Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 83 10
Call-Girls
251744
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πριν λίγες ημέρες κατάφερα να κλείσω και εγώ συνάντηση μίας ώρας με το κουκλάκι που το λένε Νάταλι!! Την είχα ξανασυντήσει πριν μερικά χρόνια και είχα περάσει το ίδιο καλά θυμάμαι! Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός με θυμήθηκε και θέλησε να με ευχαριστήσει κάνοντάς μου ΟΛΑ ΟΣΑ αναφέρετε και εσείς στις κριτικές σας συν ένα απίστευτο rimming, να σε γλύφει η Νάταλι εκεί κάτω χαμηλά και να στον κάνει ΤΟΥΡΜΠΟ, να θες να την χύσεις και να μην σε αφήνει! Σου χαρίζει απλόχερα τα πανέμορφα στήθη της με τις μεγάλες ρώγες για να τα γλύψεις και φυσικά για να σου κάνει το καλύτερο ισπανικό ever!! Πάντα με το χαμόγελο δεν δυσανασχετεί ποτέ! Καθώς έγλυφα την κορμάρα της παρατήρησα το πατουσάκι της το οποίο είχε τρελαθεί στο τρέμουλο, είχα καυλώσει το μωρό για τα καλά! Της είπα λοιπόν να μου χαϊδέψει τα αρχίδια και τον πούτσο με τα πατουσάκια της και γούσταρε πολύ! Δοκιμάστε να σας κάνει μασάζ προστάτη και στην κορύφωση να χύνετε στο στόμα της!! Αυτά τα λίγα, ό,τι θέλετε ρωτήστε με!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
λίγες
μέρες! πού τη βρήκες;;
Έτσι κι αλλιώς δεν το έχω φετίχ, οπότε έκανα τον χαζό -ότι και καλά δεν ξέρει και δεν το προσφέρει- γιατί δεν μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις..