Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ημερομηνία της συνάντησης είναι ενδεικτική, η συνεννόηση με το γραφείο πανεύκολη τηλεφωνικώς και πολύ ευγενής η ανταπόκριση.
Οι φωτογραφίες όντως είναι παλιές, η κοπέλα εμφανίζεται πιο αδύνατη σε αυτές, αλλά και πάλι στην πραγματικότητα είναι ‘’κανονική’’, δεν είδα περιττά κιλά ούτε κάτι το αντιαισθητικό/ αποκρουστικό που να αναιρεί την εικόνα των φωτογραφιών. Με τα δικά μου κριτήρια είναι ΟΚ στο σώμα (λίγο μικρό το στήθος) και ως σύνολο δεν θα τη χαρακτήριζα ‘’μοντέλο’’ (κυρίως λόγω προσώπου).
Ευγενέστατη και επικοινωνιακή κοπέλα, πολύ καλή στο social. Συμμετέχει, φιλάει, δεν αρνείται κάτι, κάνει καλό στοματικό, δε νιώθεις ότι κάνει αγγαρεία.
Παίχτηκαν δύο γύροι: ένας με τελειωτικό στοματικό (τα απορρίπτει εντός νιπτήρα μετά) και ένας με σεξ τριών στάσεων και κατάθεση εντός προφυλακτικού.
Δύο επισημάνσεις: εμένα μου ήρθε μία οσμή από την ευαίσθητη περιοχή μολονότι έκανε μπάνιο και πριν και ενδιαμέσως και στο τέλος (ίσως να είναι οργανικό- μου θύμισε μία παλιά γκόμενα που ενίοτε είχε την ίδια οσμή), και επίσης η αναπνοή θα μπορούσε να είναι δροσερότερη (θεωρώ βάσιμα ότι φταίει το κάπνισμα για αυτό).
Συνολικώς δεν το μετάνιωσα, δεν πέρασα χάλια, ένιωσα και πήρα ηδονή, η όλη φάση θυμίζει λίγο amateur για όσους το προτιμούν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέγας
11