Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 4 10
Call-Girls 23303
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εχω αρχισει και βλεπω απο τη μαμα βραζιλια τα ωραιοτερα κοριτσια ! καμια σχεση με ρωσηδες που παλια ηταν η πρωτη μου επιλογη! πλεον οταν ακουω ρωσια απομακρυνομαι.
Κουκλα η κοπελα,
ποιο ωραια απο κοντα,
εσκασε με ενα μαυρο φορεμα με ανοιχτη πλατη! χωρις υπερβολες ο πατος της ειναι πεταχτος σε επιπεδο κιμ καρντασιαν και το στηθος στητο και αρκετα μεγαλο για τη χουφτα. επιδερμιδα 27 ετων και πολυ ωραιες μυρωδιες.
Ενα επισης θετικο για οποιον τον ενδιαφερει ειναι οτι εχει ενα μαυρισμα τροπικο απο παραλια που αφηνει το λευκο δερμα ιχνος απο μαγιο να φαινετε αρκετα με μεγαλο κοντραστ, εμενα αυτο μου αρεσει πολυ , τυπου φετιχ οπως και με τα ακρα - δακτυλα που επισης εχει πολυ ωραια.
στα του σεξ ειδα οτι και με αλλες κοπελες απο βρζιλια, τρομερη επιθυμια για γαμησι με παθος, φιλια με γλωσσα βαθια, σκαμπηλια στο κωλο και στα βυζια, δαχτυλα φουλ..
βεβαια ολα αυτα θελουν τον τροπο τους και οχι βουρ βιασινη απο την αρχη διοτι μπορειτε να φατε και ακυρο .. δεν εδειξε κανενα τετοιο σημαδι αλλα θελο να ειμαι επιφυλακτικος.
πολυ καλο ατομο και παρα πολυ επικοινωνιακη. την συνηστω ανεπιφυλακτα και σιγουρα θα την ξαναπαρω.. αυτα απο εμενα αδερφια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Προμότορας
15
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Yatoputso, Trifonbakatsoulias και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2024
Μπράβο, θα τη βάλω στα υπόψη
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
26 Ιουνίου, 2024
Ερώτηση:
Βασικά στην πρώτη παράγραφο στάθηκα.

Αν από την επόμενη εβδομάδα το γραφείο φέρει μόνο Ρωσίδες δεν θα γράφεις κριτικές;
Καφές
Γιατί βλέπω προμο πάει σύννεφο...
review reaction 3 George Alpha, bigmountain, Johnny Red2 και 4 άλλα μέλη
26 Ιουνίου, 2024
Εσύ πρέπει να είχες παλιά KTM super pro motar.
Άκου λατινες μόνο,που για να σε φιλήσει λατίνα πρέπει να σε έχει καψουρευτει πρώτα.
review reaction 3 review reaction 1 bigmountain, Johnny Red2, HoneyVoskos και 3 άλλα μέλη
26 Ιουνίου, 2024
Καλο ειναι που μπαινει ο τιτλος του προμοτορα σε καποιους γιατι εμεις του ξεχωριζουμε τους προμοτορες,
τα νεα μελη δεν ξερουν και τρωνε τα μουτρα τους
review reaction 1 review reaction 3 lavro, hornyasfuck, Bartender 74 και 4 άλλα μέλη
26 Ιουνίου, 2024
sgt80.metr69,nikolike,chaoserevos,nai m akoyte,lippy ειναι οι προμοτορες του γραφειου.Να με συγχωρησει οποιος προμοτοροας τον ξεχασα!
review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74, bigmountain και 2 άλλα μέλη
27 Ιουνίου, 2024
Ναι θα σε ακούσουμε και θα πάμε στο κελεπούρι που αγγίζει την τελειότητα των αγγελάκιων της Victoria's Secret.

Κάπου έλεος δηλαδή.

Και γιατί ρίχνεις μαύρο στις Ρωσίδες; Οι Λάτινες είναι πιο κουτοπόνηρες.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2024
Steel Docop, alexpat33 για Θεσσαλονίκη
review reaction 3 hornyasfuck
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7