Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με το γραφείο όλα OK και το ραντεβού κλείστηκε στο πριαμο παγκράτι για 1 ώρα
με το κορίτσι έχω βρει άλλες δύο φορές στο παλιό γραφείο που δούλευε
Καυλωτικό μωρό όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες αυτό θα σας έρθει
εσκασε μύτη με ωραίο καλοκαιρινό λουκ
με αναγνώρισε μου χαμογέλασε και μου πέταξε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα και πήγε για φρεσκάρισμα
επέστρεψε γρήγορα ολόγυμνη χαμογελαστή αρωματισμένη σκέτη κάυλα σηκώνομαι την πλησιάζω πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα
πίτα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση τον έπαιρνε και τον έφτυνε μέχρι το λαρύγγι και δεν έλεγε να σταματήσει
γλωσσόφιλα αβέρτα
την πάω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να γλύφω το μουνάκι της με μανία
βάζω προφυλακτικό και την στήνω στα τέσσερα όπου στην κυριολεξία της έδωσα το μουνί στο χέρι με σταματάει μου βγάζει την καπότα και τα παίρνει όλα στο στόμα
πήγαμε για μπανάκι μαζί επιστρέφουμε τα είπαμε λιγάκι πολύ ομιλητική κοπέλα και με απόψεις
ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να ξεκινήσει
αρχίσαμε με ωραία παθιασμένα γλωσσόφιλα μετά κατέβηκε και το πήρε στο στόμα πιπα εξαιρετική και πάλι
μετά δύο στάσεις στα τέσσερα και από πάνω και τελείωμα ξανά στο στοματάκι της

εκανε το μπανάκι της πήρε το δωράκι της και αποχαιρέτησε με ένα γλυκό φιλάκι

αυτά από μένα να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
31.348
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Km7699, Terori, CaptainK και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2024
Ξεθάφτηκε το σεντούκι από τη ναφθαλίνη; Μετά την αρνητική κριτική, πετάχτηκες κι εσύ;

Και ο άλλος που αντέγραφε τα λόγια σου, ποιος ήταν;

Χαχαχα!

review reaction 3 review reaction 1 papaphilips, Join.f, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
03 Ιουλίου, 2024
Γύρισε ο Ελ μούφαδορ;και έγραψε γεροξουριστικη κριτική όλα τέλεια όλα σούπερ όπως πρέπει κλπ;
review reaction 3 review reaction 1 papaphilips, Join.f, bigmountain και 2 άλλα μέλη
03 Ιουλίου, 2024
Well here we go again ...
Καλά είχαμε καταλάβει τελικά ...
Αγαπητέ , @bigmountain

Καπέλο

review reaction 1 review reaction 3 Join.f, bigmountain, hornyasfuck
03 Ιουλίου, 2024
«Ο Ελγκαναδορ γύρισε, αν κ δεν έφυγε ποτε. Συνέχισε να γαμαει, και να περνάει καλά για την πάρτη του και να κάνει πράγματα που όλοι εσείς μαζί μόνο τα έχετε ονειρευτεί. Δεν έχει ανάγκη ούτε σάιτ, ούτε κριτικές για να πάρει επιβεβαίωση η να νιώσει κάτι διαφορετικό κ να καλύψει τα κενά της προσωπικότητας του. Ο μόνος λόγος που ξαναγράφω κ εμφανίστηκα είναι επειδή μου το ζήταγαν συνέχεια πολλά μέλη που εκτιμούν την συνεισφορά κ την ειλικρίνεια στα όσα γράφω. Σχόλια σαν αυτά από κάτω ξέρουμε όλοι από που προέρχονται για ποιο λόγο γράφονται και πραγματικά δεν αξίζουν ούτε δευτερόλεπτο από το χρόνο μου»
δεν είναι υποχρεωμένος κανεις να με διαβάζει αν δεν γουστάρει. Απλά προχωράει στην επόμενη κριτική. Καλά να περνάτε κ να γαματε καλύτερα γιατί κάνει καλό
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4