Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 83 10
Call-Girls 251744
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση πριν κάνα 2μηνο, ημερομηνία ενδεικτική. Τη Νάταλι την έχω συναντήσει πάλι στο παρελθόν, πρώτη φορά πριν 4 χρόνια περίπου. Επειδή έχει πολλές και σωστές κριτικές απλά θα αναφερθώ στην εμφάνιση της τελευταία.
Λοιπόν η κοπέλα διατηρείται θαυμάσια και σέξυ. Έχει λίιιιιγο "απλώσει" αλλά δε θα λεγα χαλαρώσει, αφού το σώμα της παραμένει αρκετά σφιχτό. Προσωπικά τη βρήκα πιο όμορφη στο πρόσωπο, μάλλον πιο γλυκιά.
Από υπηρεσίες ας μην το συζητάμε, μακάρι να υπήρχαν μερικές ακόμα σαν τη Νάταλι.
Έβαλα τη μεγαλύτερη βαθμολογία που μου επιτρέπεται. Η πραγματική είναι σώμα 8, πρόσωπο 9, υπηρεσίες 11.
Συμπεριφορά γραφείου έβαλα μέτρια γιατί σε προηγούμενη προσπάθεια για ραντεβού με άδειασαν λίγο άγαρμπα (ξαφνική περίοδος τουλάχιστον 8-9 ημερών....).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 info@123, mancunian1986, BMWR75 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2024
Παρασύρθηκες κι εσύ να γράψεις κριτική;

Χαχαχα!
review reaction 3 Johnny Red2, hornyasfuck
18 Ιουνίου, 2024
Βασικα το Γραφειο Εδω και μηνες Δεν την Εμφανιζει ουτε στης Διαθεσημες ουτε στης μη Διαθεσιμες Μονο στα Banner Τα διαφημητικα δλδ
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
18 Ιουνίου, 2024
Αφου επεστρεψε η Ναταλι τοτε θα επανελθω και εγω στις επαλξεις!! Γιατι το ειχα κοψει. Αλλα αυτη η γυναικα με ξεσηκωνει!
18 Ιουνίου, 2024
Τελικά έχουμε επανεμφάνιση του κοριτσαρου; Και αν ναι, πως τη βρίσκουμε;
18 Ιουνίου, 2024
Μύστες, για να ΜΗΝ ρωτάτε συνέχεια, ισχύουν τα εξής:
Η κοπέλα έχει κατέβει για κάποιες λίγες εβδομάδες, με σκοπό να φάει και να χορτάσει Ελληνική πουτσα σε ΌΛΕΣ τις τρύπες της και να μαζέψει και καλό μπαγιοκο.
Σε συνεννόηση με το γραφείο, ΔΕΝ έχει ανεβασμένη καρτέλα της στο αντίστοιχο site, παίρνεις απλά τηλέφωνο και ρωτάς.
Δουλεύει 3, άντε 4 μέρες την εβδομάδα, τις άλλες απλώνει την κορμάρα της, στις Αθηναϊκές παραλίες, όπου σίγουρα ουκ ολίγοι, παίρνουν υλικό για το σπίτι.
Διαθεσιμότητα ελάχιστη, πχ για αυτή την εβδομάδα, μου είπαν όλα ΉΔΗ κλεισμένα.
Αυτά.
review reaction 1 review reaction 3 Γιώργος Παπ., HoneyVoskos, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5