Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βρηκα λιγο χρονο και το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να κλεισω εσκορτ. Πηρα το γραφειο και μου προτειναν την Ινα συμφωνα με τις απαιτησεις μου.
Στην ωρα μου σαν κυριος μπροστα απο την πορτα του δωματιου της, μου ανοιξε, συστηθηκαμε και περασα γρηγορα στην τουαλετα για την τυπικη προετοιμασια. Μολις δυο λεπτα εκανα, απο την μια γιατι ειχα ειδη ετοιμαστει καταλληλα και απο την αλλη γιατι οι πρωτες μου εντυπωσεις ηταν πολυ καλες και δεν υπηρχε χρονος για χασιμο.
Αρχισαμε τα φιλια, αλλο ενα θετικο της χαρακτηριστικο να δινεται πραγματικα. Η γλωσσα της μπηκε βαθια και μετα απο λιγο ηταν στην πουτσα μου οπου εκανε ακομα καλυτερα την δουλεια της. Υγρη και βαθια με κοιταγμα καταλληλο για να με ξετρελανει, η ολη της προσπαθεια αποσκοπουσε στο να με τελειωσει πριν ακομα την γαμησω, και ηταν πολυ κοντα. Της εβαλα ορια και της ζητησα να ξαπλωσει πραγμα το οποιο εκανε χωρις καθυστερηση.
Μια παρενθεση για την εμφανιση της.... Ομορφη οπως εχουν πει και οι προηγουμενοι, βεβαια αυτα ειναι και γουστα αλλα για να μην σας κουρασω ειναι πολυ κοντα στις φωτογραφιες, μια γυναικα που αν εισαι κοντα της σκεφτεσαι να της βαλεις την πουτσα στην μουναρα της. Απο περιποιηση ειναι πολυ σωστη οπως και με την καθαριοτητα. Εχει πολυ ωραιο χαμογελο που της παει και με τον χαρακτηρα, σαν ανθρωπος ειναι κοινωνικη και πολυ καλη στην επικοινωνια στο συνολο.
Ξεκινησα λοιπον το γλειφομουνι, της αρεσε και οσο πιο πολυ της αρεσε ολο και πιο βαθια εβαζα την γλωσσα μου. Φανερα μπηκε στο παιχνιδι και αρχισε να παιζει με τις ρωγες της. Οι εκφρασεις της δειχνανε επισης οτι της αρεσε, ειχα την τυχη με λιγα λογια να εχω την πληρη συμμετοχη της στα προκαταρκτικα. Με τον ιδιο τροπο και στο σεξ εκανε οτι καλυτερο μπορουσε. Παρολο που δεν μιλησαμε για την δουλεια της ειναι σιγουρα εμπειρη, εδω και πολλα χρονια στο κουρμπετι.
Εκανε πολυ καλα στησιματα, ακομα και στα δυσκολα εδωσε ρεστα με τις αντοχες της και με τον σωστο τροπο να κραταει το σωμα της. Απο πρωτοβουλιες λιγες και καλες. Με καβαλησε απο πισω και απο μπρος, δυνατα και σωστα ενω ακουγα ωραια φωνητικα διαρκως. Το πισωκολλητο ειναι απαραιτητο μαζι της, μια θεα που θα ευχαριστηθειτε αλλα και κινησεις που θα σας δωσουν το οκ για να γαμας δυνατα.
Γενικα μαζι της περνας καλα, δεν κλεβει πουθενα, ξερει να δινεται, και με το σοσιαλ της μπορει να σε κανει να νιωσεις πολυ ανετα μεσα στα πρωτα λεπτα του ραντεβου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, Yatoputso και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού