Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 23 10
Call-Girls
157340
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Μαρίνα την έχω δει αρκετές φορές
μου έχει φάει μπόλικο μαϊντανό αλλά χαλάλι της για την ομορφιά της και τις υπηρεσίες που προσφέρει
από τις λίγες φορές που βλέπω εσκορτ τόσο συχνά
οι συναντήσεις μας γινόντουσαν πάντα στο σπίτι μου
είναι ψηλή κοπέλα πολύ κοντά στις φωτό με πανέμορφα μπλε μάτια το σώμα της στεγνό χωρίς ίχνος λίπους
υπέροχα σιλικονάτα βυζιά με πολλά τατουάζ στο σώμα της
είναι πολύ δοτική γκόμενα την τελευταία φορά που την είδα δε σταμάτησε να με φιλάει καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού πιπα ονειρική από τις καλύτερες που μου έχουνε πάρει
εφαγε τρομερό πιστονιασμα από μέρους μου έκανε και mf της τον έβαζα στο λαρύγγι και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά
γαμήσι στα τέσσερα όρθιοι ιεραποστολικό στα πλάγια σε ότι στάση θες δεν μασάει πουθενά
είναι ιερόδουλη με την αρχαία σημασία της λέξεως
αδειασα τα παπάρια μου δύο φορές καλά-καλά και ακόμα είμαι καυλωμένος με τη σκέψη της
την προτείνω οπωσδήποτε σε όποιον θέλει να ζήσει το άγριο σεξ όπως υποτίθεται ότι είναι αφήνοντας σας σαν να έχετε τρέξει μαραθώνιο
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
μου έχει φάει μπόλικο μαϊντανό αλλά χαλάλι της για την ομορφιά της και τις υπηρεσίες που προσφέρει
από τις λίγες φορές που βλέπω εσκορτ τόσο συχνά
οι συναντήσεις μας γινόντουσαν πάντα στο σπίτι μου
είναι ψηλή κοπέλα πολύ κοντά στις φωτό με πανέμορφα μπλε μάτια το σώμα της στεγνό χωρίς ίχνος λίπους
υπέροχα σιλικονάτα βυζιά με πολλά τατουάζ στο σώμα της
είναι πολύ δοτική γκόμενα την τελευταία φορά που την είδα δε σταμάτησε να με φιλάει καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού πιπα ονειρική από τις καλύτερες που μου έχουνε πάρει
εφαγε τρομερό πιστονιασμα από μέρους μου έκανε και mf της τον έβαζα στο λαρύγγι και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά
γαμήσι στα τέσσερα όρθιοι ιεραποστολικό στα πλάγια σε ότι στάση θες δεν μασάει πουθενά
είναι ιερόδουλη με την αρχαία σημασία της λέξεως
αδειασα τα παπάρια μου δύο φορές καλά-καλά και ακόμα είμαι καυλωμένος με τη σκέψη της
την προτείνω οπωσδήποτε σε όποιον θέλει να ζήσει το άγριο σεξ όπως υποτίθεται ότι είναι αφήνοντας σας σαν να έχετε τρέξει μαραθώνιο
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;