Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 29 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μήνυμα νωρίς το πρωί στη Καίτη με λίστα επιλογών και αιτημάτων και αφού η μια Τατάρα είναι off για μερικές μέρες, η Καίτη μου πρότεινε την άλλη Τατάρα. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και γρήγορα, όπως συνήθως.

Η κοπέλα έφτασε λίγο μετά τις 21:30 στο γνωστό ξενοδοχείο των ΒΠ όπου την περίμενα και 15' νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού. Φορούσε ένα μαύρο σακάκι και μαύρο παντελόνι και από μέσα ένα αδιάφορο μπεζ τοπάκι που ντούμπλαρε και για σουτιέν με ασορτί αδιάφορο μπεζ εσώρουχο.

Άσχετα από τα ρούχα, είναι σίγουρα μια πολύ ωραία γυναίκα, φυσικότατη σε όλα. Με βάση το πρόσωπο φαίνεται να είναι πάνω από τα 30, καθώς αυτό έχει κάπως αρχίσει να σπάει, χωρίς να είναι κάτι άσχημο. Για μένα οι φωτογραφίες είναι απόλυτα ακριβείς.

Το καλύτερο αξεσουάρ της ήταν το άρωμα που φορούσε (Megamare - Orto Parisi) με έντονους τόνους περγαμόντου, που μου θύμισε πολύ το Delina Exclusif του γαλλικού οίκου Parfums de Marly, το οποίο πάντα με τρέλαινε όταν το φόραγε η πρώην.. Όπως καταλαβαίνεται μόνο το άρωμα ήταν ικανό να επεκτείνει την συνάντηση από 2ωρο σε 3ωρο και να εγγυηθεί την μεγάλη επιτυχία του ραντεβού.

Η κοπέλα είναι εξαιρετική επαγγελματίας το οποίο έχει πολλά θετικά, αλλά και κάποιους αστερίσκους.

Είχαμε 5 γύρους, αν και εξαιτίας του αρώματος παίζει να βγάζαμε και άλλους 5 αν είχαμε παραπάνω ώρα, παρότι ήμουν ξύπνιος από τις 6 το πρωί.

Η πίπα της πολύ καλή, με σάλιο, dt, περιποίηση τριγύρω και αντοχή σε mouthfuck.

Η θέα να την γαμάς στα τέσσερα είναι εξαιρετική και η κοπέλα προσαρμόζεται άμεσα σε ότι προσπαθείς να κάνεις. Πας να πιάσεις λίγο βυζάκι ή να τρίψεις το μουνί, θα αλλάξει στάση σώματος για να σε διευκολύνει.

Κορυφαία στάση για μένα μαζί της το ιεραποστολικό, όπου επιζητούσε τα φιλιά, σε κάρφωνε με βαθιά βλέμματα όσο της ξέσκιζες το μουνάκι της, σε χάιδευε και γρατζούναγε βγάζοντας αρκετό πάθος.

Σε όλες τις φάσεις προσαρμοζόταν, ακολουθούσε και σεβόταν πλήρως τους ρυθμούς μου, απολάμβανε τα ήρεμα, αλλά και στους πιο έντονους ρυθμούς δεν έβαζε κανέναν κόφτη.

Δέχθηκε γλειφομούνι, δάχτυλα και παιχνίδι στο μουνάκι της με χαρά.

Το μουνάκι της αρκετά στενό, ακόμα και με τζελ η αίσθηση ήταν εξαιρετικά στενή. Το θετικό σε αυτό ήταν πως καταλάβαινες αμέσως πότε τελείωνε και πότε όχι.

Αν και τα αγγλικά δεν είναι πολύ καλά, το σόσιαλ μαζί της είναι αρκετά ευχάριστο και εύκολο.

Τα χείλη της μαγικά, ίσως τα ωραιότερα που έχω γευτεί σε κοπέλα του χώρου.

Ήταν πολύ καλή σε ρόλο GFE, με χάδια και άφθονα φιλιά (χωρίς γλώσσα όμως, παρά μόνο μετά από έναν μεγάλο οργασμό της στον προτελευταίο γύρο όπου μετά από αυτό αφέθηκε και έδωσε και γλώσσα).

Να πω και κάποια πράγματα που για μένα ήταν κάπως αρνητικά:

Με το που την ακουμπάς, αρχίζει το πρόγραμμα των βογγητών σαν να έχει μπει κασέτα, όμως είναι αρκετά πειστική και από ένα σημείο και μετά το προσπερνάς και προσπαθείς να ζήσεις το όνειρο.

Δεν ανοίγεται εύκολα και αποφεύγει να μοιραστεί πολλά με τον πελάτη.

Θα προσπαθήσει λίγο με το σόσιαλ λίγο με παραπάνω προκαταρκτικά να ροκανίσει το χρόνο. Στο τελευταίο μισάωρο, προσπάθησε να συνεχίσει το σόσιαλ για να μην παιχτεί επόμενος γύρος, αλλά βέβαια προς τιμήν της μόλις την ρώτησα να έχουμε χρόνο να προσπαθήσουμε για έναν ακόμα γύρο, δεν έφερε καμία αντίρρηση και πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Θα φύγει είπε στις 15 Ιουλίου, θεωρώ αρκετά πιθανό να την ξαναδώ πριν φύγει εφόσον φοράει το ίδιο άρωμα... Θα το παίξω κορώνα γράμματα με την άλλη Τατάρα και όποια κερδίσει..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 04, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
480€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.176
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2024
Φιλι χωρις γλωσσα;
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
07 Ιουλίου, 2024
Όπως γράφω φίλε, εγώ γλώσσα πήρα στα τελευταία 30' του 3ωρου. Την υπόλοιπη ώρα όχι..
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, TRAXANOPLAGIAS1234
07 Ιουλίου, 2024
Αποκλείεται, πάντα με γλώσσα φίλαγε, μήπως κάτι δεν της άρεσε;
review reaction 1 review reaction 3 GeneralWinter, hornyasfuck, Bartender 74
08 Ιουλίου, 2024
Ὁ ἕνας μᾶς κάνει μαθήματα μουσικῆς, ὁ ἄλλος ἀρωμάτων
review reaction 3 GeneralWinter, Bartender 74, bigmountain
10 Ιουλίου, 2024
@ΒΜ τα μούτρα μου ίσως... τι να σου πω.. θέμα καθαριότητας δεν υπήρχε, σίγουρα όχι από την μεριά μου γιατί μετά τον κάθε γύρο εγώ τουλάχιστον έκανα και ντουζ και listerine.

Όπως και να έχει έγραψα ότι στο τέλος αφέθηκε και έδωσε. Αν απλά δεν γούσταρε πιο πριν τι να σου πω, δεν το ξέρω ούτε με νοιάζει και ιδιαίτερα. Απλά το αναφέρω.
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain, TRAXANOPLAGIAS1234
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5