Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Call-Girls 39730
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα παίδες, το τελευταίο διάστημα με είχε πάει αίμα η δουλειά κ υποχρεώσεις και πραγματικά ήθελα να ξεφορτωσω κ να χαλαρώσω. Πηρα τους δρόμους έκανα μια περιήγηση στα μασάζ της πρωτεύουσας για λίγο μετά από καιρό. Πολλές κοπέλες απουσίαζαν η ήταν σε πρόγραμμα κ μια δυο που είχα πάει στοχευμένος ήταν αδιάθετες.
Τηλέφωνο σε καλό φίλο έμπειρο που βέβαια δεν ασχολείται πια λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων κ μου λέει πάρε Εύα από your angels.
Τσεκάρω φωτό πραγματικά καυλωσα με τη μια. Τηλέφωνο γραφείο συνεννόηση γρήγορη κ ευκολη και κλείσιμο ραντεβού για νωρίς απόγευμα στο χώρο μου.
Με καθυστέρηση πέντε λεπτών χτυπάει κουδούνι, ανοίγω πόρτα κ μου έπεσε το σαγόνι. Πανέμορφο πιπίνι, καυλωτικο και ίδιο με τις φωτό. Φιλάκι στόμα για το καλωσόρισμα κ νεράκι να ξεδιψάσει το κορίτσι. Ζήτησε να πάει για μπανάκι να φρεσκαριστεί. Δεν άργησε να βγει από το μπάνιο με άσπρα εσώρουχα κ ζαρτιέρες τρομερά ερωτικο σύνολο κ νου έγινε πέτρα…έχει ένα σεξι τατουάζ πάνω από την πατούσα το επεξεργάστηκα το φίλησα έδειξε να ερεθίζεται τρομερά. Δέρμα απαλό σαν μετάξι καθόλου τρίχες. Η νιότη των 26 χρόνων είναι εμφανής. Σφιχτό δέρμα, φυσικό στήθος κωλος ποίημα.
Πολλά παιχνίδια κ προκαταρκτικά εκ μέρους μου την εγλειψα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, όμορφο μουνακι κλειστού τύπου, η γλώσσα μου το άνοιξε κ εκείνη άρχισε να αναστενάζει. Τρομερά δοτική κοπέλα στις αντιδράσεις της το ζούσε 100%. Με σταμάτησε κ ανέλαβε δράση. Γλωσσόφιλα τέρμα θεός που λένε, απίστευτη γλώσσα. Κατέβηκε χαμηλά κ μου άρπαξε την πουτσα στόμα κ σχολίασε ποσο σκληρή είναι, κ της λέω εαυ φταις. Κ ξέσπασε σε γέλια. Ωραία πίπα, γλείψιμο και @@ με σάλιο κ ρούφηγμα, πραγματικά αν την άφηνα θα ήταν ακόμα εκεί. Μαστορισσα στην πίπα Περασμα καποτας κ προτη στάση στα 4 να βλέπω το κωλαρακι της , καλό στήσιμο με σπάσιμο μέσης. Μπήκα μέσα της αργά κ ερωτικά ήταν μούσκεμα από τα υγρά. Καλός ρυθμός σταδιακά ανέβασα κ άντεξε κ στο γρήγορο γαμησι με ωραία βογγητα. Στη συνέχεια πλαγιαστά με τα πόδια της ενωμένα και με τα νύχια της να με γρατζουνάνε στο στήθος κ να μου μιλάει πλέον βρώμικα κ να με καυλωνει και άλλο. Με δίκη της πρωτοβουλία ήρθε από πάνω άρχισε να χτυπιέται σαν το χταπόδι καθώς κατάλαβα ότι επεδίωξε την ευχαρίστηση της κ να χύσει. Μετά από λίγο τελείωσε με σπασμούς κ όλη είχε γίνει κόκκινη. Οποτε κατάλαβα ότι δεν θα άντεχε άλλο κ την άφησα να αναλάβει δράση. Είχαμε δεύτερο γύρο εξαιρετικής πίπας σε 69 αυτή τη φορα όπου ήταν τόσο έντονο κ με έκανε να χύσω δυνατα μετά από πέντε λεπτά στο στοματάκι της

Η εύα πραγματικά με έκανε να ξαναθυμηθώ τα νιάτα μου κ ένιωσα πορνοστάρ
τη συστήνω 100 %

Δε θα απογοητεύσει κανέναν

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
14 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
18.229
Πόντοι:
25.186
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 ypotaktikos97, DmtrsxXx, Tsoupakampras και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2024
Υπήρξε ψέκασμα και σε σένα;

Χμμμ;

Κατά τα άλλα είναι πολύ όμορφη η κοπέλα.
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1