Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Call-Girls 18478
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Αλινα από τις φωτό μου έβγαλε κάτι κινκυ! Μου θύμισε λίγο την γκομενα από το pulp fiction, δεν το πολυ σκέφτηκα, πιπινάκι κιόλας όποτε η απόφαση παρθηκε. Τηλεφωνακι στο your και ραντεβού στο χώρο μου βραδάκι νωρίς.

Σκάει το πιπίνι, ωραία ντυμένη κυριλε στα μαύρα, φοεματακι κοντό και μπουστακι. Χαμογελαστή από την πρώτη στιγμή, ωραίο βλέμμα και πολυ νεανική, πιπινάκι σωστό. Δεν μιλάει καλά Αγγλικά αλλά συνεννοείσαι. Την κέρασα απερολ και της έδωσα τα money first ως συνήθως. Μπάνιο φρεσκάρισμα και γρήγορα στην αγκαλιά μου.

Είναι ψιλή, νταρντανα όχι παχουλή, με μικρό βυζακι, σώμα όχι γυμνασμένο αλλά νεανικό με ωραία επιδερμίδα και πιασηματα.

Την εβαλα στα πόδια μου και άρχισα να την πασπατεύω. Ανταποκρίθηκε άμεσα και ζεστά με χάδια και αγκαλιές. Φιλάει με γλώσσα, ωραία χειλάκια ελαφρώς φουσκωμένα. Γενικα ζέστη και ναζιάρα.

Στην συνέχεια κατέβηκε για πιπα και εγώ την έστησα για να παίζω το μουνακι της. Πολυ καλή πιπα, βαθειά και υγρή. Αφού είδα ανταπόκριση και ήταν και πεντακαθαρη, την γύρισα για 69 όπου το ευχαριστηθήκαμε και οι δυο. Ε κάπου εκεί ανάψανε τα αίματα για τα καλά.. την γυρνάω στα τέσσερα και μετά από 1-2 λεπτά max ήρθε το τέλος για τον πρώτο γύρο.

Διαλλειμα, ντουζακι και ξανά από την αρχή. Αφού έγινε μια απαναληψη στα προκαταρκτικά και πάλι ανάψανε τα αίματα ξεκίνησε το ματς. Πολλές εναλλαγές σε στάσεις με το κορίτσι να ανταποκρίνεται σε όλες πολυ ενεργά και όπως ήθελα. Πολυ καλή συμμετοχή με κραυγουλες και βογκητά, χωρις υπερβολές. Αφού είχε περάσει αρκετά η ώρα και οι δυνάμεις μου σιγά σιγά με εγκαταλείπανε την έστεισα στα όρθια με τα χέρια στο τραπέζι για την τελική ευθεία και πανηγυρικό τελείωμα.

Γενικά, όλα πολύ θετικά, η κοπέλα είναι για GFE κατάσταση αλλά αντέχει και για ποιο άγρια. Δεν είναι η κοπέλα που θα σε βάλει κάτω και θα πάρει πρωτοβουλίες, αλλά δεν είχε μα και μου και ακολούθησε σε ότι ήθελα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
38
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, monstercock greece, doc_lin και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2024
"γκόμενα από το Pulp Fiction"...
Έτσι χαρακτηρίζεται η Uma Thurman? Ντροπή ?
review reaction 3 Bartender 74
20 Ιουνίου, 2024
μία ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ έχει στο φιλιππίδου 11 ισόγειο βραδυνή βάρδια
review reaction 3 Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2