Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 50 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 142799
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπέρα επειδή η δική μου εμπειρία διαφέρει πολύ απο την πλειοψηφία των κριτικών θεωρώ σωστό να παραθέσω και την δική μου εμπειρία. Ημερομηνία ενδεικτική η συνάντηση έγινε στα τέλη Απριλίου.

Διαλέγω την συκγεκριμένη κοπέλα ως σχεδόν σίγουρη επιλογή για να μην παίξω με την τύχη μου, δεν είχα όρεξη για πειράματα.
Η κοπέλα μπένει στο δωμάτιο χαμογελαστή αλλά παγωμένη στην συμπεριφορά. Σώμα κοντά στις φωτογραφίες, πρόσωπο όχι και τόσο, η ηλικία έχει αφήσει το σημάδι της και έχει φουσκώσει τα χείλη της όπως είναι η νέα μόδα, προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο της προσφέρω το ποτό που επέλεξε και αρχίζω χαλαρή συζήτηση μήπως και νιώσει άνετα. Άλλο που δεν ήθελε, αρχίζει ακατάπαυστη ομιλία για οτι της κατεβαίνει στο κεφάλι. Προσπαθώ να την σταματήσω ευγενικά για να μπούμε στο ψητό αλλά τίποτα εκείνη συνεχίζει το μπλα μπλα. Εκει κάπου καταλαβαίνω οτι δύσκολα θα είναι ενα καλό ραντεβού αλλά παραμένω ήρεμος και της ζηάτω να κάνει ένα μπανάκι.

Έρχεται στο κρεβάτι και ξαπλώνει δίπλα μου χωρίς να κάνει την παραμικρή κίνηση, κάθετε εκει και περιμένει. Ας το ανεχτώ και αυτό λεω και ξεκινάω λίγα χάδια, φιλιά. Καμία ανταπόκριση απλά κάθεται εκεί και με το ζορί με φιλάει, με το στόμα και τα μάτια κλειστά. Της ζητάω να είναι πίο ενεργητική αλλά καμία απολύτος αλλαγή, λες και το κάνει επίτηδες πλέον. Βλέπω οτι δεν υπάρχει σωτηρία και προχωράω απλά στο σέξ, ιεραποστολικό απλά πράγματα. Δυστυχώς ανύπαρκτη στο κρεβάτι λες και ήμουν με πλαστική κούκλα, το μόνο σημάδι ζωής οτι κουνάει σε μονότονο ρυθμό την λεκάνη. Καταλαβαίνω οτι ακόμα και αυτό είναι μια προσπάθεια να με κάνει να τελειώσω πιο γρήγορα. Τελειώνω με το ζόρι και ξενερωμένος και απλά θέλω να τελειώσει το ραντεβού όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τελικά αντί για το σιγουράκι έκανα ένα απο τα χειρότερα ραντεβού που θυμάμαι τα τελευτάια χρόνια.
Αν μου το επέτρεπε το σύστημα η βαθμολογία στην Διάθεση στο σεξ / συμεττοχή θα ήταν 1.

Ίσως την ψώνισε η κοπέλα, ίσως φέρετε με άλλο τρόπο στους σταθερούς πελάτες. Σίγουρα δεν είχαμε χημεία αλλά αυτο δεν δικαολογεί την απαράδεκτη αδιαφορία της στο να ευχαριστήσει τον πελάτη που δίνει τα χρήματα του.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 30, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Morg0th
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
342
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 TOMCRUISE, Yatoputso, Elganador και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2024
έχει τόσο καιρό στην Ελλάδα πια , που έμαθε από την καλή κ την ανάποδη τον χαζοπηδήκουλα, μαλαγκογκαύλη έλληνα...
με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, επιδιώκει το μέγιστο δυνατό μεροκάματο.....
κάτι σαν υπάλληλος σε εφορία σε ώρα αιχμήε, που από τις 13.30 σου λέει ...κλείσαμε κύριε...
review reaction 3 review reaction 1 Barba Brilios, Morg0th, TOMCRUISE και 5 άλλα μέλη
26 Ιουνίου, 2024
@Aragorn135 Σωστά! Καλά τά λετε γιά τὸν Ἕλληνα πελάτη. Ἔχουμε ρίξει πολύ τὸν πῆχυ.... ΥΓ: Ὅσο γιά τὴν ἐφορία, αὐτά πᾶνε ΣΧΕΔΟΝ ὅλα ( ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕ λέω ὅλα ) περίπατο μὲ τὴν ψηφιοποίηση... ΧΑΧΑ
review reaction 1 review reaction 3 Morg0th, TOMCRUISE, Yatoputso και 4 άλλα μέλη
26 Ιουνίου, 2024
Aragorn135 και hornyasfuck συμφωνούμε μάγκες.
Πολλές από τις κοπέλες θεωρούν τον πελάτη κορόιδο στην καλύτερη, ο βαθμός που το δείχνουν διαφέρει.

Η συγκεκριμένη είναι θρασύτατη κουτοπόνηρη και μου έδειξε ξεκάθαρα οτι με θεωρεί μαλάκα Έλληνα παρόλο που της φέρθηκα με σεβασμό, όπως κάνω με όλες τις κοπέλες. Δεν θα πέσω και στο επίπεδο τους αλλά τα πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι.
review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
11 Σεπτεμβρίου, 2024
αυτή η κοπέλα είναι η αιτία που άρχισα μετά από πολλά χρόνια το escorting ... μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες και ήθελα να την συναντήσω οπωσδήποτε .. τελικά τα κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες , ( έχει μεγάλο fanclub ) και την κλείνω πριν ένα μήνα περίπου .. από εμφάνιση οκ , χάνει σε σύγκριση με τις φωτογραφίες αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ωραία γυναίκα ... και εμένα μου φάνηκε λίγο κρύα και διεκπεραιωτική - βιαστική .. πολύ social , γλώσσα δεν έβαζε μέσα .. τέλος πάντων , θυμάμαι ότι είχα φύγει από το ξενοδοχείο λίγο ξενερωμένος . και ήμουν και το πρώτο ραντεβού της ..αρχίζει πλέον μετά τις 6 το απόγευμα ..έχω ακούσει ύμνους για την απόδοσή της ... αλλά δεν θα το βάλω κάτω , κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω έτσι για το γαμώτο ... βέβαια για να είμαστε δίκαιοι η δουλειά αυτή είναι πολύ ψυχοφθόρα , και δικαιούνται και αυτές να έχουν μία άσχημη μέρα ή ακόμα και τις προτιμήσεις τους ..
review reaction 1 Annapurna, DirkDiggggler, Bartender 74
12 Σεπτεμβρίου, 2024
xan4625 Αν με την συμπεριφορά της αυτή που περιγράφεις θες να ξαναπάς, κάπου το χάσαμε το θέμα τι να πώ.

Αν "κάηκε" απο την δουλειά μπορεί να σταματήσει για κάποιο καιρό ή να δουλέψει μόνο με τους σταθερούς της πελάτες. Στο χέρι της είναι.

ΔΕΝ δικαιούται όμως, εμείς να δίνουμε τα λεφτά μας για να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ και να τρώμε στην μάπα την πάρλα και το κρεβάτι παγοκολόνα.

Όπως φαίνεται τα κάνει αυτά όποτε θέλει χωρίς να τρέχει τίποτα και της έγινε συνήθεια.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Aragorn135
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Παντως κ εσυ βρε αδελφε γιατη την κρατησες μιαμιση ωρα?
την επιβραβευσες κ απο πανω?
review reaction 1 hornyasfuck
12 Σεπτεμβρίου, 2024
TOMCRUISE ρε τύπε βλέπω οτι είσαι παλιοσειρά και έχεις πάρει αρκετές κοπέλες. Αυτή σου η ερώτηση δεν έχει κανένα νόημα παρά μόνο αν ψάχνεις να βρείς και να αναδείξεις αντιφάσεις που δεν υπάρχουν. Διαβάζεις δηλαδή την κριτική μου και βλέπεις "επιβράβευση" στην 1,5 ώρα. Η απάντηση θα έπρεπε να είναι σχεδόν αυτονόητη για κάποιον που ξέρει καλά τον χώρο αυτό. Το ραντεβού κλείστικε έτσι απο την αρχή και το γραφείο δεν δέχτηκε την μείωση χρόνου που ζήτησα 10 λεπτά πριν κλείσει η ώρα.

Σε άλλη κριτική μου πέταξες ένα αστείο και καλά, που ήταν καθαρά γέννημα της φαντασίας σου. Για εμένα φάουλ σου χωρίς λόγο και ουσία.
Ίσως απλά σου αρέσει ο χαβαλές και το τρόλινγκ. Προσωπικά νομίζω οτι τα σχόλια στις κριτικές δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για αυτά, ούτε για αβάσιμες υποθέσεις που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε παραφράζοντας τα γραφόμενα. Δικαίωμα σου φυσικά να κάνεις οτι θεωρείς σωστό.

Ελπίζω ότι δεν το κάνεις κακοπροαίρετα. Καπέλο
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7