο, όπως είπα πήρα πρώτη φορά από αυτούς. Δεν μπορώ συνεπώς να βγάλω συμπεράσματα από μια και μονο συνάντηση. Χρειάζονται και άλλα ραντεβού για να μπορώ να τοποθετηθώ με ασφάλεια. Το πρώτο δείγμα πάντως ήταν πολύ θετικό, καθώς τηρήθηκαν οσα είχαν συμφωνηθεί, οι υπηρεσίες που αναφέρουν στο προφιλ της κοπέλας ήταν ακριβείς , ενώ τήρησαν και το dresscode που είχα ζητήσει. Τέλος η κοπέλα ήρθε και έφυγε στην ώρα της, δεν ενόχλησαν με μηνύματα ή κάτι άλλο (όπως κανουν άλλα γραφεία καποιες φορές) οπότε όλα καλά.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε. Πάω τώρα να αμολυθώ στις παραλίες . Καιρός να δείξω στις υποψήφιες νύφες την κορμάρα που έχτιζα με τόσο κόπο ολο τον χειμώνα. Ελπίζω μόνο να μην με τυλίξει καμια και με χάσουν τα όμορφα κορίτσια μου εδώ . Τι θα γίνετε χωρίς εμένα βρε;Πλατύ χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ypotaktikos97
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
6.942
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 panagoskgkp, TOMCRUISE, C.G.A και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2024
Θες 10 λεπτά για να διαβάσεις, όλο αυτό το κατεβατο - Αρλεκίν.

Σόρρυ, αλλά ΔΕΝ έχουμε χρόνο για χάσιμο, ούτε για "κριτικές" ποτάμι.

Στο νήμα του γραφείου, ήσουν γρήγορος, λιτός και σαφής.

ΥΓ. Ναι όντως η κοπέλα αξίζει, είναι VFM.
review reaction 1 hornyasfuck, james034, ypotaktikos97 και 1 ακόμα μέλος
06 Ιουλίου, 2024
@ AlexEasyRider : Άμα με αγαπάτε, θα με αγαπήσετε και με τα σεντόνια μου. Τέλος..Πλατύ χαμόγελο
Σε σχέση με τις προηγούμενες κριτικές πάντως , νομίζω υπάρχει μια πρόοδος, ούτε ένα υγ δεν έβαλα, όσο μπορούσα τα πετσόκοψα. Πιο λιτά δεν βγαίνω , στο κεφάλι μου χίνεται ένας χαμός με 1000 σκέψεις ταυτόχρονα. Είμαι ένας μικρός Αινστάιν. Μεγάλο χαμόγελο Όταν γράφω ή όταν πηδάω έτσι σκεφτικός είμαι πάντα. Σκέφτομαι εκείνη την ώρα με θέλουν μόνο για το κορμί μου , με θέλουν μόνο για τα λεφτά μου , ή γιατί είμαι τόσο ποθητός γκόμενος ;Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck
07 Ιουλίου, 2024
Επιβεβαιώνω την κριτική από την μεριά μου. Την συνάντησα πρόσφατα. Απλά απίστευτη!!!
review reaction 2 review reaction 1 ypotaktikos97, hornyasfuck, Bartender 74
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3