Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0

Είχα προνοήσει να ζητήσω (απαιτήσω) να είναι προσεγμένη, μακιγιαρισμένη, φτιαγμένη και όλα τα σχετικά.
Εμένα μου άρεσε αυτό που είδα μπροστά μου, θα έλεγα ότι το σύνολο με τις βυζάρες και την κωλάρα με έφτιαξε πάρα πολύ. Είχε ωραία αύρα, ήταν ευχάριστη και άνετη, χωρίς τουπέ.

Καλό το ξεκίνημα λοιπόν, αν και ήταν λίγο πιο ομιλητική απ’ ότι θα ήθελα. Δεν πειράζει, με ωραίο τρόπο την μπούκωσα πολύ γρήγορα, όσο της έλεγα ότι μέσα στην επόμενη ώρα θα την γαμήσω δυνατά και από τις 2 τρυπούλες για να με θυμάται καιρό.
Και εδώ χαμογέλασε, για καλό το πήρα και αυτό, άσχετα εάν η γκόμενα φαίνεται ότι μπορεί να σε γονατίσει.

Ασχολήθηκα πολύ με τις βυζάρες της καθώς μου άρεσαν ακόμα περισσότερο από κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες της.
Γενικά όμως, όχι πολύ ξάνοιγμα, όχι πολύ κουβέντα και οι πρωτοβουλίες όχι σε αυτήν.
Και όλα αυτά με ωραίο κοφτό τρόπο, διανθισμένα με τα απαραίτητα κομπλιμέντα.

Αυτή από την μεριά της μου είπε πως της άρεσε ο πούτσος μου σε σχήμα, γεύση, άρωμα, χρώμα (για το χρώμα το ήξερα, για τα υπόλοιπα νάσαι καλά πουτανίτσα μου).

Πρώτος γύρος ιεραπόστολος με ωραία επαφή σώμα με σώμα και την πουτάνα να τυλίγει πόδια όπως μου αρέσει. Κρατήθηκα να μην χύσω απότομα μέσα στην καπότα και βγήκα να ασπρίσω τις βυζάρες όπως την είχα ανάσκελα.

Φρεσκάρισμα και δεύτερος γύρος με κώλο. Όπως την ψυχολόγησα της άρεσε η κοφτή δήλωση ότι θα την σκίσω και θα της αρέσει. Και συμφώνησε ότι θα ακολουθήσει οδηγίες.
Εντάξει δεν μασάει η γκόμενα. Ωραίο στήσιμο και μου είπε να την πάρω όπως ήθελα.
Και σιγά τις οδηγίες που της έδωσα. Απλά μπήκα χλατς μέσα και πήγα αργά και σταθερά για τον πάτο της.
Την έσπρωξα σχετικά λίγα ώρα, δεν άντεξα πολύ. Μια χούφτωνα τα κωλομάγουλα μια τις βυζάρες και τελικά έχυσα γρήγορα μέσα στην καπότα καρφωμένος μέσα της. Όχι και το καλύτερο performance μου, αλλά στα αρχίδια μου.

Γρήγορα, αποτελεσματικά και δυνατά. Χύσιμο όπως ήθελα.
Φάνηκε να γουστάρει την όλη φάση και ας μην έκανε χαμό με τα υγρά της και με βογγητά. Που να βογγήξει με τόσο προπονημένη κωλότρυπα.
Έμεινε λίγος χρόνος, μου χάιδευε τον πούτσο όσο μιλούσαμε ξαπλωμένοι χαλαρά.
Πάντως εγώ λέω πως θα με θυμάται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
tkinaliss
Ανώτατος
41
Πόντοι:
10.413
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, doc_lin, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2024
Τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται παράξενο που ενώ σχολιάσαμε για την κοπέλα στο νήμα, να η θετική κριτική;

Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, astronaut80, hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2024
Παίχτη καλή σου μέρα!!
Στο υπογράφω!!
Όχι μόνο δεν θα σε θυμάται!! Δεν σε βλέπει!!
Αρσενικά!!
Δεν υπάρχεις!! ????
review reaction 3 hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2024
Ενδιαφέροντα σχόλια.

Φίλε Νο1, υπάρχουν και άλλες κριτικές, όχι μόνο η πρόσφατη η δική μου.
Και η δική μου δεν είναι από τις πιο θετικές μου. Για αυτό και λέω ότι Ίσως να την ξανασυναντουσα.
Απλά μου άρεσε αυτό που έβλεπα στις φωτο και είπα να την βάλω στις εμπειρίες μου. Και μπήκε με θετικό πρόσημο, ενώ άλλες πουτανες έχουν μπει ΠΟΛΥ πιο ψηλά στην λίστα μου.

Φίλε Νο2, εννοείται πως ΔΕΝ βάζω στοίχημα ότι θα με θυμάται.
Το σίγουρο είναι πως θεωρώ ότι την ψυχολογησα αρκετά καλά και την πήγα στα νερά που ήθελα. Και ότι είχαμε αρκετά καλή "συνεργασία" (χωρίς να με νοιάζει ιδιαίτερα η δική της απόλαυση).
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
08 Αυγούστου, 2024
Που τη βρίσκουμε τη Μελίνα αυτή την περίοδο?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4