Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 114661
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με την Κυρία Δέσποινα

Η Δέσποινα που λέτε μάγκες είναι ίδια με μια καθηγήτρια που είχα στη σχολή μου. Ήταν πολυ αυστηρή η τύπησσα και πάντα στραβωμένη με την πάρτι μου. Φόραγε κάτι δερμάτινες φούστες κολλητές, τακούνι και μαύρο γυαλί όπως στις φωτό της Δέσποινας. Γενικα ένα στυλ λίγο περίεργο εάν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Τέλος παντον όταν την είδα λέω πάμε έτσι για την πλάκα και για την φάση. Τηλέφωνο στο γραφείο, εξηγώ λίγο τη φάση και τα λοιπά και κανονίζω να μου έρθει αργά το απόγευμα.

Σκάει μάγκες με μακριά φούστα κολλητή και το γυαλί το μαύρο όπως ακριβώς την είχα φανταστεί, τρελή φάση.

Μπαίνει μέσα, έτοιμα εγώ κλασικά λεφτά κλπ. κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, πολυ ευχάριστη και επικοινωνιακή.

Η κοπελα είναι μιλφαρα με τα όλα της, ψηλή με ωραία πιασηματα και γενικα ωραία παρουσία. Έμπειρη γυναίκα, φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Φιλία με γλώσσα και μπαλαμουτιασμα κι από τους δυο για να ανάψουν τα αίματα.

Αφού με άναψε για τα καλά με ψιθυρίζοντας και γλύφοντας μου το αυτί, κατέβηκε για πιπα όπου το κατέχει σε άλλο λεβελ.. πιπα για σεμινάριο με γλύψιμο και στα μπαλάκια. Η συνεχεια ήταν εξίσου καλή, η γυναίκα είναι πλασμένη γι αυτό και ξέρει ακριβώς τι κάνει σε κάθε στιγμή.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το σεξ, το μόνο που θα πω είναι ότι πραγματικά με ξεζούμιζε η τυπισσα ήταν φουλ στην ενέργεια. Αυτό που λένε μια 40αρα ισον δυο 20αρες εδώ ισχύει.

Πέρασα καλά λοιπόν με την Δέσποινα, αξίζει και με το παραπάνω. Την έχω στα υπόψιν για επανάληψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
38
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Thanos1990, doc_lin, HoneyVoskos και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2024
ξανανοιωσες 18χρ με τον θηλυκο σταθη Ψάλτη?
Έλεος πια με την σαβουρογαμια σας!!
review reaction 1 review reaction 3 petran 19866266, Revlimit, gnnakos και 1 ακόμα μέλος
03 Ιουλίου, 2024
Exω βαρεθεί να διαβάζω κριτικές για πιτσιρίκες ΦΟΛΕΣ...
Μοιράσου την χαρά του συναγωνιστή !
review reaction 1 Xaramofais, hornyasfuck
03 Ιουλίου, 2024
Κλαίω dxounia
review reaction 1 review reaction 3 petran 19866266, hornyasfuck
03 Ιουλίου, 2024
Άλλος ένιωσε 18αρης ...
Ναι!
review reaction 3 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4