Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 56 10
Call-Girls
72958
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συνάντηση έχει γίνει προ καιρού αλλά επειδή βρήκα χρόνο στη καυλαντα μας πάνω θα γράψω την εμπειρία μου.
Την είχα πάρει λογο κριτικών αρκετών και συνήθως οι κοπέλες με αρκετές κριτικές και ας είναι καλές κακές έχουν μια επιτυχία στα ραντεβού με μένα.
Ένα άλλο κριτήριο ήταν και το αναλ που έπαιζε σε καλή τιμή σε σχεση με τον ανταγωνισμό.
Εμφανισιακά οι φωτό δεν...
Όχι τελείως άλλη αλλά θέλει ανανέωση.
Ντυμένη απλά ήρθε, απλή κοπέλα και αρκετά αδύνατη, στα χαρακτηριστικά βέβαια περιμένεις Μινιόν κατάσταση οπότε ένταξη δεν εξεπλάγην.
Έχει ωραία ρίγα,μικροσκοπικό βυζί, και ωραίο κωλο οταν τον τουρλωνει.
Την έβαλα να μου γλύφει τις μπάλες όσο τον έπαιζα και μετά τη γάμησα από κωλαρακι όπου και την έχυσα στη πλάτη.
Τα καυλολογα της προσωπικά με χάλασαν όπως και η παρλα της.
Αν θες ένα γαμησι ντόπιο με θυλικο σκινι και γαμησι αναλ στα 160 χονδρικά είναι καλή περίπτωση, αυτά.
Την είχα πάρει λογο κριτικών αρκετών και συνήθως οι κοπέλες με αρκετές κριτικές και ας είναι καλές κακές έχουν μια επιτυχία στα ραντεβού με μένα.
Ένα άλλο κριτήριο ήταν και το αναλ που έπαιζε σε καλή τιμή σε σχεση με τον ανταγωνισμό.
Εμφανισιακά οι φωτό δεν...
Όχι τελείως άλλη αλλά θέλει ανανέωση.
Ντυμένη απλά ήρθε, απλή κοπέλα και αρκετά αδύνατη, στα χαρακτηριστικά βέβαια περιμένεις Μινιόν κατάσταση οπότε ένταξη δεν εξεπλάγην.
Έχει ωραία ρίγα,μικροσκοπικό βυζί, και ωραίο κωλο οταν τον τουρλωνει.
Την έβαλα να μου γλύφει τις μπάλες όσο τον έπαιζα και μετά τη γάμησα από κωλαρακι όπου και την έχυσα στη πλάτη.
Τα καυλολογα της προσωπικά με χάλασαν όπως και η παρλα της.
Αν θες ένα γαμησι ντόπιο με θυλικο σκινι και γαμησι αναλ στα 160 χονδρικά είναι καλή περίπτωση, αυτά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν