Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση με Μίρα στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο. Η συνεννόηση με το γραφείο όπως πάντα καλή, αλλά η κοπέλα άργησε λίγο να ετοιμαστεί. Το δωμάτιο και το μπάνιο ήταν ελαφρώς ακατάστατο, και μου δόθηκε μια μικρή πετσέτα που στέγνωνε πάνω στη μεταλλική ράγα. Είμαι σίγουρος ότι ήταν χρησιμοποιημένη, απλά είχε στεγνώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις αποφεύγω να σκουπιστώ καλά, με αποτέλεσμα να κάνω το μπάνιο ακόμη πιο χάλια για τον επόμενο. Σόρρυ φίλε ότι και να πεις έχεις δίκιο, άλλα να ξέρεις ότι τουλάχιστον σου πάσαρα καθαρή (από εμένα) πετσέτα. Χωρίς να έχω ακουμπήσει καν την κοπέλα, έχω ήδη λάβει κακή υπηρεσία κάτι που λίγες έχουν καταφέρει στο παρελθόν.

Από εξωτερική εμφάνιση, η Μίρα είναι ένα όμορφο φρέσκο κορίτσι που έρχεται σε μέγεθος μπουκιάς. Έχω ιδιαίτερη αγάπη σε αυτά τα κορμιά μιας και μου δίνουν την δυνατότητα να δοκιμάζω διαφορετικές στάσεις και τεχνικές.
Βυζάκι μικρό, σχεδόν ανύπαρκτο με υπέροχες ροζ ρόγες που ανταποκρίνονται στο γλύψιμο.
Κωλαράκι επίσης μικρό, όχι κάτι το ιδιαίτερο με πανέμορφη όμως ροζ κωλοτρυπίδα. Ήταν εμφανώς δουλεμένη η σούφρα της άλλα δυστυχώς υπηρεσία πρωκτικού, δεν προσφέρει.
Υπέροχο απαλό δέρμα με υπέροχη υφή και ελάχιστα tattoo. Συνειδητοποίησα ότι δεν είχε κάνει μπάνιο πριν την συνάντηση γιατί η μπανιέρα ήταν στεγνή.
Τα άνω άκρα ήταν περιποιημένα, τα κάτω δεν τα είδα γιατί φορούσε κάτι παιδικά καλτσάκια στα πόδια που από κάτω είχαν αρχίσει να γκριζάρουν.

Στα του αγώνα: Στην πίπα τα πήγε πολύ καλά, επικεντρώθηκε στο κεφάλι και βοηθούσε με το χέρι από κάτω, δόντια δεν ένοιωσα. Old school πίπα την οποία ευχαριστήθηκα τόσο πολύ, που ήθελα και cim το οποίο όμως δυστυχώς δεν προσφέρει. Στο σεξ δεν κλέβει, δεν συμμετέχει, δεν το έχει. Υπηρεσία μπουρδέλου σε τέτοιο βαθμό που σε κάποιες φάσεις απέστρεφε το βλέμμα της γυρνώντας το κεφάλι στις 90 μοίρες με σοβαρή προσπάθεια να κατακτήσει και τις 180 σαν το κοριτσάκι του εξορκιστή. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, πήγα πολύ γλυκά και απλά για να μην την πονέσω γιατί είναι στενή.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση για pse, σφυροκοπήματα και αγριάδες.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση για gfe γιατί αγκαλιές χάδια δεν δίνει, ενώ τα φιλιά μετρημένα και χωρίς γλώσσα.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση για πληρωμένο σεξ γενικώς, εκτός ίσως αν σε γουστάρει.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση για συνοδεία γιατί δεν ξέρει ούτε τα βασικά αγγλικά.
Συμπερασματικά, ούτε θα επαναλάβω, ούτε μπορώ να την συστήσω σε κανέναν...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
17.979
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 KanyeEast, Ντουνταράς, Elganador και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2024
Αδερφέ πως στέγνωσες χωρίς πετσέτα ; Με το σεσουάρ ή τινάχτηκε όπως οι γάτες;
review reaction 3 LION-974, Johnny Red2
28 Ιουνίου, 2024
Φίλε @Johnny Red2 το ήξερες,το περίμενες…Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 1 LION-974, Johnny Red2
28 Ιουνίου, 2024
σε κάποιες φάσεις απέστρεφε το βλέμμα της γυρνώντας το κεφάλι στις 90 μοίρες με σοβαρή προσπάθεια να κατακτήσει και τις 180 σαν το κοριτσάκι του εξορκιστή

ΚΛΑΙΩ!! Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 TOMCRUISE, LION-974, bigmountain και 2 άλλα μέλη
28 Ιουνίου, 2024
Πολύ φοβάμαι ότι λες μία μεγάλη γενικεύσιμη αλήθεια μέσα στην εκτενή περιγραφή σου: ''Δεν είναι σε καμία περίπτωση για πληρωμένο σεξ γενικώς, εκτός ίσως αν σε γουστάρει''.
Πολλές (δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη) κοπέλες περιμένουν να ''αποδώσουν'' εάν τυχόν και εφόσον γουστάρουν τον άλλο. Πλην όμως έτσι σκεπτόμενες, δεν κάνουν για αυτή την ενασχόληση.
review reaction 1 hornyasfuck, Aragorn135, bigmountain και 1 ακόμα μέλος
29 Ιουνίου, 2024
@Spartan2
"Στραγγίζω" όσο μπορώ το σώμα με τα χέρια, και περνάω την πετσέτα, απαλά γύρω γύρω από δέρμα χωρίς να την τρίβω όμως και σε καμία περίπτωση δεν την περνάω από πρόσωπο, γεννητικά όργανα, κωλοτρυπίδα.

@astronaut80
Ναι φυσικά, είχα διαβάσει την κριτική σου αλλά και του συναγωνιστή @mallias20 και είχα μείνει στο ότι είναι ένα φρέσκο petite ομορφούτσικο κορίτσι. Θεώρησα λανθασμένα δε ότι έχοντας προηγουμένως διαβάσει τις κριτικές σας, ίσως θα μπορούσα να πάρω περισσότερα από την συνάντηση αν την διαχειριζόμουν σωστά. Αλλά φυσικά όλα αυτά αποδείχθηκαν ακραία αισιόδοξα...

@LION-974
Σωστή παρατήρηση ότι το φαινόμενο είναι αρκετά διαδεδομένο και πιστεύω θα συμφωνήσουμε ότι αυτές δεν πρέπει να τις γαμάει κανένας. Εμείς που δεν τις γοητεύουμε γιατί θα πάρουμε κακή υπηρεσία και αυτοί που τις γοητεύουν γιατί θα μπορούσαν να τις έχουν τζάμπα, χαζοί είναι να πληρώσουν...
review reaction 1 hornyasfuck, Spartan2, astronaut80
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5