Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 15 10
Γενική βαθμολογία
 
2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Παίρνω τηλέφωνο το γραφείο, τελευταία στιγμή όπως σχεδόν πάντα λόγω έλλειψης δυνατότητας μακροχρόνιου “σχεδιασμού”. Δύο-τρείς κοπέλες , με potential σύμφωνα και με την πάντα ευγενική τηλεφωνήτρια, διαθέσιμες και μία από αυτές η Άννα. Δεν έχω πρόσβαση στο site αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι την ακολουθεί ο χαρακτηρισμός γυναίκα-γαρίδα αλλά με καλό σώμα και τίμιο πρόγραμμα και έτσι δίνω το ΟΚ Κεφάλι σε τοίχο!

Πάμε τώρα στην εμφάνιση. Στο πρόσωπο η κοπέλα είναι απλά άσχημη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…Γερο-μύστης Οι photos στο εδώ profile δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σε άλλο profile είναι λίγο πιο κοντά αλλά και εκεί η απόσταση από την πραγματικότητα είναι χαώδης. Βάλτε μέσα στην εξίσωση και το γεγονός ότι κινείται κάπου στα 35-40. Αδύνατο σώμα, λεπτά πόδια, με μεγάλη περιφέρεια και πολύ μέτριο κώλο. Στήθος πλαστικό, καλό στο μάτι, σε αίσθηση δεν ξέρω γιατί δεν το έπιασα ποτέ… Ύψος κάπου στο 1,62-1,65 καθαρό.

Ήρθε ντυμένη με ένα γκρι βαμβακερό ραντέ φόρεμα από πανέρι λαϊκής και flat σανδάλι. Ότι πρέπει για πανηγύρι στην Ικαρία…Μόνο το ταγάρι έλειπε, είχε τσάντα.
Μπαίνει μέσα και αρχίζει να μιλάει ακατάπαυστα στα Ρώσικα ενώ γελάει μόνη της και με κοιτάει με το βλέμμα του τρελού…Καταλαβαίνω ότι δεν γλυτώνω με τίποτα…Σπασίκλας
Μετά από κάνα 5λεπτο στο οποίο παρακολουθώ άναυδος ένα παραλήρημα στα Ρώσικα προσπαθώντας να της εξηγήσω ότι δεν ξέρω την γλώσσα, μου λέει “Shower”! Την πηγαίνω στο μπάνιο, της δίνω τα απαραίτητα και επιστρέφω στην θέση μου. Επιστρέφει μετά από δύο λεπτά, κυριολεκτικά, τυλιγμένη με την πετσέτα. Είναι σίγουρο ότι δεν έκανε μπάνιο, το επιβεβαίωσα και όταν έφυγε…Κάθεται τυλιγμένη με την πετσέτα και αρχίζει πάλι τον μονόλογο στα Ρώσικα ενώ με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια και χαζογελάει. Αισθάνομαι ότι παίζω σε παρωδία thriller και όπου να’ναι θα με κατασπαράξει…Money Mouth
Σηκώνεται, βγάζει την πετσέτα (εκεί πρόλαβα και την είδα γυμνή) ξανακάθεται και συνεχίζει. Παίρνω τηλέφωνο το γραφείο και σε τρία λεπτά ήταν στο πεζοδρόμιο…Και για να σας προλάβω, εννοείται χωρίς ούτε ευρώ.

PS1: Μια από τις καλύτερες παρωδίες τρόμου είναι το “The return of the living dead” το οποίο στην Ελλάδα ήρθε με τον τίτλο “Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα”…
https://www.imdb.com/title/tt0089907/?ref_=vp_close
Περιγράφει απόλυτα την σύντομη μου συνάντηση με την Άννα…

PS2: VFM στο 1, δεν πλήρωσα κάτι αλλά τόσο θα ήταν αν θα πλήρωνα αυτά που ζητάει...

PS3: Όταν πήρα τηλέφωνο το γραφείο να τους περιγράψω την κατάσταση και να έρθουν να μαζέψουν την κοπέλα η τηλεφωνήτρια μου είπε πως αν θέλω μπορεί να μου στείλει άμεσα την Meri που είναι “εγγύηση” και για καλή μου τύχη ήταν στην ευρύτερη περιοχή.
Που να περιμένω ότι ο εφιάλτης δεν είχε τελειώσει…Ακολουθεί το part 2, stay tuned…

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
13.545
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 karamitros1972, doc_lin, Xaramofais και 39 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουνίου, 2024
Συμφωνώ σε όλα. Εγώ δυστυχώς την κράτησα. Δεν σταμάτησε να χαζογελάει ποτέ.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, old boy και 1 ακόμα μέλος
22 Ιουνίου, 2024
Αυτό που περιγράφεις άρχοντα δεν είναι παρωδία θρίλερ, είναι κανονικό θρίλερ!!!! "A nightmare on elm street part 1" , ευτυχώς γλύτωσες από τον Φρέντυ Κρουγκερ.
Αναμένουμε το Part 2 Καπέλο
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, hornyasfuck, old boy και 3 άλλα μέλη
23 Ιουνίου, 2024
Πολυ σε γουσταρω...
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, old boy
29 Ιουλίου, 2024
Έχω μια απορία τώρα που διάβασα την κριτική. Υπάρχει κάποιος να ανεβάσει μια φώτο της κοπέλας γιατί φαίνεται καλό μιλφ στις φώτο. Να δούμε πως είναι πραγματικά μήπως την επιλέξω όταν ανέβω Αθήνα. Αν έχει και καλό σώμα να μην την κάψουμε χωρίς να την δούμε. Να ανεβάσει και το σαιτ κάποιες φωτογραφίες χωρίς φωτοσοπ και απλά με μεικαπ.
review reaction 1 gnnakos
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4