Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 33 10
Call-Girls 123961
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αθήνα μια πόλη με πολλές επιλογές.Σιγουρα όταν είσαι από άλλη πόλη η μόνη ενημέρωση είναι το bou.Η αναζητηση της επόμενης κοπέλας έχει ξεκινήσει από νωρίς κ έχω μπερδευτεί με τις πολλές επιλογές και με τις κριτικές είτε καλές είτε κακες!!
Έχω σταμπάρει κάνα 2-3 από your angels και στέλνω μήνυμα .Η αρχική μ επιλογή Μιλένα μου άρεσε σαν εμφάνιση από τις φωτό αλλά κ είχες καλές κριτικές!!Στελνω μήνυμα να κανονίσω για το ραντεβού ύστερα από μερικα λεπτά βλέπω κλήση από το γραφείο όποτε απαντάω.τι κανείς κουνελάκο μ λέει;;Ήταν η Αντζυ !!με έχει εξυπηρέτηση πολλές φορές στην Θεσσαλονικη!!ομορφη κίνηση από την πλευράς της σίγουρα θα μπορούσα να κάνει το κορόιδο αλλά δεν τ έκανε !!κανονισε τα πάντα κ μ επιβεβαίωσε πως η Μιλένα ήταν πολύ καλή επιλογή και όντως Αντζυ σε ευχαριστώ
Πάμε στη Μιλένα βρέθηκαμε μεσημεράκι είχε ζέστη ήρθε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο μακιγιάζ ομορφη γυναίκα ψηλή ωραίο τζιν σορτς κ ένα κορμάκι λευκό!!ωραιο στήθος καλό κορμί κάποιοι έγραψαν για περιττά κιλά εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο!!καθησαμε στον καναπέ έπεσαν τα πρώτα φιλια με γλωσσα και ξεκινήσαν τα όργανα!!ωραια πιπα βαθειά με σάλιο και αφού με έφταιξε με καβάλησε και ξεκίνησε το σεξ!!κραυγουλες Καλές κ καλό καβαλημα.στην συνέχεια συνεχίσαμε στην κρεβατοκάμαρα εκεί παιχτηκαν διάφορες στάσεις κ ωραία συμμετοχή !!ωραιο στης Ισθμό στα 4 και κατάθεση στα υπέροχα στήθη της..παιχτηκαν 2 γύροι με την ίδια ένταση και διάθεση..πολλα φίλια με φιλια
Αψογη η Μιλένα πέρασα τέλεια
Τυχεροί εκεί στην Αθήνα!!
Να περνάτε καλά!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου