Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 16 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 64759
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Λίκα είδα ότι κάποιοι είχαν παιδευτεί αλλά και ότι κάποιοι περάσανε καλά μαζί της. Οι ορέξεις μου για μια δύσκολη γκόμενα μιας και συνέχεια ότι θέλουμε κάνουμε είχαν φουντώσει. Αναγνώριζα ότι μπορεί να μην ευχαριστιόμουν όπως πρέπει το ραντεβού αλλά δεν έκανα πίσω και την ζήτησα από την τηλεφωνήτρια η οποία μου την σέρβιρε άμεσα.
Συνεπείς όπως το περίμενα το γραφείο και η κοπέλα συν πλην ίδια με τις φωτογραφίες. Εμφάνιση τούμπανο, νεαρή με όλο χάρη στις κινήσεις, το χαμόγελο αυτό των φωτογραφιών πλην τον απόλυτο ενθουσιασμό. Όμορφα χείλη, καλές ματιές με νόημα, διάθεση λογική, καθόλου ψεύτικη. Συζητήσαμε λίγο, όσο την άφησα και μετά ακολούθησε μάχη στο κρεβάτι.
Αφού δεν φιλάει στο στόμα η προσοχή μου πέρασε κατευθείαν στο σώμα της. Όμορφη σιλουέτα, καμπυλωτή από την μέση και κάτω, συμπαθητικό μικρό βυζί στο στήθος. Η κοπέλα ήταν καθαρή και εννοείτε ξυρισμένη. Δεν άφησα χιλιοστό χωρίς να γλείψω. Το ευχαριστιόταν, φαινόταν από τις κινήσεις της και ανατρίχιασε όταν έγλειφα τις ρώγες. Ακόμα περισσότερο της άρεσε το γλειφομούνι, υπέροχη η τρύπα της και συνεργάσιμη σε όλη την διάρκεια.
Ήταν έτοιμη για γαμήσι, καυλωμένη και υγρή, το λέγανε και τα μάτια της. Παρέκαμψα ένα ωραίο ιεραποστολικό λόγο του όχι στα φιλιά και κατευθείαν στήθηκε στα τέσσερα. Πάτος νεαρής με κωλοτρυπίδα που δεν μπορούσα να αφήσω έτσι. Έκανα παύση, έγλειψα την λαχταριστή τρύπα, το ευχαριστήθηκα και την αποχωριστικά για να γίνει η συνέχεια.
Ωραίο σφιχτό μουνί, η φωνή της χέρι χέρι με τις κινήσεις, ωραία χροιά, ωραία καύλα έβγαινε από το στόμα της. Ανέβασα στροφές και άντεξε, δεν έκανε μπροστά ούτε και πίσω, τον έφαγε μέχρι να χύσω. Η εμπειρία μου ήταν ωραία, δεν θα πω ότι είναι δύσκολη τελικά, κρατάει μια απόσταση λόγο του ότι δεν θέλει να την πιέσεις για ότι δεν γουστάρει και καλά κάνει κατά την γνώμη μου, δικαίωμα της είναι και σε οποίον αρέσει αλλά στο κάτω κάτω το φιλί που θα το ήθελα και δεν το πήρα, το αποζημίωσε μερικώς με το τσιμπούκι που μου έκανε.
Συνολικά ήταν ένα όμορφο ραντεβού, μια εμπειρία με θετικές εντυπώσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
226
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Yatoputso, kelenor και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού