Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 3 10
Call-Girls
23873
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ημερομηνία ενδεικτική
το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με τα κορίτσια στο τηλεφωνικό κέντρο
εφτασα σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο όπου είχαμε κανονίσει το ραντεβού μόλις μπήκε στο δωμάτιο με κέρδισε από την πρώτη
στιγμή
χαμογελαστή ευγενικοί ευδιάθετη λες και την ήξερα χρόνια
ειναι ψηλή κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο + 5 χρόνια από την ηλικία που αναγράφεται
στο σώμα της έχει μερικά κιλά παραπάνω ειδικά στην κοιλιά και το στήθος λίγο πεσμένο αλλά δε με χάλασε καθόλου αφού με είχε κερδίσει με το χαμόγελο της
Φιλιά απλόχερα ερωτικά όμορφα με γλώσσα πιπα πολύ καλή την γάμησα μία φορά αλλά το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο γαμηθήκαμε από πάνω στα τέσσερα ιεραποστολικό στα πλάγια η κοπέλα δεν μου χάλασε χατήρι σε τίποτα αντιθέτως έδωσε τα πάντα για να με ευχαριστήσει
την έχυσα με μεγάλη ευχαρίστηση στα βυζιά
πραγματικά εξαιρετική κοπέλα
μακάρι να ξαναγυρίσει και θα την ξαναπάρω σίγουρα
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με τα κορίτσια στο τηλεφωνικό κέντρο
εφτασα σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο όπου είχαμε κανονίσει το ραντεβού μόλις μπήκε στο δωμάτιο με κέρδισε από την πρώτη
στιγμή
χαμογελαστή ευγενικοί ευδιάθετη λες και την ήξερα χρόνια
ειναι ψηλή κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο + 5 χρόνια από την ηλικία που αναγράφεται
στο σώμα της έχει μερικά κιλά παραπάνω ειδικά στην κοιλιά και το στήθος λίγο πεσμένο αλλά δε με χάλασε καθόλου αφού με είχε κερδίσει με το χαμόγελο της
Φιλιά απλόχερα ερωτικά όμορφα με γλώσσα πιπα πολύ καλή την γάμησα μία φορά αλλά το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο γαμηθήκαμε από πάνω στα τέσσερα ιεραποστολικό στα πλάγια η κοπέλα δεν μου χάλασε χατήρι σε τίποτα αντιθέτως έδωσε τα πάντα για να με ευχαριστήσει
την έχυσα με μεγάλη ευχαρίστηση στα βυζιά
πραγματικά εξαιρετική κοπέλα
μακάρι να ξαναγυρίσει και θα την ξαναπάρω σίγουρα
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή