Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 10 10
Call-Girls
69046
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Οπως το περιμενα, πηρα τηλ στο γραφειο και ρωτησα αν ειναι διαθεσιμη σε 2 ωρες και μου ειπαν ναι.
Η διαθεση της στο πορνοδωματιο ηταν καλη, χαμογελο το οποιο με ζεστανε και φορουσε ωραιο σετακι εσωρουχα.
Οι συναδελφοι ειχαν δικιο, δεν εδωσε φιλακια παρολο που προσπαθησα να το συζητησω μαζι της μηπως και αλλαξει γνωμη... Τελικα μολις που ακουμπησα λιγο την γλωσσα της και τιποτα περισσοτερο. Στο σωμα δε ηταν πολυ χαλαρη και δεχτηκε εκτος των αλλων να της κανω γλειφομουνι οσο το ευχαριστιωταν η ψυχη μου.
Σε καθε αλλαγη φασης ανταλλαζαμε κανα δυο λογακια, ειναι ομιλητικη και της αρεσουν τα αγγλικα. Ηταν πεντακαθαρη και το μουνι της ποτισμενο με ενα ελαφρυ και καυλωτικο αρωμα.
Εκανε τσιμπουκι ενω της χουφτωνα την κωλαρα χαιδευωντας της την κωλοτρυπιδα, ημουν τυχερος που εδω δεν μου εφερε αντισταση, ακομα και στα τεσσερα οταν την πηδαγα της πειραζα την ροδελα. Υπαρχουν πιο θερμες γκομενες με περισσοτερη διαθεση για σεξ αλλα δεν την λες παγοκολωνα ουτε και ξενερωτη. Και αχ και βαχ τα ακους ενω την γαμας, το στησιμο ηταν σωστο σε καθε περισταση, η εκφραση στην φατσα της αλλαζε συμφωνα με το θεατρο που επαιζε οπως και τα υγρα στο μουνι της, οποτε εμεινα σε μεγαλο βαθμο ευχαριστημενος.
Τιποτα το ιδιαιτερο δεν αλλαξε στον δευτερο γυρο η ιδια συμμετοχη και ο ιδιος ρυθμος. Παντα με σεβασμο στις απαιτησεις της αλλα και στην ομορφια της.
Μου αρεσε πολυ το βλεμμα της, γενικα ειναι οπως την βλεπεις στις φωτογραφιες.
Για επαναληψη ισως στο μακρινο μελλον, καλα περασαμε παντως...
Η διαθεση της στο πορνοδωματιο ηταν καλη, χαμογελο το οποιο με ζεστανε και φορουσε ωραιο σετακι εσωρουχα.
Οι συναδελφοι ειχαν δικιο, δεν εδωσε φιλακια παρολο που προσπαθησα να το συζητησω μαζι της μηπως και αλλαξει γνωμη... Τελικα μολις που ακουμπησα λιγο την γλωσσα της και τιποτα περισσοτερο. Στο σωμα δε ηταν πολυ χαλαρη και δεχτηκε εκτος των αλλων να της κανω γλειφομουνι οσο το ευχαριστιωταν η ψυχη μου.
Σε καθε αλλαγη φασης ανταλλαζαμε κανα δυο λογακια, ειναι ομιλητικη και της αρεσουν τα αγγλικα. Ηταν πεντακαθαρη και το μουνι της ποτισμενο με ενα ελαφρυ και καυλωτικο αρωμα.
Εκανε τσιμπουκι ενω της χουφτωνα την κωλαρα χαιδευωντας της την κωλοτρυπιδα, ημουν τυχερος που εδω δεν μου εφερε αντισταση, ακομα και στα τεσσερα οταν την πηδαγα της πειραζα την ροδελα. Υπαρχουν πιο θερμες γκομενες με περισσοτερη διαθεση για σεξ αλλα δεν την λες παγοκολωνα ουτε και ξενερωτη. Και αχ και βαχ τα ακους ενω την γαμας, το στησιμο ηταν σωστο σε καθε περισταση, η εκφραση στην φατσα της αλλαζε συμφωνα με το θεατρο που επαιζε οπως και τα υγρα στο μουνι της, οποτε εμεινα σε μεγαλο βαθμο ευχαριστημενος.
Τιποτα το ιδιαιτερο δεν αλλαξε στον δευτερο γυρο η ιδια συμμετοχη και ο ιδιος ρυθμος. Παντα με σεβασμο στις απαιτησεις της αλλα και στην ομορφια της.
Μου αρεσε πολυ το βλεμμα της, γενικα ειναι οπως την βλεπεις στις φωτογραφιες.
Για επαναληψη ισως στο μακρινο μελλον, καλα περασαμε παντως...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2024
Αυτό που γλύφει κωλοτρυπίδα αλλά σιχαίνεται να φιλάει στο στομα..αποτελει ενα απο τα μεγαλύτερα μυστηρια του συμπαντος..
Pouts_lee
17 Ιουνίου, 2024
Κι εμένα μου αρέσει εμφανισιακά, αλλά το ότι δε φιλάει με κάνει να την αποφεύγω. Η διέγερση χωρίς φιλί μετά από κάποια ηλικία είναι δύσκολη.
G
geo21k
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2