Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Call-Girls 66866
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τί να πω για αυτό το κορίτσι. Εκτός των όσων αναλυτικότατα γράφουν και οι συναγωνιστές από κάτω απλά να υπερθεματίσω για κάποια ενδεχομένως στοιχεία που κάποιους ενδιαφέρουν πιο πολύ από τις γενικές περιγραφές.
Λοιπόν το κορίτσι (κοπέλα μάλλον… κοριτσάκι πλέον δεν είναι) είναι απλά θαυμάσιο. Σαν άνθρωπος, σα χαρακτήρας, σαν ερωμένη, σας σύντροφος (πιστεύω…). Εμφανισιακά και από μακριά κάποιος θα πει ότι αναβίωσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη (τα μαλλιά της αλλά και κάποιες εκφράσεις του προσώπου της όταν την κοιτάς θυμίζουν, σε βαθμό μετενσάρκωσης, την αείμνηστη ηθοποιό) ενώ ο χαρακτήρας της προσιδιάζει ιδιαιτέρως (συμπωματικά για να μη με πείτε και ραντισμένο!!) σε κάποιους από τους ρόλους που η Αλίκη έχει ενσαρκώσει.
Φιλάει υπέροχα, δίνεται κυριολεκτικά στην αγκαλιά σου, σέβεται την ώρα και τα χρήματά σου και παράλληλα το ευχαριστιέται και εκείνη. Προσαρμόζεται στις επιθυμίες σου, μετατρέπεται από GFE σε PSE όποτε απαιτείται, κατεβάζει στροφές και ανεβάζει αναλόγως των καταστάσεων, γενικά είναι μία αληθινή Γυναίκα με όλη τη σημασία της (ξεχασμένης πλέον) λέξης… Το ντύσιμό της πολύ προσεγμένο, άνετα καλύπτει και τυχόν ανάγκες συνοδείας αφού η εμφάνισή της παραπέμπει άλλωστε σε μία Κυρία – σύντροφο και όχι σε κορίτσι του κλάδου.
Γενικά μάγκες μου, μην τη χάσετε, αξίζει οπωσδήποτε μία συνεύρεση μαζί της και μετά αποφασίζετε. Προσωπικά, βάζω «ίσως» στο αν θα τη ξανασυναντούσα για 3 λόγους. !ον γιατί είναι ερωτεύσιμη σαν γυναίκα / σύντροφος και δε θέλω τέτοια τώρα στην ηλικία μου, 2ον γιατί γενικά εφόσον πληρώνω μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πρόσωπα και εμπειρίες (ακόμα και αν πέφτω σε λούπμες κάποιες φορές) και 3ον (και βασικότερο) γιατί σαν κοπέλα του χώρου είναι τόσο γλυκιά και Κυρία που το υποσυνείδητό σου (που εκείνη την πληρωμένη ώρα) σε προτρέπει να δεις την ερωτική σου σύντροφο σαν μία «τάνα» για να μεγιστοποιήσεις τη λίμπιντο, η συνείδησή σου από την άλλη, βλέποντας αυτό το πλάσμα, σε αποκόπτει και μαζί κάνει έκπτωση και στη σεξουαλικότητα της συνεύρεσης.

Να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 17, 2024
Διάρκεια
4 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
600€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου