Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 8 10
Call-Girls
41562
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σε συνεννόηση με το γραφείο για τα διαθεσιμα κορίτσια το συγκεκριμένο timing επελεξα την Αλεξανδρα ,βαση φωτογραφιων και προηγουμενων κριτικών και δικαιωθηκα για την επιλογή μου. Ηρθε λοιπον στο χωρο μου στην ωρα τής, σίγουρα λίγο πιο γεματη απο τις φωτο αλλα το πρόσωπο πολυ δυνατο με πολυ καλο ματι και οι βυζάρες τις ελαφρως πιο πεσμενες, αλλα πραγματικα φυσικα ,ωραια μεγαλες κ εντυπωσιακες. Οντας και εγω λατρης του βυζιου τις τιμησα ιδαιτερως.Λιγα σπαστα αγγλικα και απο τους 2 αλλα μια χαρα συνεννόηση, και μπηκαμε στο ψητο με φιλιά, στην αρχη λιγο διστακτικα αλλα μετα και ανεβάζοντας και εγω στροφες με χουφτωματα στις βυζαρες και στην κωλαρα της βγηκε και η γλωσσα και ανεβηκε η διάθεση.Πιπακι και χαντζομπ αρκετα καλό και εχοντας καυλώσει αρκετα την πηρα ιεραποστολικα. Ωραια βογγητα ακολουθει το ρυθμο σου με διάθεση και αρκετά παθιαρικα . Την γυρισα και την πηρα και για λιγο στα τέσσερα. Ωραιο στησιμο, ωραιος κωλος γεμάτος, ωραιο εμπειρο σεξ. Πρωτο χυσιμο λιγο κωλομερι λίγο πλάτη. Ντουζακι και οι δύο και αμεσα δευτερος γύρος.
Επαιξα πολυ με βυζι και ρωγα.Εκεινη πουτσοφιλα και ωραιο χανττζομπ. Ξανακαυλωσα δυνατά. Καβαλισε και χοροπηδουσε με ωραιο Ρυθμό οπως έπρεπε ενω εγω συνεχισα να ασχολούμαι με τούς διδυμους πύργους. Συνεχισε δυνατο σεξακι και σε αλλες στασεις, και επικ χυσιμο στο στηθος.
Ντουζακι και καληνύχτα.
Ωραια γυναικα, οχι οπως στις φωτό αλλά αρκετα κοντά, η διάθεση της οσο περναει η ωρα ανεβαίνει, πολυ ωραιο βυζι, καλο σεξ, επαγγελματικο μοντελο,.αξιζε.
Επαιξα πολυ με βυζι και ρωγα.Εκεινη πουτσοφιλα και ωραιο χανττζομπ. Ξανακαυλωσα δυνατά. Καβαλισε και χοροπηδουσε με ωραιο Ρυθμό οπως έπρεπε ενω εγω συνεχισα να ασχολούμαι με τούς διδυμους πύργους. Συνεχισε δυνατο σεξακι και σε αλλες στασεις, και επικ χυσιμο στο στηθος.
Ντουζακι και καληνύχτα.
Ωραια γυναικα, οχι οπως στις φωτό αλλά αρκετα κοντά, η διάθεση της οσο περναει η ωρα ανεβαίνει, πολυ ωραιο βυζι, καλο σεξ, επαγγελματικο μοντελο,.αξιζε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν