Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 108680
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

1.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Δεν ξέρω τι εμπειρίες και ενθουσιασμούς είχαν οι παρακάτω που γράψανε κριτικές αλλά εγώ μόλις την είδα, ήθελα να την σουτάρω μόνο από εμφάνιση και ντύσιμο. Πρώτα απ όλα ενα σωστό cg προσέχει την εμφάνιση του για να αφήσει καλή εντυπωση. Η κυρία δεν έχει σχέση με τις φωτο του προφιλ της ή μάλλον είναι φωτό πενταετίας και βάλε, όταν ακόμη είχε τα μισά κιλά απ ότι έχει τώρα, ιδίως το μπυροκοιλη που έχει. Επίσης ένα καλοβαλμένο cg δεν πάει σε ραντεβού για κονομι με παντόφλες, αυτό είναι κοινώς γυφτια. Δεν ξέρω αν είναι ελληνιδα όπως δηλώνει, εγώ για αλβανιδα την έκοψα αλλά αυτό το βαζουμε στην πάντα.
Στο δια ταύτα. Κανει πάρα πολύ καλό τσιμπουκι, ρουφαει αρχιδια που τα σκαλιώνει καλά και βεντουζωνει το πουτσοκεφαλο. Σε φτιάχνει με την πιπα και μπορεί άνετα να τον πάρει όλον μέσα στο στόμα. Στο γλυφομουνι τη παίρνει μαλλον ο ύπνος, δεν φαίνεται να το απολαμβάνει μάλλον βαριέται. Δάχτυλα μπρος πίσω δέχεται άνετα αλλά πίσω το κόβει κάποια στιγμή αν δεν έχεις σκοπό να την πάρεις κωλοφερατζα και ζηταει και +80. Στο γαμιση είναι δεκτικη αλλά παθητική, δεν πολυεχει όρεξη. Γενικά ειναι δυσκινητη και δεν σε καυλώνει οπως πρέπει και δεν είναι και φτηνή στα 150.
Εντάξει συζητάει κιόλας περι ανεμων και υδάτων σε άπταιστα ελληνικά αλλά είναι καβαλημενη, λες και δεν υπάρχει άλλη εκτός τη παρτι της. Τσπ,αυτά τα λίγα, μόνο το τσιμπουκι της αξίζει για μένα αλλά όχι για τόσα χρήματα.
Ελπίζω να διαφωτησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου