Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Αλίνα στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο. Η συνεννόηση με το πρακτορείο ήταν σωστή και γρήγορη, ενώ η κοπέλα ήταν έτοιμη στην ώρα της. Στην υποδοχή αλλά και μετά το σεξ ήταν αρκετά ψυχρή γεγονός που της στέρησε 2 βαθμούς σε συμπεριφορά και από 1 βαθμό σε Διάθεση και VFM. Το πρόσωπο της ήταν ωραίο αλλά δεν ήταν τόσο στα γούστα μου καθότι έχει υποστεί αισθητικές παρεμβάσεις κυρίως στα χείλια. Είναι πολύ κοντά στις φωτογραφίες ειδικά στο πρόσωπο, αλλά λίγο πιο τσουπωτή στο σώμα. Βυζάκι μικρό σε πολύ ελαφριά πτώση με ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλύψιμο. Κώλος τσουπωτός, τούμπανο με λίγο κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Υπέροχο ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τον κώλο. Η κοπέλα ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα αλλά ήταν αξύριστη στα πόδια γεγονός που χαλούσε πολύ την υπόλοιπη εικόνα. Δέρμα απαλό στην αφή, με tattoo διαφόρων θεματολογιών, διάσπαρτα στο σώμα. Το δωμάτιο γενικώς και το μπάνιο ειδικώς ήταν σε άψογη κατάσταση και υπήρχαν παντόφλες 1 χρήσης στην είσοδο, κάτι που εκτιμώ πολύ.

Στα του έρωτος, ή πίπα της ήταν πραγματικά πολύ καλή, σαλιάρα με όσο βάθος μπορούσε να δώσει και φοβερό ρυθμό. Το μουνάκι της ήταν πανέμορφο, μοσχομυριστό και πλήρως αποτριχωμένο. Σηκώνει πολύ γλύψιμο, τρίψιμο και δάχτυλα. Να επιμείνετε πολύ σε αυτό το σημείο γιατί η γυναίκα είναι πολύ καυλιάρα και squirt-άρει άμα δώσετε την κατάλληλη αγάπη και προσοχή κατά την προετοιμασία. Μην το αμελήσετε θα σας χαρίσει μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία. Δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις και σε όλες είχε από φοβερή έως λυσσαλέα συμμετοχή, ειδικά στο πισσωκολλήτό αλλά και στο όρθιο μπροστά στον καθρέφτη, έδωσε ρέστα. Δεν έκλεψε πουθενά και είχε πολύ σωστά στησίματα. Αντέχει σε υψηλούς ρυθμούς και γουστάρει κιόλας. Όλο το gfe πακέτο (αγκαλιές χάδια φιλιά) ήταν εκεί και το χρησιμοποιούσε σωστά. Τα φιλιά της ήταν πραγματικά υπέροχα…
Πέρασα πολύ καλά με την Αλίνα άλλα της στέρησε βαθμούς η ψυχρή υποδοχή και κυρίως η ψυχρότητα μετά από μια πετυχημένη συνεδρία που αυταπόδεικτα απόλαυσε και η ίδια. Είπαμε ρε αγάπη είσαι επαγγελματίας και εμείς πελάτες αλλά πούλα μας λίγο έρωτα να γουστάρουμε, δεν είναι μόνο σεξ το escorting.
Δεδομένων όλων των προαναφερομένων, σίγουρα θα επιδιώξω να την ξαναδώ όταν ανέβει ξανά Θεσσαλονίκη...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
17.979
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KanyeEast, Elganador, maradona7 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2024
Μπορεῖ νά κάνω καί λάθος, ἀλλά μέ βάση αὐτά πού ἔγραψες, ἴσως νά'χης βάλει χαμηλά τὸν πῆχυ...
review reaction 1 Johnny Red2
29 Ιουνίου, 2024
@hornyasfuck
Είναι πιθανό να έχεις δίκιο, πρέπει βέβαια να συνυπολογίσουμε πως η συνάντηση έγινε Θεσσαλονίκη που το επίπεδο είναι πολύ χαμηλότερο. Ίσως αν την έβλεπα στην Αθήνα να είχα περισσότερες προσδοκίες και αυτό να επηρέαζε αρνητικά την εμπειρία και την κριτική. Σε κάθε περίπτωση, το κορίτσι γαμήθηκε λυσσαλέα και κάπως έπρεπε αυτό να αποτυπωθεί στη βαθμολογία χωρίς όμως να περάσει απαρατήρητη η κρύα συμπεριφορά πριν και μετά το σεξ. Επίσης έχασε πολύ γιατί στα πόδια, στην περιοχή της γάμπας δεν ήταν φρεσκοξυρισμένη. Δεν τσιμπούσε βέβαια, αλλά το καταλάβαινες γιατί ήταν οριακό.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2