Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 10 10
Call-Girls 28180
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τις προάλλες εψαχνα για συντροφιά και σε αψογη συνεννοηση με το γραφείο για το ποια μοντέλα υπηρχαν διαθεσιμα , επελεξα για πολυ καλη τυχη μου την Αμαλία.

Ηρθε στο χωρο μου στην ωρα της.τρομερα σεξι , φορώντας ενα μινι μαυρο φορεμα.

Πολυ ομορφη για τα γουστα μου , με κορμαρα μάγκες, τρομερα πόδια, ωραίο στητο βυζί και κωλο για να βγάλεις γούστα.

Αφου μιλησαμε λιγο στα Αγγλικά, αρχισαμε τα γλωσσοφιλα και τα χουφτωματα...
ειχα καυλωσει πολυ με την κορμαρα της χαιδευοντας της τα παντα...το καταλαβε και πηρε αμεσα τον πούτσο μου στο στομα της δυνατα και έμπειρα.

Ακολουθησε πολυ καλο σεξ στα τέσσερα με θεα το υπεροχο κωλαρακι της.Γενικα το.απολαμβανει και εκεινη , ακολουθεί και το νιώθει.
Πρωτο χυσιμο δυνατο στα υπεροχα κωλομερια της .

Μετα απο ντουζακι ακολουθεί δευτερος γυρος ακομα πιο καλος . Ενα πολυ καλο 69 και ανεβαινει πανω στον καυλωμενο μου πουτσο χωροπηδοντας μαεστρικά . Την σηκωσα και την πηρα και στα ορθια με τρομερη ανταπόκριση. Χυσιμο δυνατο στη επίπεδη κοιλια της .

Συνοψιζοντας, πολυ καλο και αληθινο γαμήσι, πολυ καυλα πραγματικά μαγκες. Το κοριτσι ειναι πανεμορφο, τρομερή επαγγελματιας και το γουστάρει αυτό που κάνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, stathis_1975, Mutunus Tutunus και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού