Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 105 10
Call-Girls 321557
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Κανονίζω από χθες για σήμερα 11:00 το βράδυ. Στέλνω μήνυμα στο γραφείο 22:35 (25 λεπτά ) πριν το ραντεβού σχετικά με τον αριθμό του δωματίου μου.

Ανεβαίνω με το ασανσέρ, ανοίγω παράθυρα να φύγει η τσιγαριλα , ανοίγω τηλεόραση ρυθμίζω air-condition και βγάζω ρούχα για μπάνιο. Λίγο πριν μπω για μπάνιο χτυπάει η πόρτα. Τι φάση 15 λεπτά πριν το ραντεβού λέω? Μήπως ενοχλεί η τηλεόραση τους δίπλα?
Ανοίγω και βλέπω μια φάτσα που πιο πολύ για καθαρίστρια του ξενοδοχείου μου έκανε ή μέτριας γκόμενας που πηδιεται παράνομα στον Πρίαμο και ήρθε να μου κάνει παρατήρηση, παρά για call girl. Με κοιτάει και κάνει να περάσει χωρίς να πει ένα γειά.
Are you Sienna, ρωτάω, ελπίζοντας ότι θα μου πει όχι.
Δυστυχώς απαντάει θετικά και ψυχρά (ούτε χαμόγελο ευγένειας ούτε τίποτα) λες και είναι καμιά ντίβα που έπρεπε να την ξέρω. Με συγχωρείς της λέω που είμαι γυμνός αλλά θα έμπαινα για μπάνιο και ήρθες 15 λεπτά νωρίτερα. Με κοιτάει ξενερωμενη και δεν απαντάει. Μπαίνω για μπάνιο και
βγαίνω από το shower όσο πιο γρήγορα μπορώ. Κάθομαι κρεβάτι και με κοιτάει αμίλητη στα μάτια ( του τύπου - τώρα εγώ σε ψυχολογω γιατί είμαι έμπειρη).
Την κοιτάω και εγώ και περιμένω να δω πως θα αντιδράσει ή τι θα απαντήσει.
Μετά από ένα αμήχανο eye contact 15 δευτερολέπτων την ρωτάω, τι παίζουμε eye contact contest?? Θα ήθελες να μπεις για μπάνιο ή θα αρχίσεις να βγάζεις τα ρούχα σου;
-Εννοείται πως θα πάω για μπάνιο μου λέει , τόσο πολύ ανησυχείς ότι δεν θα μας φτάσει ο χρόνος? Πρέπει πρώτα να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ μας.
-Μπλεξαμε λέω από μέσα μου (αυτό μας έλειπε να την κάνω να νιώσει και οικεία, λες και 150€ δεν φτάνουν). Τεσπα, ρωτάω ηλικία και μου απαντάει σε ασυντακτα αγγλικά "που θα σου χρησιμεύσει η ηλικία μου".
Εδώ είμαστε λέω πάλι από μέσα μου. Την ρωταω πως ήταν η μέρα σου ή αν νιωθει κουρασμένη και αρχίζω να της λέω κάποιες λέξεις στα ρωσικά που ξέρω, μπας και σπάσω αυτό το ψυχρό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μπας και σταματήσει να με κοιτάει επίμονα λες και θα μου πάρει συνέντευξη για να μου δώσει θεώρηση εισόδου ο Γκεστάπο.

Ευτυχώς μετά από λίγο μπαίνει για μπάνιο και βγαίνει με κάτι μαύρα εσώρουχα.
Σώμα πολύ λεπτό, χωρίς καμπύλες και μεγάλες ελιές στον λαιμό και στους ώμους. Πολλά αδιάφορα τατού στην πλάτη και φαινόταν έντονα το οστό του κοκκυγα στα τέσσερα. Μου τραβάει απότομα την πετσέτα και αρχίζει να με φιλάει στον λαιμό, εκεί μου ήρθε μια δυσάρεστη μυρωδιά από τα σάλια της.

Στην συνέχεια μου λέει βγάλε της καλτσες σου. Εν τω μεταξύ, πεντακάθαρες οι κάλτσες μου. Δεν γαμιέται λέω, τις βγάζω παρά το γεγονός ότι με βαραγε το κλιματιστικό στα πέλματα, μην δημιουργηθεί conflict, ήδη φαινόταν ότι δεν με συμπάθησε. Κατεβαίνει πιο κάτω και τον παίρνει στο στόμα. Γενικά καλο ρουφηγμα και δυνατή γλώσσα. Τις λέω πολύ ευγενικά, μπορείς να συνεχίσεις πιο βαθιά; Νο!, κοφτά.

Τέλος πάντων, ήδη έχω ψυχραθει, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να το έχει. Τις λέω θέλω να τελειώσω στο πρόσωπο σου. Νο! πάλι, Its my make up. Εντομεταξυ, σαν να ήταν αβαφτη ήταν . Ρε κοπελιά αν δεν θέλεις είμαι οκ , αλλά μην το βαζεται στο site , + 20 για facial. Μου βάζει προφυλακτικό και αφού με ρωτάει για πια στάση θέλω , της λέω να με καβαλήσει. Συνεχίζει το ψυχρό βλέμμα της και αφού βγάζει το σουτιέν είδα ένα μικροσκοπικό στήθος και μια τεράστια κάθετη ουλή στην κοιλιά της από το στέρνο έχει τον αφαλό. Φυσικά και δεν ρώτησα, μην χειροτέρευση και άλλο η κατάσταση. Στην συνέχεια μου προτείνει να αλλάξουμε στάση. Γυρνάμε σε doggie και πριν πάω να μπω μου έρχεται πάλι δυσάρεστη μυρωδιά από πίσω της.
Εκεί κατάλαβα ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα να τελειώσω.
Βγάζω προφυλακτικό και της ζητάω να κάνει στοματικό. Αρχίζει ένα μηχανικό τσιμπούκι και ενα ηλίθιο γρατσουνισμα με το άλλο της χέρι στην κοιλιά σαν να θέλει να με ερεθίσει.
Μετά από κανένα 8 λεπτό μου λέει , μπορείς να με βοηθήσεις?
Τι εννοείς τις λέω!;
-Handjob μου λέει.
Το ακούσαμε και αυτό, θα πληρώνουμε αγενεστατες Ρωσίδες για να βαράμε μαλακία μέχρι να τελειώσουμε στην κοιλιά μας.
Σηκώνομαι σε όρθια στάση και της λέω συνέχισε. Συνεχίσει και πάω να την ακούμπησω το κεφαλι από πίσω, μπας και βρω Ρυθμό και τελειώσω ο ερειμος.
-No πάλι, της λέω ψύχραιμα, μίλησες για επικοινωνία παρόλα αυτά αυτό που κάνεις δεν βοηθάει καθόλου, δεν με αφήνεις καν να σε αγγίξω μην το κάνεις και σε άλλους.

Και κάθεται και με κοιτάει ειρωνικά, σαν να ξέρει ότι τώρα έχεις φτάσει ήδη το μισάωρο, οπότε θα πληρώσεις σου αρέσει δεν σου αρέσει.

Ως εδώ τις λέω , μισή ώρα , μπορείς να φύγεις. Χωρίς να χάσει μιλι second , βγάζει το κινητό της και τηλεφωνεί μάλλον στον οδηγό της.
Βγάζω και εγώ το δικό μου και παίρνω το γραφείο για να παραπονεθω για την απαράδεκτη συμπεριφορά της. Μου λένε 110€ και κανονικά δεν κάνουμε μισάωρο. Μήπως ήσασταν απότομος με ρωτάει, η κοπέλα είναι μια από της καλύτερες του γραφείου μας.
Εκεί φανταστικά πως θα ήταν οι άλλες, τέλος πάντων όχι απλά δεν ήμουνα απότομος, μαλακοκαβλης ήμουνα που έκανα τόση ώρα υπομονή και δεν μίλαγα.
Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η κοπέλα στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα και ότι έχω χάσει ήδη 110€ + ταξί + τα έξοδα του δωμάτιο, το μόνο που με καθησύχασε ήταν ότι θα πω την αλήθεια μου στο forum μπας και σώσω κάποιον μελλοντικό υποψήφιο μύστη.

Αργήζει να ντύνεται βάζοντας ένα κακόγουστο ροζ ολόσωμα ρούχο, ούτε καν να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί και μου πετάει κάτι του τύπου εγώ ξέρω να ψυχολογω τον άλλον από την πρώτη στιγμή. Έπειτα σηκώνεται και φεύγει από το δωμάτιο χωρίς να χαιρετήσει.

Μπαίνω στο μπάνιο και βλέπω στον καθρέφτη ότι με έχει γεμίσει με κραγιόν από το λαιμό μέχρι την κοιλιά.

Εκει κάθομαι και συλλογίζομαι πόσο εύκολα μπορεί να βγάζουν χρήματα κάποιες χωρίς να προσπαθούν καν για τα αυτονόητα, όπως να δείξουν ευγένεια ή η διακριτικότητα ή το να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα άνεσης και οικειότητας.
Οκ τα soft skills είναι λέξεις άγνωστες για τους σοβιετικούς αλλά ρε φίλε προσπσθησε απλά να μην είσαι αγενής.
Δεν είπα να γίνεις εταίρα, απλά κάνε την δουλειά σου και δείξε λίγο επαγγελματισμό.
Μην μου το παίζεις ψυχολόγος του καναπέ και που με έχεις κόψει με το έμπειρο μάτι σου και μου κάνεις eye contact λες και πρέπει να σου δώσω συνέντευξη ή βιογραφικό για να κάνεις τη δουλειά σου.
Απορώ πως γράφουν από κάτω τόσο διθυραμβικές κριτικές. Δεν είμαι άνθρωπος που χεϊταρει και μπορείτε να το δείτε και στις προηγούμενες κριτικές μου αλλά εδώ ρε φίλε μιλάμε για επική αποτυχία.

Δεν θα έδινα ούτε 20€ για να ξαζησω όλη αυτήν την παρωδία. Είμαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη αν δεν σε γουστάρει από την αρχή δεν έχει κανένα πρόβλημα να στο δείξει με την αλαζονία της και την συμπεριφορά της, όπως συνηθίζει να κάνει και ο λαός της βέβαια , και πιθανών να νιώθει ένα είδους ικανοποίησης και εξουσίας να παίρνει χρήματα από δυσαρεστημένους πελάτες σε ραντεβού στα οποία δεν έχει προσπαθήσει καν να πράξει τα αυτονόητα, μόνο και μόνο επειδή δεν σε συμπάθησε.

Δεν λέω ότι οι συναγωνιστές που περιέγραψαν ωραίες εμπειρίες λένε ψέματα , ωστόσο είμαι σίγουρος ότι αν δεν σε συμπαθήσει, τότε θα κλάψεις τα λεφτά σου. Και για μένα αυτό δεν είναι επαγγελματισμός.

Κρίμα, γιατί πρώτη φορά διάλεξα κοπέλα από αυτό το γραφείο και μάλλον δεν θα το ξανακάνω ποτέ.

Είναι το πρώτο μαύρο που ρίχνω σε κριτική μου και το κάνω χωρίς τύψεις.

Ελπίζω να μην ζήσετε κάτι αντίστοιχο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, kolpos75, james034 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2024
Λοιπόοον. ... κάτι μου θυμίζει. Η πρώτη μου φορά με τη Σιέννα: Χτυπάει η πόρτα. Ανοίγω, με κοιτάει, μπαίνει χωρίς να πει τίποτα. Ξαπλώνει, δεν μιλάει. Κοιταζόμαστε. "Χαίρομαι που γνωρίζω έναν θρύλο", της λέω . "Εγώ είμαι αυτός;" ρωτάει. Πάει για μπάνιο. Επιστρέφει σε 3' με τα μαύρα. Εχει attitude 'τώρα-θα- σου-δείξω-πως-γαμάνε', πάντα αμίλητη, διότι δεν το κατέχει και το αγγλικό. Ε, για 45 λεπτά μου πέταξε τα μάτια έξω, ούτε που ήξερα από που μου ήρθε.

Με τη Σιέννα ξέρω ότι δεν θα έχουμε ποτέ χημεία, αλλά θα ευχαριστηθώ γαμήσι.

Τί να πώ, η 2η κοπέλα αυτή την εβδομάδα που εγώ καραγουστάρω και η κριτική την θάβει. Ο καθένας έχει το κοινό του τελικά...
review reaction 1 xan4625, Johnny Red2, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
17 Ιουνίου, 2024
Ας το δεχτώ πώς την έχουν πάρει τα χρόνια με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό, αλλά ανέκαθεν ήταν σωστή επαγγελματίας.

Κάτι άλλο συμβαίνει θαρρώ;

Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, Johnny Red2, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
17 Ιουνίου, 2024
Την είχα συναντήσει πριν κάνα χρόνο Αθήνα .και σε μένα είχε έρθει Αβαφη.αλλα δεν είχε αυτό το υφακι που περιέγραψε και δεν είχε και τισ μυρωδιές που μύρισες.εκατσε και τ έφαγε μια χαρά όμως χωρισ υφακι.αυτο που είπες είναι μάλλον δεν σε γουστάρε, στο έδειξε και προφανώς δεν την ένοιαζε αν ην διώξεις ή αν απλά κάτσεις μέχρι ν χυσεισ και πάρει τ λεφτά της.δυστυχωσ ή ευτυχώς ότι ξέρουν τι κριτικές έχουν κάποιες καβαλάνε τ καλάμια και δεν τισ νοιάζει μια καλή κριτικη
review reaction 1 hornyasfuck, alexandrosss, BisexualWannabe και 1 ακόμα μέλος
17 Ιουνίου, 2024
Γενικά το γραφείο έχει πολύ καλά κομμάτια
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, hornyasfuck
17 Ιουνίου, 2024
@bigmountain
Σίγουρα κάτι άλλο παίζει γιατί το θάψιμο δεν είναι μόνο προς την Σιέννα αλλά και προς το γραφείο
review reaction 3 review reaction 1 james034, hornyasfuck, Geomentoras και 1 ακόμα μέλος
17 Ιουνίου, 2024
Πάντως μετά την περιγραφή του συναγωνιστή ... δεν νομίζω να πλησιάσω...
review reaction 1 hornyasfuck, gasper, Bartender 74
17 Ιουνίου, 2024
Δεν ειναι ετσι η κοπελα φιλος την εχω δει πολλες φορες , κριμα που δεν πηγε καλα το ραντεβου σου, παντως το γραφειο σου ξηγηθηκε καλα
review reaction 3 hornyasfuck
17 Ιουνίου, 2024
Αυτό που μου έμεινε από το σεντόνι είναι οτι σε βάραγε το κλιματιστικό στα πέλματα και δεν ήθελες να βγάλεις κάλτσες!!
review reaction 3 xan4625, sakis_clown, hornyasfuck και 4 άλλα μέλη
17 Ιουνίου, 2024
Περίεργη κριτική...Η συγκεκριμένη είναι καιρό στη δουλειά αυτή και με σταθερές υπηρεσίες
Κάτι άλλο μήπως συμβαίνει
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, hornyasfuck
17 Ιουνίου, 2024
Πάντως και Εγώ είχα πάρει την Σιέννα τον Σεπτέμβρη, και είχε μπει φουριόζα και ένα αέρα που δεν μου άρεσε και είχε αράξει στο κρεβάτι. Εκεί κατάλαβα τι εννοούν κάποιοι εδώ μέσα και ήμουν στο όριο να την διώξω μόνο από αυτό. Στην συνέχεια πάντως ήταν τελείως διαφορετική και το ραντεβού ήταν απλά οκ
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2