Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ετοιμος αφου διαβασα τις κριτικες εκλεισα το ραντεβου ευτυχως για την ιδια μερα αν και περιμενα να ειναι τοσο ευκολο. Παω στο hotel και μου ανοιγει αυτη μουναρα που βλεπετε στις φωτογραφιες με ενα πονηρο χαμογελο που αμεσως εβαλε το μυαλο μου σε ατακτες σκεψεις.
Αν και δεν ηταν απαραιτητο περασα απο ντους ετσι ωστε να δωσω καλες εντυπωσεις. Το περασμα μου απο την πορτα στην τουαλετα ομαλο, με λιγες κουβεντες και ενα πεταχτο φιλακι στο στομα.
Επεστρεψα το κρεβατι οπου ειχε ξαπλωσει με τα ποδια ανοιχτα και χωρις εσωρουχα. Αξιζει να πεις πολλα για την ομορφια της, εχει κορυφαιο σωμα αλλα και πολυ καλο προσωπο. Δεν θα μπορεσω να αποτυπωσω την βαθμολογια που θελω αλλα τουλαχιστον στην εμφανιση ακουμπαει το τελειο.
Ο κωλος της οπως καλα γραψανε οι συναγωνιστες ειναι υπερθεαμα αλλα και τα βυζια της καπου εκει σε κατηγορια. Καθαροτατη και πολυ σεξουλιαρα στις κινησεις. Ανικανη στα αγγλικα αλλα ηταν κατι το οποιο δεν με πειραξε, ειχε πολλα περισσοτερα να δωσει στο σεξ.
Ξεκινησαμε ξανα με φιλια, στην αρχη λιγο διστακτικα αλλα με γλωσσα και συμμετοχη σαν να ειμαστε ζευγαρι μετα απο κανα δυο λεπτα. Οντως στην αρχη ηθελε λιγο ζεσταμα αλλα στην συνεχεια δεν χρειαστηκε να κανω κατι για να αποδωσει, επαιρνε συνεχεια πρωτοβουλιες, γουσταρε το σεξ χωρις αμφιβολια.
Το eye contact στο κλαρινετο με καυλωσε τοσο που την σταματησα για να μην χυσω, η τεχνικη της απο την αλλη ειναι καταπληκτικη, εχει εμπειρια και γλυφει παντου χωρις διακριση. Ενιωσα μικρος οταν της εγλειψα το μουνι γιατι δεν την πλησιαζω σε τεχνικη αλλα οπως και να εχει της αρεσε και εβαλε ενα δαχτυλακι μεσα της για να παιξει.
Και στο σεξ ειναι top πορνη, αντεχει και οτι γουσταρεις κανεις, την γαμας αγρια και χαστουκιζεις την κωλαρα ενω εκεινη συνεχως βογγαει σαν να σου λεει συνεχισε γουσταρω ακομα περισσοτερο.
Την πηρα σε πισωκολλητο, σε ιεραποστολικο και την αφησα τελικα να με καβαλησει οπου της εδωσα και την ευχαριστηση να με τελειωσει. Με την επιμονη της γρηγορα μου σηκωθηκε για δευτερο γυρο και καναμε παλι ενα καλο γαμησι.
Το ξαναλεω, εχει πολλα ταλεντα και θα μπορουσα να γραψω πολλα περισσοτερα αλλα δεν θα σας κουρασω περισσοτερο, αν μπορεις να την χαρακτηρισεις με δυο λογια καπως αυτο ειναι υποδειγματικη πορνη!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Antonis_Greece4, Yatoputso και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2024
κριτική κλώνου οκ… η κοπέλα
ούτε φιλιά στο στόμα δίνει ούτε 69
κάνει!!!
review reaction 1 Score73, Johnny_Castle, andronikos3 και 4 άλλα μέλη
28 Ιουνίου, 2024
υποδειγματική φολάρα είναι που βαριέται να κάνει τα βασικά!
review reaction 1 Score73, Johnny_Castle, andronikos3 και 5 άλλα μέλη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2