Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 76 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 255553
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μίλησα με άλλα δύο γραφεία αλλά δεν ήταν αρκετά φιλικοί στην επικοινωνία, από την άλλη ήθελα μια σίγουρα καλή, όμορφη και έμπειρη έσκορτ οπότε είπα να δοκιμάσω την φήμη το γκλάμουρ. Τελικά μου έφτιαξε το βράδυ η Μαίρη, είναι πραγματικά τόσο καλή όσο γράφουν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.
Επέλεξα τόπο συνάντησης στο ξενοδοχείο που μένει και με δέχτηκε με πολύ φιλική συμπεριφορά. Δεν είχαμε κανένα απρόοπτο, όλα στην ώρα τους και ακόμα και από εμφάνιση είναι σχεδόν ίδια. Καταλαβαίνεις αμέσως ότι έχει εμπειρία και με τον παρορμητισμό της δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς παρά μόνο να διασκεδάσεις μαζί της. Από ομορφιά τι να πω περισσότερο από όσα λένε οι φωτογραφίες, μου άρεσε και στα φυσικά της και στις ενισχύσεις της.
Αρχίσαμε κατευθείαν τα φιλιά και δεν χρειάστηκε να της ζητήσω κάτι, φερόταν σαν να ήξερε από πριν τι ήθελα. Μου άρεσε το τσιμπούκι της, το ότι έγλειψε τα παπάρια μου και ότι τελικά με καβάλησε μέχρι να χύσω. Από την άλλη ήταν σουπερ καθαρή και δεκτική σε ότι της ζήτησα. Την έγλειψα στις ρώγες και στην μουνάρα της, την γάμησα σε ότι στάση ήθελα και δεν έκανε κανένα παράπονο για την ένταση.
Εντυπωσιακό τελικά ήταν και το πόσο φιλική ήταν στο σπέρμα, μια φορά την έχυσα στο στήθος και μια φορά στον κώλο, και τις δυο φορές εκτός του ότι χάρηκε, δεν βιάστηκε να σκουπιστεί.
Για κάποιον που θέλει να διαθέσει 150 ευρώ και να μην ρισκάρει, η Μαίρη είναι μια σοφή επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 19, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή