Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 56 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεν ξέρω από πού να αρχίσω...
Ένα petite πλασματακι πανέμορφο.. ένα γλυκό κοριτσάκι με την όρεξη που μπορεί να έχει μια έφηβη κοπελίτσα του λυκείου...

Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή...

Θα είμαι ειλικρινής.. είμαι φαν τον ψηλών κοριτσιών, με κωλαρα "να" και βυζολαγνος όπως ορίζεται και καθορίζεται από την ελληνορθόδοξη παράδοση.

Αν υπήρχε όμως ένα κορίτσι με το οποίο θα μπορούσα να περάσω φανταστικά και να ανατρέψει τα πιστεύω μου.. Ε.. αυτό το κορίτσι συναγωνιστές μπήκε απόψε από την πόρτα του σπιτιού μου.

Χτυπάει το κουδούνι και από το θύρο τηλέφωνο βλέπω μια κοπέλα που μου στέλνει φιλάκια.
Δεν είχε πατήσει πόδι μέσα στην πολυκατοικία και ήξερα ήδη ότι θα περνούσα καλά.

Ανοίγω την πόρτα και αντικρίζω μια όμορφη κοπέλα με κάτι χειλάκια όμορφα και κάτι ματάρες που με το eyeliner είχαν γίνει τα διπλάσια.

Ύψος συναφες με τα αναγραφόμενα της ιστοσελίδας.

Μαλλί μαύρο και ίσιο.

Αρκετά tattoo τίποτα το ενοχλητικό.

Γλωσσόφιλο για καλωσόρισμα και ταυτόχρονα τσεκάρω την ποιότητα και τα κυβικά των οπισθίων. Πολύ καλά έπραξε η mother nature.

Η κοπέλα είναι περφεκτ όσο αφορά της αναλογίες.
Το στήθος δεν είναι μεγάλο και... δεν νόμιζα ποτέ στη ζωή μου ότι θα το έλεγα, να με κάψει ο παππούς που και αυτός ήταν συναγωνιστής, δεν με ενόχλησε καθόλου.

Ομολογώ πως τώρα τελευταία έχω τιμήσει αρκετές φορές τον καναπέ μου. Έχει κάποιες επιφάνειες που τελικά τις βρήκα αρκετά χρήσιμες ώστε να ξαπλώνουν οι κοπέλες μετά από την καθορισμένη ανάλυση της στοματικής κοιλότητας με το πέος.

Λοιπόν, ο πρώτος γύρος πραγματοποιήθηκε με επιτυχία με την κοπέλα ξάπλα στο χερούλι του "καναπεος", είναι τόσο ελαφριά που την έκανα ότι ήθελα. Το ευχαριστήθηκα πολύ.

Διάφορες στάσεις στις οποίες ανταποκρίθηκε με ταχύτατη προσαρμογή του σώματος για να διευκολύνει την διείσδυση.

Ηδονοθήκη όμορφη ξυρισμένη καθαρή και σε φανταστική κατάσταση.
Απούσα κάθε μορφή υπερκεράτωσης.

Με όμορφα και γλυκά βογγητά μετά από ένα τεταρτακι κοπάνημα ήλθε το τέλος .. στο στόμα της.

Δεν μπορούσα να μην τιμήσω τα χειλάκια της και ταυτόχρονα αυτές οι ματάρες που με κοιτούσαν, ήταν απολαυστικό.

Ευγενέστατη, παρόλα που είχα τελειώσει, με ρώτησε αν ήμουν ικανοποιημένος και αν ήθελα να πάει να πλυθεί.

Αστραπιαίο μπανάκι. Δεν νομίζω να έχω συναντήσει ποτέ μία κοπέλα με την οποία δεν ένιωσα ότι παίρνει χρόνο. Η Ξένια είναι εκεί. Δεν σε αφήνει δεν σε παρατάει.

Από την άνεση του σαλονιού βρεθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα για λίγη χαλαρωση και λίγο "σοσιαλ ταιμ".

Αρχιδια "σοσιαλ ταιμ" μετά από 5 λεπτά μου το κάνε πάλι πέτρα.

Στο δεύτερο γύρο λοιπόν έπεσε αρκετή ανάλυση και μελέτη για την διάθεση πού εν τέλει διαπίστωσα ότι πρόκειται για προδιάθεση, και μπράβο της, ως προς την πεολειχία.

Ιεραποστολικό τέλος μετά από αρκετά έντονο κοπάνημα και γλωσσόφιλα.

Δεν συνιστάται να παρθεί στα τέσσερα διότι έχει όμορφο πρόσωπο και είναι κρίμα.

Δεν ζήτησε τα χρήματα στην αρχή αλά δόθηκαν στο τέλος της επισκεψης.

Και θα το σημειώνω αυτό κάθε φορά.

Πάντα προσωπικά μιλώντας ο ισολογισμός της βραδιάς ήταν πολύ θετικός.
Ανακάλυψα ένα κοριτσάκι με τον οποίο είμαι σίγουρος οτι θα περάσω όμορφα αναμφισβήτητα και στο μέλλον.

Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου