Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 105 10
Call-Girls 321557
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μιας και κατάφερα να εγκλωβιστώ σπίτι 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος με ίωση, σκέφτηκα να γράψω εμπειρίες των τελευταίων μηνών! Ημερομηνία (προφανώς) ενδεικτική!

Επίσης τελευταία δυσκολεύομαι με την ανάγνωση "σεντονιών", κουράζομαι κ δεν τις διαβάζω, θα προσπαθήσω να αλλάξω κι εγώ τακτική (γνωστός σεντονάκιας) και να γράψω σύντομα και περιεκτικά!

Οι τελευταία κριτική με καλύπτει και επιβεβαιώνω όσα έγραψε ο συναγωνιστής (απ'τη δική μου σκοπιά βέβαια!).

Στα δια ταύτα...το ραντεβού κλείστηκε το μεσημέρι για τον Πρίαμο 22:30. Ενημέρωσα για αριθμό δωματίου κατα τις 22:00 και σε ερώτηση μου για το αν θα αργήσει, με διαβεβαίωσαν ότι θα είναι στην ώρα της! 10:50 ήρθε, δεν το λες και μικρή καθυστέρηση, για ενημέρωση ούτε λόγος!!

Μπαίνει μέσα η Σιένα, ψυχρή και αδιάφορη! Ενδυματολογικά ντεκαβλέ, με μπότες ιππασίας ίσιες, παντελόνι ιππασίας, και σακάκι σετ (φούστα-μπλούζα)...ωραία ντυμένη δεν λέω αλλά όχι για έσκορτ!!! Πρόσωπο μέτριο, φτιαγμένη οδοντοστοιχία, ψυχρή και αγέλαστη....για σώμα δεν έχω καταλάβει με αυτά που φοράει...σίγουρα πολύ κοντύτερη από το 1,67 που αναγράφεται στο σάιτ, με ζώνουν φίδια αλλά λέω δεν μπορεί να είναι τόσο ψεύτικες οι φωτό...θα έχει καλό σώμα....ας συνεχιστεί το ραντεβού.

Κάτσαμε και κάναμε 2 iqos και είπαμε 2 μαλακίες μπας και σπάσει ο πάγος αλλά φευ... Προσπάθησα να ζεστάνω την ατμόσφαιρα κάνοντας κίνηση για φιλί το οποίο δέχτηκε αλλά η θερμοκρασία παρέμεινε χαμηλά! Με τα πολλά πήγε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί και γύρισε με ένα σετ ωραία μαύρα εσώρουχα, εγώ περίμενα στο κρεβάτι ξαπλωμένος, όπου αμέσως ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε το παιχνίδι. Πολύ ωραίο κορμί πραγματικά, ότι βλέπεται!! Αν είχε μεγαλύτερο στήθος και ήταν πιο ψηλή, θα ήταν 10άρι!! Δεύτερη προσπάθεια να την φιλήσω, ακουμπάνε τα χείλη, πάω να βάλω γλώσσα και τραβιέται, ρωτάω με μεγάλη έκπληξη "τι?" και μου λέει ότι δεν φιλάει με γλώσσα, το σιχαίνεται!! Έχω ξενερώσει με αυτά κ μ'εκείνα γιατί δεν μου αρέσει εμφανισιακά, και το φιλί το θεωρώ μαστ για ένα πετυχημένο ραντεβού!! Μέσα μου ξέρω ότι το ραντεβού τελείωσε ουσιαστικά και περιμένω να χύσω για να φύγουμε... Κατέβηκε για πίπα, η οποία ηταν ομολογουμένως καλή, θα μπορούσε άνετα να με τελειώσει! Την σταμάτησα γιατί ήθελα και να την γαμήσω...

Της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου, γαμήσι όμως χωρίς φιλιά...δεν γίνεται ρε φίλε!!
Επειδή είχα ξενερώσει πολύ, παρότι με την πίπα με καύλωσε...κατά την διάρκεια της συνουσίας δεν ένιωσα καμία ικανοποίηση και για να μην μου πέσει (για πρώτη φορά στην πορνοκαριέρα μου Ναι! ) έχυσα γρήγορα για να τελειώνουμε!

Εν κατακλείδι...μέτριας εμφάνισης γυναίκα, πολύ μέτριο ραντεβού, ανακριβείς πληροφορίες στο σάιτ αφού δεν κάνει "Γαλλικό φιλί" και δεν είναι 1.67, μέτρια εξυπηρέτηση απ'το γραφείο αφού δεν ενημέρωσαν για την μεγάλη καθυστέρηση, ανακριβείς οι πληροφορίες από πολλούς συμφουρομίτες!! Και το γαμήσι, η χημεία που αναπτύσσει κάποιος με μια γυναίκα, είναι πολύ διαφορετική σε κάθε περίπτωση και καταλαβαίνω ότι κάποιοι έκαναν καλό γαμήσι μαζί της. Αλλά ρε μόρτες...9-10άρια στο πρόσωπο σε αυτό το κορίτσι??? Ναι!

Τέλος, ξαναλέω με έμφαση....ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ορισμένοι! Μας παίρνετε στον λαιμό σας, δεν το καταλαβένετε???
Για εμάς που μένουμε εκτός Αθηνών και δεν έχουμε την πολυτέλεια πολλών ραντεβού, ούτε καν 2ο σε ένα ΣΚ, το να παίρνουμε σωστές πληροφορίες είναι πολύ σημαντικό...ΗΜΑΡΤΟΝ με τους προμότορες εδω μέσα, έχετε μπει πολλοί μπλακ λιστ και είμαι στο όριο να κάνω thread για να σας καταχωρώ! Η-ΜΑ-ΡΤΟΝ!!!

Καλό καλοκαίρι & καλά γαμήσια σε όλους (και στους προμότορες Χαμόγελο με γλώσσα )!!
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
james034
Ανώτατος
22
Πόντοι:
10.395
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, Elganador, Dante_80 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2024
Τι να πω ρε παιδια εμενα με εχει τρελανει στα φιλια οποτε εχουμε βρεθει. Παντως δεν ειναι απο τα κοριτσια που κανουν αγγαρεια το ραντεβου και δεν κλεβει χρονο , κατι που κανουν πολλες και ποια τις ξερουμε!!!
review reaction 1 xan4625, Pirgos13, Johnny Red2 και 4 άλλα μέλη
24 Ιουνίου, 2024
απανωτα αρνητικά σχόλια τώρα τελευταία και είδα και στην τελευταια κριτική του ολντ-μποη ότι βγήκε το "καλύτερο" γραφείο να ανταπαντησει κιόλας, που δε νομίζω να το έχω ξαναδεί.
φαίνεται οι προμοτορες είναι σε διακοπές 3ημερου και δε μπορούσαν να "βοηθήσουν" την κατάσταση.
για να δούμε τη συνέχεια... Κουλ
review reaction 1 review reaction 3 Eros82, Johnny Red2, bigmountain και 2 άλλα μέλη
24 Ιουνίου, 2024
ρε φίλε...και μένα με φίλησε....αλλά χωρίς γλώσσα! Μου είπε ότι την αηδιάζουν τα σάλια!!!!! Εσένα σε φιλούσε με γλώσσα... ?
Μπορεί να το κάνει επιλεκτικά...αν σε γουστάρει! Για μένα όμως μεγάλο φάουλ...

Ας το βγάλουν όμως από τις παρεχόμενες υπηρεσίες... Ματάκι
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, Bartender 74
24 Ιουνίου, 2024
Ας τοποθετηθώ αν κ έχω κόψει το glamour πολύ καιρό τώρα .
102 κριτικές η sienna . Όχι 1 όχι 2 αλλα 102 χωρις να βάλουμε τους υπολοιπους που δεν γράφουν στο bou. Το 2016 η πρώτη από από ένα συναγωνιστη που εκτιμώ ιδιαίτερα .
Λογικό η κούραση της τοσο καιρό λογικο στις αρχές να ήταν top . Αλόγιστες οι τόσες υπερβολές στα σχόλια κ στις κριτικές μέχρι κ για το ποσα γατιά έχει κλπ κλπ μην πω κ αλλα . Πολλά τα χρόνια sienna ας πάει σε κανα μασατζηδικο καλύτερα να δουλέψει γιατί σαν call girl η καριέρα της έσβησε .
review reaction 1 Johnny Red2, bigmountain, hornyasfuck και 4 άλλα μέλη
24 Ιουνίου, 2024
Γενικά μάγκες οι κοπέλες φοβούνται τα πολλά φιλιά γιατί έχουμε συμβεί πολλά τελευταία κυκλοφορεί πολλή σύφιλη και σμν και γίνονται όλο και πιο επιφυλακτικες αλλά και για μας δεν εντελώς ακίνδυνα τα φιλιά και τα γλυφομουνια. Εδώ είχα πάει σε στούντιο με μαύρη κοπέλα και γυμνή πίπα με κόλλησε ουρεοπλασμα.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
24 Ιουνίου, 2024
Δύο αρνητικές κριτικές απανωτές.. έχει κι αλλου
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
24 Ιουνίου, 2024
@Εχέμυθος20

δεν κάνω γλυφομούνια και καλό είναι να τα κόψουν όλοι....είναι πραγματικά επικίνδυνο... συμφωνώ κ με όσα λες για τα φιλιά (αν και εξτριμ να κολλήσεις σύφιλη από φιλί, θα βάλουμε προφυλακτικό και στο στόμα ρε πούστη μου?) και τον φόβο που επικρατεί!

Ας το βγάλουν όμως απ'τις παρεχόμενες υπηρεσίες...

ΥΓ: ελεύθερο στοματικό σε μπουρδέλα και στούντιο ρε φίλε??? Κεφάλι σε τοίχο! Παρότι δεν πάω....δεν θα το επέτρεπα με τπτ, εξτριμ σπορτς!! Ναι!
review reaction 1 xan4625, Johnny Red2, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
24 Ιουνίου, 2024
Φαινεται οτι καηκε εντελως αυτη, μονο σε οσους ξερει θα προσπαθει πλεον.

Κριμα που δεν την πηδηξα πριν 3-4 χρονια , αλλα τωρα ουτε για το παλμαρε δεν θα τσιμπησω.
review reaction 1 Johnny Red2, Bartender 74, hornyasfuck
24 Ιουνίου, 2024
Περαστικά σας!
review reaction 3 review reaction 1 xan4625, james034, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
24 Ιουνίου, 2024
Την Sienna τελευταία φορά την είδα πριν ένα χρόνο και ήταν άριστη σε όλα.

Είναι επαγγελματίας, αλλά όπως όλες, κάποια στιγμή αφού φτάσουν το peak τους, αρχίζουν να φθείρονται.
review reaction 1 xan4625, Johnny Red2, hornyasfuck
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2