Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 20 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 78588
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Απόφαση για συνάντηση καθαρά για το σωματοτυπο της. Διάβασα κριτικές, οπότε ήξερα τι θα περιμένω. Αλλά ήθελα να τσεκάρω αν όντως ισχύουν τα γραφόμενα. Εύκολη επικοινωνία με το γραφείο όπως πάντα. Κεντρικο ξενοδοχείο συνάντησης. Σκάει μυτη στην ωρα της. Πρώτη εντύπωση οκ, με casual ντύσιμο που δεν τη κολάκευε και πολύ. Μονο Αγγλικά, τα βασικά. Ελληνικά λέει μπορεί να καταλάβει αλλά όχι να μιλήσει. Μπανακι και από τους δυο για το ξεκίνημα. Χωρις τα ρουχα το σωμα της ακριβως όπως οι φωτογραφίες αδύνατο, σφιχτο, σοκολατένιο και καυλιαρικο. Οχι όμως καχεκτικό. Το πρόσωπο της κοπέλας είναι πανεφορφο. Όντως μου θύμισε Κλεοπάτρα έτσι όπως την έχουμε στο μαυλο μας. Ίσως απο τα πιο ωραία σώματα και πιο πολύ το όμορφο πρόσωπο της που κυκλοφορούν στη πιάτσα.
Τωρα αρκετά κλειστος χαρακτήρας, λιγομίλητη, φοβισμένη και μπλοκαρισμένη. Για να την κανω να γελάσει και να νιωσει ανετα χρειάστηκε υπερπροσπάθεια.
Στο σεξ δεν εχω να προσθέσω κατι, συμφωνώ με τους συναγωνιστές. Και κατα τη διάρκεια της πίπας καθώς εξερευνούσα και έγλειφα το ωραίο της σωματάκι και μουνακι, ειχα φτασει στην απολυτη καυλα. Εκει με σταματάει και μου λέει οτι δεν θα μπορεί δεύτερη φορα σεξ με αυτο το μέγεθος γιατί ειναι αρκετά μεγάλο για το στενο μουνακι της. Οτι είπε και σε αλλους πιο κάτω. Ολοι οι Έλληνες έχουν μεγάλο πουλί είπε. Μπράβο είμαι περήφανος για ολους μας, συναγωνιστές! Ετσι αλλαξα τακτική και αφιέρωσα πιο πολυ στην πρώτη φορα και σε χρόνο και σε ένταση. Και τη δεύτερη φορα απλα κάθισα , για οση ωρα εμεινε, να απολαμβανω να με πιπωνει ενα αυθεντικο γνήσιο μελαχρινο καυλακι.
Λίγο σοσιαλ καθως σαν να απελευθερώθηκε λιγο στο τέλος και εφόσον το λήξαμε και τη χαιρετιστήκαμε, προς το τέλος ηθελε αγκαλιά και φιλι. Παραξενεύτηκα λίγο γιατί περίμενα να φυγει κατευθείαν βάση του κλειστού χαρακτήρα και της συμπεριφοράς της που δε συναυδει με εσκορτ η αλήθεια είναι.
Τα μονο θετικα απο το ραντεβου, το ωραιο σωμα, το όμορφο πρόσωπο, η πιπα της, δεκτική στο να τη γαμησεις οπως θες αλλα οχι να της βάλεις δάχτυλα παρα μόνο να παιξεις και η θεα στα τέσσερα.
Εγω εκανα το κομμάτι μου καθώς ήξερα τι περίμενα και για μια φορα καλα είναι.
Χρήση βελτίωσης δεν βλέπω εκτός και αν πας αλλες 2-3 φορες μαζί της και σε γνωρίσει καλύτερα και απελευθερωθεί (γνώμη μου). Αν εχει κανει κάποιος πάνω απο 1 φορα συνάντηση ας πει εντυπώσεις.
Εγω δεν θα ξαναέκανα . Για μια φορα καλα είναι είναι να γαμησεις ενα σούπερ καυλακι που θα έβλεπες εξω σε κλαμπ, όπως είπε ενας συναγωνιστής.
Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου